Social Media Icons

tiistai 25. helmikuuta 2014

Zipit-kotikutsut ja lukija-alennus

4 kommenttia Share It:
z5 z2 z20z6 z7z10 z12 z15 z18z14z13

 

Pidin perjantaina meillä ystävilleni Zipit-kotikutsut, joille sai tulla avoimien ovien päivän tapaan hypistelemään Beditin päiväpeittojen erilaisia kuosivaihtoehtoja, kankaita ja tuotteita. Lapsinakin tunnetut tasmaniantuholaiset sai ottaa mukaan tehotestaamaan kulutuksenkestävyyttä ja Beditin innovatiivinen perustaja Lotta vakuuttikin, että melkoisen raisua kohtelua hänen tuotteensa on tehty kestämään. Nyt on todistettu, että Zipitillä pedatulla mallipatjalla voi pomppia viisi lasta samaan aikaan, sen päällä voi rakentaa lego-linnoja ja siihen voi syöksyä lujaakin ilman ennakkovaroituksia.

Meillä on ollut lastenhuoneessa vetoketjuin suljettava Zipit-päiväpeitto jo liki vuoden verran, ja se on tuote, joka herättää yhä suuresti mielenkiintoa niin blogissa kuin meillä vierailleissa ystävissäkin. Zipit on siis Suomessa käsityönä patjan mittojen (pituus, leveys, korkeus) mukaan ommeltu napakka "pussi", jonka sisään pedataan vuodevaatteet ja joka suljetaan sivuista vetoketjut kiinni vetämällä. Avaamiseen ja sulkemiseen menee korkeintaan kymmenen sekuntia ja vetoketjut ovat käyttötarkoitukseensa hyvin sopivat, vahvat YKK-ketjut, jotka silti liukuvat nätisti auki ja kiinni (voisinpa sanoa samaa monista ulkoilutakeistani).

Tuote syntyi joensuulaisen Lotan omasta tarpeesta, kun perheen kaksosten kerrosängyn vuoteet jäivät petaamatta naputuksesta huolimatta ja vauhdikkaaseen lapsiperhearkeen kaivattiin helppoa ja nopeaa ratkaisua. Zipitin ympärille muodostui kokonainen yritys, ja kuosivalikoima laajentui viime keväänä yksivärisistä kansista ja reunoista brändiyhteistyöksi Vallila Interiorin kanssa, ja Vallilan vaihtokansien kuosivalikoima kasvaa koko ajan. Zipit koostuu todellakin kahdesta osasta: patjan alle ja reunoille tulevasta pussista ja sen päälle tulevasta kannesta, joten vaihtoehtoja on rajattomia! Kansi voi olla eri värinen, jollakin kuosilla, reunus voi olla musta ja kansi valkoinen, ja itse olen ihaillut aina Mintun blogissa klassista valkeaa peittoa, jota raikastavat kirkkaanturkoosit vetoketjut! Eikä mikään tietenkään estä teetättämästä kantta omasta kankaasta! Itse vähän haaveilin, josko teetättäisin vaihtokannen mummolta saamastani tilkkutäkistä, mutta nähtäväksi jää, raaskinko...

Huomaatteko, että musta on selkeästi kuoriutunut kotikutsu-tyyppi?! Liekö äitiyttä, mukavuudenhalua vai win-win-tilanteen hyödyntämistä kun sekä lapsilla että aikuisilla on kavereita hyvän tekosyyn turvin, mutta kyllä tämä on helppoa. En liiemmin ottanut paineita lastenhuoneen sängyn alla majailevista villakoirista enkä tarjoiluista, ja vieraat toivatkin mukanaan pientä purtavaa (pyytämättä, ihania olette!). Jätskipurkit pöytään, kahvinkeitin porisemaan, vähän makeita leivoksia kavereiden laukuista ja kielen kannat laulamaan, ihanaa!

Bedit aloitti hiljan kotikutsujen järjestämisen, koska ihmiset selkeästi halusivat hypistellä tuotetta ensin. Kokeilla vetoketjuja, tunnustella kangasta, katsoa kuoseja ja värejä luonnossa ennen ostopäätöstä. Heidän kotikutsujaan voi varata asiakaspalvelun kautta kaikkialla Suomessa ja 31.5. saakka kotikutsut varaava emäntä saa vieläpä tilauksestaan huikean 30% alennuksen. Ostopakkoa kutsuilla ei tietenkään ole.

Olette kyselleet alekoodin perään jo jonkin aikaa, ja nyt tilaisuutenne on tullut! Koodilla Anna214 saatte 10% alennuksen 2.3 saakka tilauksestanne Beditin verkkokaupassa, siis myös vaihtokansista, mikäli kaipaatte pientä face liftiä. Omat vaihtokansisuosikkini olivat Virvon varvon ja Kettukarkki, vaikka olen kyllä ehkä liian arkajalka valitakseni mitään kuosillista ja pitäydyn kokovalkoisessani.

PS. Lotalla on hakusessa vielä ihan oma edustajansa Uudenmaan alueelle, vaikka kyllä hän täälläkin kutsun tullen keikkailee. Jos pesti muiden hommien ohessa ja omien aikataulujen mukaan kiinnostaa, ota yhteyttä asiakaspalveluun!

4 kommenttia:

 1. Jes, vihdoinkin!!! :) tää tuli niin tarpeeseen :)

  VastaaPoista
 2. Ihania <3! Olisin ollut kiinnostunut pinnasängyn patjaan sopivan kokoisesta mutta tuolla ei ollut sellaista 60x120cm kokoista vaihtoehtoa :/. No täytynee odotella että lapset vähän kasvaa

  VastaaPoista
 3. Ihana kuulla :) Minä arastelen aina alekoodeja ja arvontoja, ja vaikken mitään myynnistä kostukaan, on mukava kuulla, että jokin pitkään harkinnassa ollut juttu päätyikin kauttani kotiin hieman edullisemmin.

  VastaaPoista
 4. Hei, kyllä Zipitin saa pinnikseenkin. Merkitse lisätiedot tms. kenttään patjan oikeat mitat ja peitto tehdään niiden mukaan. Näin minäkin tein meidän erikoispaksuisen patjan kanssa :)

  VastaaPoista