Social Media Icons

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Vink vink: lastenkirjojen ja palapelien edullinen ostopaikka

Ei kommentteja Share It:
IMG_7951 IMG_7955

Olen jo jonkin aikaa miettinyt, että pitäisi ihan oikeasti, kunnolla vinkata teillekin ihan mielettömän hyvästä ja edullisesta lastenkirjojen ja palapelien ostopaikasta, koska uskon, että siitä hyötyisi moni teistäkin. Itse olen suosinut kyseistä putiikkia sen lastenkirjatarjontaan ensimmäisen kerran sinitarraostoksilla törmätessäni. Rumpujen pärinää...... Saiturin pörssihän se on! (Tähän väliin todettakoon, ettei tähän vinkkaukseen liity minkäänlaisia yhteistöitä tai etuuksia.)

Lastenkirja tai -palapelivalikoima ei liikkeestä riippuen ole suuren suuri, mutta hinnat ainakin ovat hyvin kohdallaan. Meillä luetaan paljon kirjoja lasten kanssa aamusta iltaan ja siksi uusiakin kotiutetaan (ja vanhoja kierrätetään perhekerhoon yms. eteenpäin) aika usein. Olen liian hajamielinen ja laiska käyttääkseni kirjastoa, ja ihan rehellinen ollakseni, täytyy sanoa, että herkempien ja arvokkaampien tavaroiden odotettu elinikä meillä on kohtuuttoman lyhyt aina silloin kuin se ei saisi olla. Siis lainatavaroiden kohdalla. Siksi en mieluusti lainaa mitään lapsille - en kurahaalaria, ohutsivuista lastenkirjaa enkä vauvanukkea.

sp1

Saiturin pörssissä lastenkirjojen hinnat alkavat parhaimmillaan viidestäkymmenestä sentistä ja kallein ostamani kirja on Helmin valitsema Disneyn Belle-äänikirja luukuilla, 4,95 euroa. Armakselle rattaiden turvakaareen ostamani Muumi-kirja tarranauhalla kustansi 1,95 euroa ja Carsin vesivärimaalauslehtiö piirustuskuvineen ja vesiväreineen maksoi euron. Jouluksi ostin Ella ja Aleksi-palapelejä 0,95-1,95 eurolla koosta riippuen ja samoja palapelejä oli hyllyssä vielä tänäänkin. Värityskirjoja ja Ella ja Aleksi-kirjoja sai eurolla niitäkin. Jos etsinnässä on siis esimerkiksi lahja kummilapselle tai naapuriin kaverisynttäreille, suosittelen piipahtamaan Saiturin pörssissä - ei reissu vie ainakaan konkurssiin.

Seuraa meitä Bloglovinissa FacebookissaInstagramissa (@lapsellista) tai Blogilistalla (Huom! Blogilistan osoite on muuttunut!). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti