Social Media Icons

perjantai 21. maaliskuuta 2014

52 VIIKKOA: 11/52

Ei kommentteja Share It:
tuk1

Viikon yhteisotos tulee myöhässä kiitos rajun oksennustaudin ja sikiöasennossa vessan lattialla maattujen päivien. Vaikka itse tauti onkin jo historiaa, tuntuu kaikilla silti olevan jotenkin epämääräisen huono ja voipunut olo koko ajan. Hiljalleen, hiljalleen...

Kuva on otettu vihmaisena sunnuntaina Tukholman elämyspuisto Skansenissa, joka eittämättä ansaitsee ihan oman puheenvuoronsa. Kuten arvata saattaa, Skansenin kotieläinpihat iskivät ja kovaa, mutta ikimuistoisin, hauskin ja parhain muisto tuntuu jääneen aidan vierellä höyrynneestä lehmän jättämästä kasasta. "Lemmän kakkaa, äiti katso, LEMMÄN KAKKAA, JIPPIIII!", kiljui Helmi innosta täristen. Ehtaa ja autenttista perhealbumikamaa siis. Kyllä kannatti maksaa kolmekymppiä sisään että tämän ihmeen pääsimme näkemään!

Joudun valitettavasti taas pahoittelemaan radiohiljaisuutta ja päättämään kuulumiset lupaukseen siitä, että palaan taas pian, mutta kulunut viikko on ollut hardcorein miesmuistiin ja kun iltapäivän hiljainen hetki on koittanut, olen minä käpertynyt itsesääliin ja torkkupeittoon nuolemaan haavojani. Tai yökkimään ämpäriin.

Seuraa meitä Bloglovinissa FacebookissaInstagramissa tai Blogilistalla (Huom! Blogilistan osoite on muuttunut!). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti