Social Media Icons

maanantai 31. maaliskuuta 2014

52 VIIKKOA: Kolmastoista

4 kommenttia , Share It:
vkok1 vkok2 vkok3

Taas yksi viikkokuvapostaus jossa häpeilen viikonlopun aikana likaantuneita hiuksia hetkeä ennen sunnuntaisaunaa ja kuumottelen luonnonvalon loppumista. Ja taas yksi flunssapäivä. Onni onnettomuudessa on, että vain minä olen sairaana, ja että vuosia jatkunut hengenahdistus, "huono kunto" pururadalla ja kolme kuukautta kestävät flunssakierteet mitä todennäköisimmin selittyvät tuoreella astmaepäilyllä. Spirometrian tulokset tulivat ja näyttää siltä, että omassa sisarusparvessani kolme neljästä on astmaatikkoja. Sopii toivoa, etten periytä ominaisuutta omille jälkeläisilleni...

Meillä on ollut (taas) melkoinen hulinaviikko. Hervottoman kokoisia vastikään puhjenneita kulmahampaita, lapsivieraita, kylmiä kevätpäiviä, tennarikauden avaus, auton vuosihuolto, holtitonta suhaamista paikasta toiseen, päivästä toiseen. Unikoulun onnistuneita tuloksia tahi ei, on tämä viikonloppu ollut jotenkin mennyt väsyneissä merkeissä. Aamulla makasin toimintakyvyttömänä sohvalle puoleen päivään ja eilen kiukuttelin kaikille.

Vaikka on viikkoon mahtunut paljon hyvääkin: ihania ystäviä, rauhallisia ja leppoisia hetkiä kotona lasten kanssa, hyvää ruokaa ja pari lämmintä kevätpäivää. Kumpikin opettelee puhumaan samaan aikaan ja lasten sisarussuhde tuntuu kehittyvän hirmuisella vauhdilla koko ajan, paras tappelupukari on myös oikeasti paras kaveri, joku jonka kanssa edes hetkellisesti jakaa maini pomit eli My Little Ponyt. Flunssassa ja siitepölyallergiaoireita potiessa on vain välillä niin vaikea muistaa niitä kohokohtia. Mutta kyllä, oli niitäkin, ihan kiitettävästi.

Seuraa meitä Bloglovinissa FacebookissaInstagramissa tai Blogilistalla (Huom! Blogilistan osoite on muuttunut!). 

4 kommenttia:

 1. Hyvä että sinun oireisiin löytyy syy! :) Ja mukava, että tympeiden asioiden sekaan sopii vähintään yhtä paljon sitä hyvääkin, tasapainottamaan :)

  VastaaPoista
 2. Mulla itsellä kanssa astma (menee vahvana meidän suvussa) ja nyt tytöllä infektioastma...oonhan mä ihan ranteet auki siitä..mutta toisaalta parempi tää kuin joku periytyvä syöpägeeni niinku miehen veljen vaimolla..

  VastaaPoista
 3. Näinpä. Mua on vuosia vaivannut "huono kuntoni" ja ikuinen häpeä ryhmäliikuntatunnilla kun hengästyn ja ahdistun jo alkulämmittelyssä, ihan sama kuinka monta kuukautta tai kunka monta tuntia treenaisin. Ehkä sekin helpottaa aikanaan. :)

  Ja niinpä, on niitä ihaniakin asioita mahtunut viikkoon ja kokonaisuus on siis hyvä. <3

  VastaaPoista
 4. Joo, pahemminkin voisi olla. Meillä tuntuu olevan hyvä lotto vetämässä kun kummaltakin puolelta löytyy melkoinen miksaus kaikkea. Saa nähdä. :D

  VastaaPoista