Social Media Icons

maanantai 10. maaliskuuta 2014

Maanantain prinsessapäiväkirjat

1 kommentti , , , , , , Share It:
pri1 pri2

 

Olen tänään ollut jotenkin tosi huonolla tuulella. Aamusta saakka kaikki on tuntunut menevän päin mäntyä, ja (taas yhden) unikoulurupeaman ensimmäisen yön jäljiltä olo on kuin katujyrän alle jääneellä. Lapset nirsoilivat aamupalalla, mätkivät toisiaan eteisessä, ja taistelivat poneista kerhossa. Perhekerhon jälkeen Helmi oli nykäisi itsensä otteestani ja oli juosta parkkipaikalla auton alle. Kun säikähdyksestä selvittiin, löysi hän varman kevään merkin: lämpimän koirankakkakasan. Paljain käsin tietenkin. Huutoraivari loppui autossa vain jatkuakseen kotiin saavuttaessa.

Elämänviisauksistaan tuttu, empaattinen 2,5-vuotiaani katsoi minua pitkään, kun makasin sängyllä ja huokailin syvään, ja sanoi sitten: "äiti, ota hame. hame auttaa, ei hätää". Mummin kirpputorilta viikonloppuna bongaama perhoshame ei ehkä pelastanut minun päivääni, mutta Helmin tahkeasta maanantaista se tuntui tekevän edes vähän paremman. En omista hametta, joten sain neljä helminauhaa ja koiranpentuleikkiin olennaisena osana kuuluvan lipaisun poskelleni. Toimii.

Seuraa meitä Bloglovinissa, FacebookissaInstagramissa tai Blogilistalla (Huom! Blogilistan osoite on muuttunut!). 


 


1 kommentti:

  1. Ihana Helmi <3 (tosin ei ehkä ne koirankikkareet löydettyään)

    Meillä tänä aamuna oli vähän samankaltaiset fiilikset ja meinasi jo mennä huutokonsertiksi kaikilta osapuolilta, kunnes liki-aina-iloinen Tosikoinen naureskellen tömisteli ja keksin ehdottaa Esikoiselle, että tömistelläänkö mekin kiukku pois. Toimi - onneksi!

    VastaaPoista