Social Media Icons

maanantai 21. huhtikuuta 2014

Sunnuntaifiiliksellä

2 kommenttia Share It:
image

Tänään on suorastaan ärsyttävän hieno päivä. Sellainen, jona kaikki tuntuu onnistuvan, asioiden ja hetkien vain soljuen, mutkattomasti. Grillikausi on avattu, maha on täynnä suklaakakkua (syntisen hyvää, toim. huom.). Päivä oli niin kirkas, että lupasin ostaa itselleni kunnolliset aurinkolasit, ja muutenkin sää on hellinyt.


Vanhoja naistenlehtiä, kotitekoista mehua, jaloissa pötköttelevä beagle-neiti, kumisaappaat, hiekkakakkuja, kevään ensimmäinen kalasaalis (ei mun!). Keksin vauvalle nimenkin - eihän vara venettä kaada! Iltapäivällä istuin terassin rappusilla, katselin keskenään kikattavia lapsia hiekkalapioineen ja mietin, että tällaisia päiviä pitäisi olla enemmänkin. Leppoisia sunnuntaipäiviä, joiden jälkeen kaikki on mahdollista.

ps. En pääse puhelimella vastaamaan kommentteihinne mutta jokainen on luettu ja jokainen on ilahduttanut, kiitos siitä! Paluu arkeen tapahtunee tiistaina mutta sitä ennen meidän touhuja voi seurailla Instagramissa nimimerkin @lapsellista takaa. Ihanaa pääsiäistä teille kaikille!

2 kommenttia:

 1. Moikka! Olen valehtelematta käyttänyt koko tän päivän lukien siun postauksia vuodelta 2011. En ole koskaan koukuttunut blogiin näin, tai herännyt ajattelemaan asioita blogin takia. Olen jo nelisen vuotta haaveillut lapsesta ja ainakin toinen mokoma pitää vielä malttaa, mutta nyt mietin raskautta ensi kertaa muutenkin kuin kauniina mahana. En enää koskaan mene silittelemään toisten raskausmahoja ilman pyytämättä tai kysele muuta kun kuulumisia; annan vapauden vastata raskaudesta tai sitten edellisestä kauppareissusta jos sille tuntuu.
  Jatkan vanhojen postauksiesi lukemista kunnes pääsen uusien postausten tahtiin. Olet ihanan symppis ja hurmaava kirjoittaja.

  VastaaPoista
 2. Voi, miten kiva kuulla että olet löytänyt tiesi tänne ja vieläpä koukuttunut, hahah! Ihana kuulla! Henkilökohtaisesti kyllä olin tänne Kaksplussalle siirtyessäni sitä mieltä, että koko vuosi 2011 voitaisiin kaikessa naiiviudessaan ja mustavalkoisuudessaan pyyhkiä pois, mutta minut haluttiin tänne "kokonaisena" minuna. Toivottavasti siis bongaat ainakin jonkin asteista kasvua matkalla esikoisen odottajasta suurperheelliseksi. ;)

  Raskaus toden totta on muutakin kuin nätti maha, ja se oli asia, joka yllätti myös minut Helmin odotusaikana - ja oikeastaan se oli myös syy sille, miksi perustin koko blogin. Raskaus oli ainakin minulle hyvin monellakin tapaa kokonaisvaltaista ja kasvattavaa, kuten varsinainen äitiyskin.

  Ja myönnettävä on, että olen minäkin silitellyt muiden masuja. Ennen lapsia ja heidän jälkeensä - tosin omakohtaisten kokemusten jälkeen olen kysynyt ensin luvan. :D

  VastaaPoista