Social Media Icons

perjantai 28. maaliskuuta 2014

Tulan kantoreppuarvonta

627 kommenttia , , , , , , , , Share It:
IMG_5315tulakollaasi1

Sain ihanalta ystävältäni Annilta mahdollisuuden arpoa blogissani yhteistyössä Ipanaisen kanssa huikean palkinnon, nimittäin Tulan kantorepun vapaavalintaisessa koossa ja kuosissa! Palkinnon arvo on 115-135 euroa ja pidempään blogiani seuranneet tietävätkin, että olen kaksi vuotta uskonut kaikkien syrjähyppyjen ja mielipuolisten kokeiluiden jälkeenkin Tulan olevan The Kantoväline niin vauvalla kuin taaperollakin. Olen kantanut kumpaakin lasta, raskaana ollessa, kaikkina vuodenaikoina, edessä ja takana, takin alla ja takin päällä, ja jonkin verran meillä kantaa myös mies, ihan omasta vapaasta tahdostaan.

Reppu itsessään tuskin kaipaa sen ihmeempiä esittelyjä, joten lyhyestä virsi kaunis: säädöt ovat yhdellä kädellä tehtäviä, helppoja ja nopeita. Sekä lantiolla, hartioilla että paneelin reunoissa lapsen jalkoja vasten on todella hyvät pehmusteet, mikä lisää kantomukavuutta merkittävästi. Paneeli on ohuehko (eli ei tolkuttoman kuuma tai hiostava) mutta silti tukeva. Ostimme babyshower-kimppalahjana parhaalle ystävälleni Tulan kantorepun vuosi sitten, koska tiesimme, ettemme voisi mennä metsään hankintamme kanssa. Tula on helppokäyttöinen epävarmalle ensikertalaisellekin eikä laaja, urbaani kuosikirjo huuda Mother Earth-statusta.

Aika usein olen törmännyt ajatukseen siitä, että rattaat ja kantoväline olisivat toisensa pois sulkevia valintoja. Että täytyisi valita vain toinen ja ylpeänä lobata sitten valintaansa. Meiltä on aina löytynyt kummatkin, enkä ole koskaan pitänyt kumpaakaan tarpeettomana. On paikkoja, joissa rattaat ovat ehdottomasti kätevämmät: pitkät, kahden lapsen kanssa tien päällä vietetyt päivät, jolloin kaipaa lapsen nukahdettua laskutilaa tai vaikkapa tavarakoria mukanaan kuljetettavalle romppeelle. Varsinkin kesäisin teemme pitkiä päiväreissuja, ja koska kieltäydyn kantamasta kahta lasta samaan aikaan, on mukana joka tapauksessa oltava rattaat (joissa on kaksi paikkaa) ainakin toiselle lapselle. Kantoreppu taasen on kuninkaallinen kun ei jaksa raahata hissittömässä talossa rattaita ja lapsia edestakaisin lyhyttä kauppapyrähdystä varten, ahtaalla kirpputorilla, metsäretkellä, soraisella mökkitiellä, saaristopiknikillä, autolla liikkuessa (kun ei kannata kasata ja pakata rattaita peräkonttiin edestakaisin)... Tai vaikka ihan kotona kun kuuluisa eroahdistus iskee päälle ja jauhelihakastike on saatava pöytään saakka.

arvontako1

 

En siis jaksa uskoa, että alle pienten lasten äitien joukosta ei löytyisi tyyppiä, jolle ei suosikkikuosilla varustetulle kantorepulle löytyisi jonkinlaista käyttöä! Ja jos olet jo onnellisesti kantorepun omistaja, niin nyt olisi mahdollista voittaa toinen, vielä ihanampi. Tai antaa vaikka lahjaksi ystävälle! Arvontaohjeet ovatkin seuraavanlaiset: käy kurkkaamassa Ipanaisen sivuilta suosikkikuosisi ja kerro se kommenttiboksissa. Tulaa on saatavilla sekä "vauvakoossa" että taaperomallina, ja Anni auttaa tarvittaessa oikean koon valinnassa (itse kannoin isoa 1,5-vuotiastani vielä "vauvakoossa"). Ekstra-arvan saat, jos olet blogini facebook-tykkääjä (kerro se myös kommentissasi, niin tuplaan arpasi arvontavaiheessa). Aikaa on Lapsimessujen loppuun saakka, eli 13.4 klo 21 on viimeinen tilaisuutesi. Voittajaa huutelen blogin ja facebookin puolella, pysykää siis linjoilla. Arpaonnea!

PS. Niin Ipanainen, Kantaen että Kantoliinayhdistys ovat tänäkin vuonna Lapsimessuilla, ja Tulan reppuja lainataan messupäiväksi käyttöön, eli rattaat voi jättää niin halutessaan parkkiin. Ipanaisen pisteellä voi käydä vaikka mallailemassa taaperokokoa tai kysyä vinkkejä ja neuvoja ihanalta maahantuojalta Annilta ja Kantoliinayhdistyksen ylläpitämä reppulainaamo löytyy samasta "korttelista". Ipanaisen ja upouuden kantoliinatukihenkilön Anu Mäkisen perustaman, kantovälineopastuksia tekevän Kantaen-yrityksen (jolla on muuten ihan mielettömän upeat ja selkeät sivut kantamisesta kiinnostuneille!) löydät Lapsimessuilta osastolta 6n181.

Seuraa meitä Bloglovinissa FacebookissaInstagramissa tai Blogilistalla (Huom! Blogilistan osoite on muuttunut!). 

627 kommenttia:

 1. star tula on meijän suosikki ja parilla arvalla mukana.nii ja taaperokokoinen haluttas:)

  VastaaPoista
 2. Billow! Esikoisen laskettu aika on ylihuomenna ja kantoreppu on oikeastaan ainut isompi tarvike, mikä vielä uupuu. Yhtä mieltä ollaan miehen kanssa kyllä sen tarpeellisuudesta, mutta hankkiminen on vain jäänyt ja jäänyt, tiedä sitten miksi. Voitto tulisi siis enemmän kuin tarpeeseen! Facebook-tykkäyskin löytyy, eli kahdella arvalla mukana (:

  VastaaPoista
 3. Star olisi meidän(kin) suosikki, vauvakokoisena! Kahdella arvalla mukana :)
  prin-cipessa(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Kahdella arvalla mukana :) Minä valitsisin tuon Folk Art kuosin :) IHANA ARVONTA! Vauvakoossa haluaisin jos tämän voittaisin :) vieläkun se vauva on mahassa :) ella.hannus@hotmail.com :)

  VastaaPoista
 5. Billow ja vauva :) myös FB-tykkääjä.

  VastaaPoista
 6. Spa Scallop, standardikoko ja kaksi arpaa :)

  VastaaPoista
 7. Meidän suosikki on Billow! Kahdella arvalla ollaan mukana ja taapero kokoinen olisi meille hyvä! :)

  VastaaPoista
 8. Lempparikuosi on Zig Zag Grey ja Tula tulisi meille kesällä syntyvälle pikkusiskolle. Kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 9. Lemppari olisi varmaan koko musta ja taaperokokoa olisin vailla.

  VastaaPoista
 10. Ooh..tää tulis niin tarpeeseen! Syksyllä kun niitä lapsia on enemmän kun käsiä, pelkään ettei vaan riitä kaikille. Tän avulla sais edes yhden käden molemmille "isoille". Star vauvakoossa saisi siis mieluusti kotiutua meille..ja kaksi arpaa!

  VastaaPoista
 11. No ei tarvinut kauaa miettiä lempparia. Zig zag grey on niin mun silmään, että!!! Tula ois niin hyvä, manduca joutais heti eteenpäin! Ja vauvakoossa tula :)

  Facebook tykkääjä oon myös, tietty :P

  VastaaPoista
 12. Olen kahdella arvalla mukana! Lempparikuosi ehdottomasti: http://www.ipanainen.fi/fi/shop/ipanainen/kantoreput/knots
  ja seuraan FB;ssä! (:

  VastaaPoista
 13. Emma Mai olisi meille sopiva, vauvakokoisena. Kahdella arvalla mukana. suvi.tervo@yahoo.com

  VastaaPoista
 14. Butterflyes ois niiiin ihana. Juuri möin meidän taaperotulan muka tarpeettoma pois ja olen kaivannut sitä jo monta kertaa, tulisi siis tarpeeseen. Ja olen nyt fb-tykkääjäsi myös ;)

  VastaaPoista
 15. Pike-väri osuu omaan värimieltymykseen parhaimmin. Taaperokokoisena. Ja BF-tykkääjänä tuplaan saumani tähän ihanuuteen, jota olen ihastellut siitä saakka, kun se Tuli-merkkisenä markkinoille ilmestyi. Omaan käyttöön toimivat parhaiten nuo kuosittomat, tästäkin puntaroin pitkään, haluaisinko mustan vai harmaan. (Kuosilliset ovat todella upeita, mutta en osaa niitä omaan käyttööni kuvitella. Tämän hetkinen Manducakin on ihan vain "perusruskea".)

  VastaaPoista
 16. Heittämällä tuo http://www.ipanainen.fi/fi/shop/ipanainen/kantoreput/folk+art. Meillon nyt käytössä vauvakokonen tula, pikkuhiljaa voisi siirtyä taaperokokoon. :>

  -Mia

  VastaaPoista
 17. Billow -kuosi ihana! Meidän taapero ei kyllä suostunut sellaisessa milloinkaan olemaan, mutta ipanaisen sivuja katsoessa tajusin syyn. Laatua sen olla pitää!

  VastaaPoista
 18. Billow, Tulaa ei olekaan meillä kokeiltu vaikka kolmea lasta olen kantanut niin pitkällä, pätkällä, repulla kuin renkulallakin :)

  VastaaPoista
 19. Sculls-kuosi ehdottomasti lemppari.

  VastaaPoista
 20. Suosikkikuosi olisi Butterflies ja taaperokoko, tykätään myös fb-sivusta! :)

  VastaaPoista
 21. Taaperokoon Retro Bikes olisi meidän pyöräily- ja kantovälineintoisen perheemme valinta. Kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 22. Sculls on makein mun makuun, 1 arpa, vauvakoossa tulevalle vauvalle
  sara.virmajoki@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Star Tula. Tykkään myös Facebook-sivustasi. :>

  VastaaPoista
 24. Star taaperokoossa!! Mulla jo musta junioritula :)

  VastaaPoista
 25. Meille kelpaisi erittäin mieluusti taaperokokoinen Emma Mai. (Kaksi arpaa arvonnassa.) Arpaonnea meille kaikille! :)

  VastaaPoista
 26. Jos arpaonni (toivottavasti) suosisi, niin meille tulisi joko tuo Billow tai Zig Zag grey vauvakoossa. Voi kun se arpaonni nyt suosisi ;)

  VastaaPoista
 27. retro bikes, taaperokoossa ja 2 arpaa

  VastaaPoista
 28. star on suosikkikuosi. taitaakin olla uusi kuosi kun en ole aikaisemmin huomannut. :) noita olen kyllä katsellut mutta en ole raaskinut ostaa. vauvakoon tarvitsisin syksyllä syntyvälle vauvalle.

  VastaaPoista
 29. Star on täälläkin lemppari ja taaperokokoa tarvitsisin. Kahdella arvalla mukana (:
  janni.hovi (a) gmail.com

  VastaaPoista
 30. Emma Mai on sellainen Tula-kuosi, jota olen pitkään silmäillyt. Meikäläinen kantaa mielellään myös liinoilla, mutta mies ei jaksa opetella, joten reppu tulisi hänen käyttöönsä. Taaperokoolle taitaisi jo olla tarvetta.

  VastaaPoista
 31. Star on suosikki, taaperokokoinen kantoväline haussa esikoiselle. Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 32. Ukulele ja vauva koko kelpaisi. Vaikkakin tuo isoimmassa kuvassasi oleva olisi ollut kyllä paras jos olisi löytynyt :) +fb sivu tykkääjä :) ps. Kännykällä tää herjaa että kirjoitan liian nopeasti ja että pitää ottaa ihan rauhallisesti :DD?

  VastaaPoista
 33. Meidän suosikki on tulppaani. En tiedä kumpi olisi meille sopivampi, vauvamalli vai taapero. Vauva on nyt 10kk. Mutta ehdottomasti testataan molemmat koot lapsimessuilla :)

  VastaaPoista
 34. Mä ottaisin joko tula starin tai butterflyn. Vauva nyt 6kk,ja kantoreppu olis tarpeen, sellasta ei vielä ole ollenkaan. Kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 35. Mahtava arvonta! Täällä on pari viikkoa ollut käytössä tula vauvatuen kera ja ei oo kyllä muutakuin hyvää sanottavaa, miten sitä enää edes pärjäis ilman? :) zig zag ois lemppari ja taapero koossa, vaikka hyvin tuo meidän esikoinenki tuohon standardiin nahtuu, hih. Mutta oispa kiva saaha isillekki oma tula :) fb-tykkääjänä tuplaan mahollisuuteni!

  VastaaPoista
 36. Spa Scallop taaperokoossa kelpaisi meille! Kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 37. Spa scallop vauvakoossa. Aivan loistava!!!! Tykätty fbssa! :)

  VastaaPoista
 38. Star-kuosi oli yksinkertaisesti suloisin :) Taapero koko on luutavasti meillä ajankohtainen. Kävin tykkäämässä sivustosta joten kahdella arvalla osallistuisin :) Tällaisen kantorepun jos saisin niin olisin kyllä onnesta soikeena :)

  VastaaPoista
 39. Kahdella arvalla hivottelen zig zag grey Tulaa taaperokoossa.

  VastaaPoista
 40. Apua mikä valinnan vaikeus! Billow voisi kuitenkin olla meidän valinta. Standardikoossa. Yhdellä arvalla mukana! minasinajahan@hotmail.com

  VastaaPoista
 41. Taaperokokoinen spa scallop ollisi ihana! Vauvakoko löytyy jo beigenä ja se mahtuu vielä meidän pienelle kaksivuotiaalle.

  VastaaPoista
 42. Billow tai ihan vaan black miellyttävät meikäläisen (ja toivottavasti myös tulevan vauvelin) silmää :)

  VastaaPoista
 43. Tulips vauvakokoisena :) ja myös tykkääjänä.

  VastaaPoista
 44. Varma valinta, musta passaisi meille :) olisi kiva päästä kokeilemaan kantaa tuota reilua vuosikasta :)

  VastaaPoista
 45. Spa scallop olisi mieleisin!:)

  VastaaPoista
 46. Tula Star taviksena ja kahdella arvalla mukana :)
  saija_mie@hotmail.com

  VastaaPoista
 47. Emma Mai vauvakoossa. Kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 48. kyllä suosikki taitaa olla tuo emma mai, joka meiltä vauvakoossa löytyykin. olen myös fb-tykkääjä. sharita@suomi24.fi

  VastaaPoista
 49. Billow on suosikkini, nätti klassinen kuosi.Toddler koko ois meille passeli ja olen myös blogin tykkääjä ja innokas lukija :)
  Mielenkiintonen juttu, olen nimittäin aika noviisi näissä kantoreppuasioissa ja juurikin manducan ostoa harkinnut. Tämä oli minulle tuntematon tuote. Meillä BabyBjörnin rintareppu, joka ei ilmeisesti ole hyvä, eikä poika siinä viihdykkään.

  VastaaPoista
 50. Kahdella arvalla mukana. Taaperokoko mustana .

  VastaaPoista
 51. Star kuoseista mieleisin ja vauvakoossa.:) Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 52. Kaksi arpaa, taaperokokoinen ukulele ois ykköstoive :) heinitap()gmail.com

  VastaaPoista
 53. Mukana kahdella arvalla! Taaperokokoinen Folk art tulisi tarpeeseen :) surinatree[at]gmail.com

  VastaaPoista
 54. tulips on meidän suosikki kahdella arvalla, ja taapero reppukoko toiveena juutiniina@gmail.com

  VastaaPoista
 55. Star-kuosi taaperokokoisena on ehdottomasti suosikki! Vauvakoko folk birds -kuosilla jo löytyykin, mutta kohta on aika vaihtaa kokoa suurempaan. Mukana kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
 56. Spa Scallop oli eniten mieleinen tai sitten perus musta :)

  VastaaPoista
 57. Ihanin kuosi on mielestäni zig zag grey, ja taaperokoon (todennäköisesti) valitsisin. Mahtava arvonta!
  saanakristiina@gmail.com

  VastaaPoista
 58. Suosikkini on Spa Scallop. Tämä olisi ihana ja tulisi tarpeeseen! :) Olen myös facebook-tykkääjä :)

  VastaaPoista
 59. Retro bikes! Facebook tykkääjä :)

  VastaaPoista
 60. Star on mun ihan ehdoton suosikki, tähtiin kun oon hurahtanut! ;) Ja toisella arvalla oon myös mukana, tykkään Facessakin.

  VastaaPoista
 61. ...unohtui mainita, että olen myös facebook-tykkääjä.
  saanakristiina@gmail.com

  VastaaPoista
 62. Billow standardikokosena olis meidän valinta! :)
  neuleaddiktio ät gmail.com

  VastaaPoista
 63. Tulips taaperokokona olisi minun makuuni.
  Terkuin liisa.heikel@gmail.com

  VastaaPoista
 64. Scull ehdottomasti paras ja vauvakoossa. Ja ollaan facebook tykkääjiä.

  VastaaPoista
 65. Billow.. Tai tähti... Tai melkein mikä vaan :) !

  VastaaPoista
 66. Vauvatula on ollut tosi pidetty esikoisella, kesäksi odotetaan sisarusta ja vauvakoon siirtyessä hänelle, kaipaisimme esikoiselle taaperokokoa. Kuosi voisi olla vaikka billow

  VastaaPoista
 67. Retro Bikes olisi ihana! Onneksi kantaminen kantautui minullekin asti, ihan paras arjessa selviytymisen keino!

  VastaaPoista
 68. Arvontaan peukut ja varpaat pystyssä! Suosikkikuosi Eiko Quilt <3 Lapsellista blogi tykätty naamiksessa :) sarianneliniemi@gmail.com

  VastaaPoista
 69. Zig zag grey on suosikkikuosi ja kahdella arvalla mukana arvonnassa. Olisipa ihana päästä kokeilemaan Tulaa, kun Manduca ei koskaan yrityksistä huolimatta sopinut meille.

  VastaaPoista
 70. Suosikki on Spa Scallop ja taaperokoko olisi meidän valintamme.

  VastaaPoista
 71. Eiko Quilt voisi olla suosikki!
  Yksi arpa.

  VastaaPoista
 72. Star kuosi iskee ja lujaa.

  VastaaPoista
 73. Star on suosikki! Vauva-Billow meillä jo onkin, joten taaperolle olisi tarvetta :) Osallistun kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 74. kahdella arvalla mukana mustan tulan arvonnassa. Ja taaperokoko toiveena.

  VastaaPoista
 75. Emma Mai! Ja kahdella arvalla mukana :) ihana arvonta ja uusi blogituttavuus :)

  VastaaPoista
 76. Voi huokaus! Ikinä en voita missään arvonnoissa mitään ikinä mutta nyt olisi kyllä niin tarpeellinen palkinto ettei ole tottakaan!
  Laskettu aika on toukokuussa ja tula on hankintalistalla ehdottomasti. Tällä hetkellä suosikkikuosi on se uusi tulppaani, mutta edelleen kärkyn että josko ennen toukokuuta tulisi joku vieläkin ihanampi... =D
  Voi itku miten helpottaisi tässä rahapulassa tämä, kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 77. Kahdella arvalla tavoitellaan Star-kuosista reppua. Alkaa kädet väsymään tuon vajaan 3kk:n ikäisen poikasen kans.:)

  VastaaPoista
 78. Spa Scallop - ehdottomasti!
  Koosta en oikein tiedä? Ipanaisella näyttäis olevan jatkopalat pienempäänkin? Tuleekohan isompaa lasta kannettua? Ööp!
  malade(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 79. Retro Bikes on kivoin kuosi, tykkään fb:saa, joten kahdella arvalla mukana. :)

  VastaaPoista
 80. Tulips vauvakoossa! :)

  VastaaPoista
 81. En osaa päättää: Knots, folk art vai Star. Sanon Star, tarpeeksi hillitty että saisin ehkä miehenkin kokeilemaan kantamista ;) Facebooksivun tykkääjä.

  VastaaPoista
 82. Ihana arvonta,kahdella arvalla mukana ja suosikki on Emma Mai. :)

  VastaaPoista
 83. Ehdottomasti kahdella arvalla mukana taaperokokoiseen Star-kuosiin :)

  VastaaPoista
 84. Zig zag Grey, vauvakoko :) Oih ja voih,niin kaunis ja niiiin kauan jo ollut himotuksena, huokaus. Mukana kahdella arvalla, facebook- tykkääjä siis! S-posti romppooli@gmail.com

  VastaaPoista
 85. Tosi vaikea valita mieluisinta noista kaikista kivoista kuoseista, mutta taapero itse on mieltynyt tähtiin, joten varmaan lemppari olisi se Star.
  Olen myös facebook-tykkääjä, joten kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 86. Kahdella arvalla mukana. Star-kuosi on ihana!

  VastaaPoista
 87. Huikea arvonta! Star tula taaperokoossa tulis iha päivittäiseen käyttöön meillä. <3

  VastaaPoista
 88. Eiko Quilt taapero kokoisena tarttettais tänne:) arkemme pelastus, vanha kunnon kantojuhta vauva mallin Tula jää kuiteski jossain vaiheessa pieneksi:)

  VastaaPoista
 89. Vitsi tämmönen olis ihana! Lemppari kuosi on Billow ja taapero kokoisena. :) Kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 90. Haa, ei voinut osua parempaan nappiin tää arvonta! Mä oon jo Kantokiertue 2. jälkeen miettinyt ja päättänyt, että kolmannen kanssa aion panostaa kantamiseen, että vauva tottuisi jo heti olemaan kannettavana. Taitaa olla aika Must Have -juttu kolmen pienen kanssa ;) Vauvakokoa siis toivoisin ja mieluisin kuosi on ajaton, sukupuoleton, simppeli ja tyylikäs Black. Ja kahdella arvalla tietty mukana :)

  VastaaPoista
 91. Meillä oli reilu kuukausi sitten lainassa Tula ja se on kyllä paras kantoväline mitä ite olen tähän mennessä kokeillut. Siitä asti on houkuttanut tilata oma, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi. Joten ehdottomasti olen mukana arvonnassa kahdella arvalla. Lemppari kuosi olisi Zig Zag Grey.

  VastaaPoista
 92. Ihana arvonta! Star on suosikki, ja taaperokokoa havittelisin. Oon myös fb-tykkääjä, eli kaksi arpaa! hpkuit@utu.fi on osote :)

  VastaaPoista
 93. Star on suosikki ja täällä tarvittais taaperokokoa. sposti on pienenpohdinnat@gmail.com

  VastaaPoista
 94. Ukulele normaalikokoisena, fb-tykkäys on eli kahdella arvalla mukana! Ihanan näköinen kantoväline, ottaisin niiiiin mielelläni!

  VastaaPoista
 95. Billow on ihana (vauva kokoa). Ja tietenkin kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 96. Kyllä se tuo retrobike kuosilla olisi :) ihana kuosi kun ei enää niitä omia lemppareita löydy sieltä:)

  VastaaPoista
 97. Emma Mai on meidän suosikki ja kahdella arvalla mukaan! :)

  VastaaPoista
 98. Black!
  Tosiaankin haluun olla mukana!!
  Olen sivusi tykkääjä, joten kahdella arvalla mukana! :)

  VastaaPoista
 99. Oijjoi! Zig Zag Grey-kuosi ja pohdin tässä vielä koon kanssa. Ehkäpä se ois tuo taapero kuitenkin. Ja tykätty on facebookissa! :)

  VastaaPoista
 100. Retro Bikes on suosikkikuosi! Fb:ssa tykätään ja kahdella arvalla ollaan mukana. Taaperokoko olisi hyvä, kädet väsyy kymppikiloisen kanssa...! :)

  VastaaPoista
 101. Taaperokokoinen Emma Mai kuosilla olisi huippu, kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 102. Sculls tai se ihana kirjottu:)

  VastaaPoista
 103. Olen haaveillut Tulasta jo pitkään. Vaikea valita kuoseista suosikkia, mutta sanotaan nyt vaikka Star. En tiedä kumpi koko olisi meille parempi. Esikoinen on nyt 1v 4kk ja elokuussa on toinen tulossa. Ehkäpä vauvakoko olisi järkevin.

  VastaaPoista
 104. Vaikea valita kaikista uhanista, mutta Spa scallop on kai herkuin. Ja kahdella äänellä täällä myös :)

  VastaaPoista
 105. Osallistun vauvakokoisen repun arvontaan, suosikkini on Emma mai. Olen myös facebook-tykkääjä.

  VastaaPoista
 106. Star olisi lempparikuosi taapero kokoa ja tykkään myös Facebookissa eli kaksi arpalippua minullekin

  VastaaPoista
 107. Oi, ajankohtainen arvonta! :) Ehdottomasti Star taaperolle, kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 108. Auroran&amp;Vaavinäiti29. maaliskuuta 2014 klo 0.33

  Billow-kuosinen tula olisi tarpeen parin kuukauden päästä syntyvän pikkuisen kanssa, kahdella arvalla tavoittelemaan sitä! :)
  auroranjavaavinaiti(at)luukku.com

  VastaaPoista
 109. Suosikkia oli vaikea valita kun oli monta niin kivaa, mutta sanoisin kuitenkin Star kun on pakko valita joku. ;)

  VastaaPoista
 110. Taaperokoinen spa scallop! Olen jo pitkään haaveillut Tulasta, mutten vain ole raaskinut ostaa. Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 111. Kivaa! Valitsisin arpaonnen sattuessa repun "Black", mieskin varmasti tykkäisi!

  VastaaPoista
 112. Billow olisi suosikkikuosi,vauvakoon ottaisin! Niin ja fb tykkääjä

  VastaaPoista
 113. Emma Tai <3 kahdella arvalla mukana kiitos

  VastaaPoista
 114. Billow se olisi! :) Ja Zig zag greykin on kyllä tosi kaunis.

  VastaaPoista
 115. Ihania kuoseja kaikki, mutta valintani on Star ja taaperokoko :)

  VastaaPoista
 116. spa scallop olis ihana! Kahdella arvalla olen mukana ( ja sormet ja varpaat ristissä!)

  VastaaPoista
 117. Musta taapero-Tula! :) ja olen fb-tykkääjä:)

  VastaaPoista
 118. Eiko Quilt on minun suosikki ja FB-tykkääjäkin olen.:)

  VastaaPoista
 119. star kuosilla taaperokoossa kelpaisi meille :)

  VastaaPoista
 120. ja siis kahdella arvalla mukana, unohtui mainita

  VastaaPoista
 121. Star-kuosi! Kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 122. Billow taaperokokoisena olisi meidän suosikki :) vauvakoko onkin juuri jäämässä pieneksi ja edelleen on kantovälineen tarvetta ♥

  VastaaPoista
 123. Yhdellä arvalla mukana ja Spa Scallop vauvakoossa!

  VastaaPoista
 124. Star vauvakoossa <3 Olen myös nähnyt jossakin pöllökuosia, joka on aivan ihana! Kahdella arvalla olen mukana.

  VastaaPoista
 125. Taaperokokoista Retro bikes-kuosia havitellaan pieneksi käyneen Ergon seuraajaksi, yhdellä arvalla :)

  VastaaPoista
 126. Sculls-kuosi ois lemppari, taaperokoossa! Tykkään myös facebookissa, joten kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 127. Vauvakokoinen Emma Mai oli kyllä vahvasti mielessä tänään, kun vatsavaivaista 1,5kk neitiä kanniskelin ympäri taloa! Arpaonnea kehiin! :-)

  VastaaPoista
 128. Zig Zag grey, taapero koko ja fb-tykkääjä kanssa :)

  VastaaPoista
 129. Mukana arvonnassa kahdella arvalla. Kuosina Eiko Quilt ja vauva koko. =)

  VastaaPoista
 130. Vilhelmiina Kotimäki29. maaliskuuta 2014 klo 1.08

  Vaikea valita parasta kun on niin monta kivaa kuosia. Heitetään tähän Ukulele.

  VastaaPoista
 131. Wau! Ihana arvonta! Valitsisin luultavimmin Spa Scallop, ja vauvakoossa. Ja fb tykkääjä ollaan, niin kaksi arpaa! :)

  VastaaPoista
 132. Tuija.S (inzane@netti.fi)29. maaliskuuta 2014 klo 1.15

  Tupla arpa ja Billow on suosikkini.

  VastaaPoista
 133. Zig zag grey! Taaperokokoista reppua oon halunnut kokeilla meidän pojalle jo pitkään kun oon kuullut siitä niin paljon hyvää. :)

  VastaaPoista
 134. Ukulele-tula oli ihana! Ja tykkäsin facebook-sivuista :)

  VastaaPoista
 135. Star tula taaperokoossa! Ja oon myös fb-tykkääjä :)

  VastaaPoista
 136. Yksinkertaisen ihana Pike taaperokoossa olisi tervetullut meille! :)

  VastaaPoista
 137. Kokonaan musta tai zig zag grey olis mun suosikkejani. Tämä tulisi kyllä tarpeeseen. Aino.kinnu@gmail.com

  VastaaPoista
 138. Suosikkini kolmen kärjessä ovat billow ja star. Mustakin on kaunis silmääni, sellaisella olen kantanut lapsiani, sopii joka asuun, eikä tosiaan huuda olevansa mikään "eko".

  Taaperomallia olisin minäkin vajaa. Toivottavasti onni suosii!

  VastaaPoista
 139. Mustalla taaperomallilla olisi hyvinkin käyttöä ;) ja kahdella arvalla onneani koetan.

  VastaaPoista
 140. TUPLA ARPA JA STAR OLI JUST PASSELI MUN PRINSESSALLE

  VastaaPoista
 141. En osaa päättää star ja butterfly-kuosien välillä. Kokoakin täytyyy harkita! Hurjan ihania,, toivottavasti arpaonni suosii! Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 142. Haluaisin meille retro bike taaperotulan. Mukana ollaan kahdella arvalla!

  VastaaPoista
 143. Haluaisin meille retro bikes taaperotulan. Mukana ollaan kahdella arvalla!

  VastaaPoista
 144. Ihan mahtava arvonta! Suosikkini on Knots tai Pike, en osaa päättää! Taaperoreppua tavoittelen kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 145. Emma mai olisi ihana taapero-koossa, mutta jos ei saa taapero-koossa niin sitten Folk Art. Ja olen facebook-tykkääjä :) (s-posti: suvi.vehkala(at)hotmail.fi)

  VastaaPoista
 146. Star olisi meidän suosikki! Taapero koossa oisi kiva. Aivan mahtava kantoreppuun! Tykkäsin kovasti kun meillä oli sellainen lainassa!

  VastaaPoista
 147. Star olisi meidän suosikki! Taapero koossa olisi kiva. Aivan mahtava kantoreppu! Tykkäsin kovasti kun meillä oli sellainen lainassa! jaana2.maijala@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 148. Sculls kuosi on hienoin ja varmaan vauva koko meille olis vielä passeli. Kahdella arvalla mukana (säpo: nrieskaniemi@gmail.com)

  VastaaPoista
 149. Star taaperolle olisi meidän valinta jos onni suosii. :) Mukana kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 150. Mustaa taaperotulaa toivoisin! Ja fb-tykkääjä olen, joten tuplana yritetään :)

  VastaaPoista
 151. Ihana arvonta! Ja tämä tulisi (toivoakseni!) tarpeeseen tulevalle perheenlisälle :) Billow on suosikkini.

  VastaaPoista
 152. Meille kelpaisi taaperokokoinen billow. mukana 2 arvalla.

  VastaaPoista
 153. Vauakokoine tula olisi ihana lahja siskolleni joka odottaa esikoistaan. Itsellä kun lapset ovat jo niin isoja että eivät kyytiin enään suostu.

  VastaaPoista
 154. Folk art on niin kaunis :)Ja juuri aloin fb-tykkääjäksi, saanko siis kaksi arpaa? :)

  VastaaPoista
 155. Tulips ja taapero koko

  VastaaPoista
 156. Tula-arvonta jee! :) Olen mukana kahdella arvalla. Lempikuosia on muuten ihan mahdoton valita, kun niitä on niin monta ihanaa, mutta nyt vetoaa jostain syystä eniten tuo Folk Art.

  VastaaPoista
 157. Kaksi arpaa minulle! Ja lempparikuosi on Folk art (tai sitten Ukulele, on niin kivoja molemmat). Standard koko olisi varmaan parempi meidän yhdeksänkuiselle.. Voihan sitä sitten jatkaa niillä jatkopaloilla myös :) Ja jos lisää vauvoja tulisi joskus niin siellä olisi mukava sitten ihan pienenkin roikkua matkassa!

  VastaaPoista
 158. Ihana arvonta! Mukana kahdella arvalla ja kuosivalinta olisi Sculls. Koosta en osaa sanoa, siinä tarvitsisin jelppiä :)

  VastaaPoista
 159. Voih, vauvakoon Zig Zag olisi superupea juttu! Tarpeeseen tulisi :)

  VastaaPoista
 160. Zig Zag on ihana
  mari.holmqvist@gmail.com

  VastaaPoista
 161. Emma Mai oli mun suosikkini ja varmaan se olisi vauvakoko? (kun tuo poika on 3kk)kahdella arvalla mukana

  VastaaPoista
 162. kaksi arpaa emma mai. koko katsoa sitten tarkemmin.

  terveys1(at)wippies.fi

  VastaaPoista
 163. billow on meidän suosikki.
  mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 164. 2 arpaa. Folk Art.

  tt32232@gmail.com

  VastaaPoista
 165. Stars on meän suosikki. Kahdella arvalla mukana!nuorempi varmaan tykkäis ja jos ei arpaonni suosi niin ostoslista täyttyy taas ;)

  VastaaPoista
 166. Ihana arvonta! Jos onni suosii, ottaisin zigzag greyn taaperokokoisena.

  VastaaPoista
 167. Taapero star olisi ihana (miia.suonpaa@gmail.com) ja kaksi arpaa

  VastaaPoista
 168. Pike ja fB tykkääjä!

  VastaaPoista
 169. Yhdellä arvalla mukana!

  Pike on suosikki :)

  VastaaPoista
 170. Tulips on oma suosikkini. Ja koossa taapero. Osallistun kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 171. Suosikki on kokomusta. Taaperokokoa saisi olla ja tykkääjä olen, kahdella arvalla mukaan siis.

  VastaaPoista
 172. Zigzag grey olisi mun valinta. Meillä kun on kaksi Tulaa, voittoTula menisi esikoistaan odottaville kuopuksen kummeille. Ja kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 173. Retro bikes-taaperokoko olisi täydellinen (sitten meidän pojilla olisi molemmilla omat) :) Kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 174. Voi, Tula on ollut harkinnassa jo pitkään, mutta aina on ollut joku muu rahareikä tärkeämpi. Toivottavasti onni suosii nyt! Noissa on montakin ihanaa kuosia, tänä aamuna eniten silmää miellytti star. Kahdella arvalla mukana!

  Onnea myös uudesta pestistä Kaksplussalla! :)

  VastaaPoista
 175. Johanna Tuorila-Ravi29. maaliskuuta 2014 klo 9.06

  Tulips taapero ois ihana, kaksi arpaa

  VastaaPoista
 176. Pike-kuosi vauvakoossa! Ja kahdella arvalla osallistun :)
  (m.i.r.k.a@hotmail.com)

  VastaaPoista
 177. star ehdottomasti. 2 arvalla ollaan mukana. taapero koko olisi mukava.

  VastaaPoista
 178. Zig zag grey taaperokokoisena <3 Kaksi arpaa. taija.sailio a gmail.com

  VastaaPoista
 179. Vauvakoon billow on osoittautunut parhaaksi ostokseksi. Jatkoksi sille taaperokokoinen musta Tula. Kahdella arvalla ollaan mukana.

  VastaaPoista
 180. Niin monta hienoa vaihtoehtoa! Mut tuo Billow ois meille!

  VastaaPoista
 181. Vauva sculls löytyy, taapero scullsille olis tarve ;) kaks arpaa ;)
  Tai sit kaverille jonka la kk päästä. Joo! Semmonen ;)

  VastaaPoista
 182. Star-kuosinen reppu tulisi todella tarpeeseen toisen tähtösen syntyessä!

  VastaaPoista
 183. Emma mai ja vauva koko. Tykkään myös Facebook sivuistasi. :)

  VastaaPoista
 184. Suosikki on pitkän harkinnan jälkeen Knots taaperokoossa, nykyisessä Emma tai vauvakoossa alkaa jäädä korkeus pieneksi kohta 1-vuotiaista kantaessa, vaikkei hän isokokoinen olekaan. Jospa taaperoon mahtuisi vielä tuo esikoinenkin. Meillä on muuten vielä Tuli, eli vanhalla repulla on jo yli 3 vuotta ikää! :) Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 185. Zig zag grey on mun suosikki. Ihana arvonta!
  kteikari ät hotmail com

  VastaaPoista
 186. Star ja taapero koossa, yhdellä arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 187. tulips olisi mieleinen ja kumpi koko tahansa tulisi tarpeeseen :)

  VastaaPoista
 188. star on siistein kuosi. oon myös fb-tykkääjä,kaks arpaa kiitos :p h.forzell@gmail.com

  VastaaPoista
 189. Star on hienoin! Vauvalle :)

  VastaaPoista
 190. Hei ja kiitos tämän kilpailun avulla löysin sivuillesi sekä Ipanaisen nettisivuille. Odotan kolmatta lasta mutta valitettavasti kerkesin lahjottamaan kaikki vauvan tavarat, vaatteet ym eteenpäin joten nyt joudumme aloittamaan kaiken tarpeellisen vauvallemme alusta. Kantoliinasta minulla on positiivisia kokemuksia toisin kuin kantorepuista. Tulan kantoreppu näyttää miellyttävältä sekä lapselle että kantajalle joten olisi ihanaa päästä kokeilemaan onko kantoreppu yhtä miellyttävä mitä kuvien ja muiden äitien kertoman mukaan olen saanut ymmärtää. Olen myös FB tykkääjä.

  VastaaPoista