Social Media Icons

maanantai 3. maaliskuuta 2014

52 VIIKKOA: 9/52

8 kommenttia , Share It:
vk2 vk4

Terkut takatalviselta sunnuntailta! Yhteiskuvat napattiin taas viime tingassa, maanitellen ja lapsia lahjoen. Jos 2,5-vuotias poseeraa normaalisti innolla ja tulee mieluusti samaan kuvaan, niin yksivuotiasta, liikkeissään nopeaa nappulaa ei kyllä sitten lahjota millään - yleensä. Tänään tilanne oli päinvastainen "kyläriehaan" poneja ja grillimakkaroita bongaamaan oli niin kiire, ettei lähtiessä saanut laittaa kaulahuivia, lapasia eikä kameralle hymyilty (tosin ei hymyilyttänyt isää kameran takanakaan). Ilmapallojono oli pitkä kuin nälkävuosi, ja kun ujonpuoleinen Helmi viimein sai oman pallonsa, ei hän saanut sanaa suustaan. Poistui paikalta vaivihkaa mainospallo kädessään vain. Iloa riitti huimat viisitoista minuuttia, siis ihan parkkipaikalle saakka. Onneksi sunnuntainen ponihumu ja mummolan kahvipöytä riittivät kuivaamaan kyyneleet kun pallo poksahti auton kattoon osuessaan.

Meillä on todellakin ollut käynnissä vuoden alusta saakka viikottainen yhteiskuvaprojekti, koska yhteiskuvia minusta ja lapsista ei juuri ollut. Joka ainoa mummo, serkku, naapuri, kummi ja jopa mummolain karvaiset kaverit olivat päässeet eteerisiin yhteisotoksiin, mutta minä olin lasten kanssa yhdessä lähinnä kuvissa, missä puhun puhelimeen, työnnän rattaita tai imetän sairaalan sähäkän sinisessä ja maitoläikkäisessä yömekossa kasvot turpeina. En tiedä, ovatko nämä yhtään sen eteerisempiä - etenkin kun projekti tuntuu muistuvan aina mieleen sinä pönötyssunnuntaina puoli tuntia ennen elintärkeän luonnonvalon loppumista.

Nyt voin ihan aidosti ja rehellisesti sanoa, että meillä on ollut tavattoman mukava sunnuntai. Sen sijaan että olisin seisonut tympääntyneenä keinun laidalla Instagramiin kengistäni kuvia postaillen tai odottanut päiväuniaikaa kuin kuuta nousevaa, annoin lakananvaihdon ja sängyn petaamisen jälkeen luvan muuttaa jenkkisänkymme pomppulinnaksi ja luin saman Elmeri-kirjan varmaan kuusitoista kertaa. Ja imitoin leijonaa puoli tuntia, koska se on lapsista tavattoman hauskaa. (Eikä tule unohtaa mummin leppoisan Huvikummun osaa.)

Perjantaiset juhlat tuntuvat kisaväsymyksenä edelleenkin, mutta jollain tapaa tuntuu, että latasin kuitenkin akkuni. Söin, join, nauroin, nautin yksinolosta. Ensimmäistä kertaa kokonaisen yön verran koskaan. Nyt en vain tohtisi enää päästää murusia otteestani - niin ikävä tuli! Huomenna alkaa arki, ja se tuntuu ensimmäistä kertaa pitkään aikaan jotenkin tosi ihanalta. Arki, perhekerho, kurahousut, lounasaika, ja no, ne tympääntyneenä postatut kuvat sinne Instagramiin.

Seuraa meitä BloglovinissaFacebookissaInstagramissa tai Blogilistalla (Huom! Blogilistan osoite on muuttunut!). 


 

8 kommenttia:

 1. Ihanan arkinen blogi, voin samastua täysin. Jotenki täälläkin ootin tätä maanantaita ja arjen rutiineita, se on harvinaisen mukavaa. Nyt tosiaan vasta löysin tämän kivan blogisi täältä kaksplussasta! Ja tänään lähtee muuten uunimunakaskin kokeiluun. Ps. Ihanan värikkäitä kenkiä teillä!

  VastaaPoista
 2. Näinhän näiden kuvien pitää ollakkin - arkisia mutta samalla ihania<3!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa jos ne ovat sinusta ihania! Tulee aina vaan niin kovat paineet kun katsoo muiden viikon yhteiskuvia... :)

  VastaaPoista
 4. Voi, ihana kuulla! Olen tosi innoissani tästä Kaksplussan alle muuttamisesta ja ehdottoman iloinen jokaisesta uudesta moikasta sieltä ruudun toiselta puolen :) Kokeile ihmeessä sitä uunimunakasta, se on NIIN hyvää!

  Ja niin, aikaisemmista postauksista selvinneekin paremmin, että nuo kengät ovat Crocsin kevätmallistosta meidän valitsemat. Halusin meille jotain värikästä ja ihanaa, sen ainaisen harmaan ja mustan tilalle. Ja onpa väriä hiipinyt kaappeihin kenkien myötä myös muiden vaatekappaleiden muodossa, kevättä rinnassa, heh!

  VastaaPoista
 5. Pystyykö blogiasi seuraamaan edelleen Bloglovinin kautta ? Kaikin muin tavoin vaikuttaisi olevan mahdollista mutta Bloglovinin kanssa en ainakaan vielä saanut toimimaan. Olisi tosi mahtavaa jos se olisi edelleen mahdollista, tykkään blogistasi todella paljon mutta lukeminen saattaa unohtua jos en pysty postauksiasi lueskelemaan samaa kautta kuin muita seuraamiani blogeja :(

  VastaaPoista
 6. Kato mun viikon kuvia, niin voit hengähtää. :-D

  VastaaPoista
 7. Nyt pystyy, eli pitäisi päivittyä vanhoille Bloglovin-seuraajille. Kesti tovin, koska osoitteen päivitys pitää tehdä ylläpidon kautta enkä siis itse voinut niihin tietoihin kajota. :)

  VastaaPoista