Social Media Icons

tiistai 11. helmikuuta 2014

Meidän kirppispöytä

19 kommenttia Share It:
piilo2 piilo1piilo3

Pikainen ja ilmoitusluontoinen asia: meillä on pöytä lastentarvikekirpputorilla Piilossa vielä tämän viikon loppuun saakka. Pöydässä on ainakin ihan hillittömän halvalla kestovaippoja (koska meillä oli myöskin ihan hillitön varasto ja nykyään enää yksi vaipoissa), pääasiassa taskuvaippoja imuineen ja AIO-vaippoja, hinnat kahdesta eurosta neljään euroon, imetysvaatteita parilla eurolla ja 25 sentillä-viidellä eurolla pääasiassa sisävaatteita kaikissa mahdollisissa väreissä ja kuoseissa koosta 68 kokoon 104 cm. Lisäilen tavaraa myyntiin vielä viikolla mikäli aikataulut sallivat, ja mitä jää, saa minun puolestani tulla meille katsomaan!

Tarkemman raportin tältäkin kirppismyynniltä saatte myyntiajan päätyttyä, mutta ainakaan toistaiseksi myynti tai asiakaspalvelun toimivuus ei ole ollut odotuksia ylittävää. Pöytäni annettiin toiselle (ilman erillistä ilmoitusta tai tiedustelua esim. puhelimitse) vaikka saavuin sovittuna päivänä ja vahvistin kellonajan tätä ennen henkilökohtaisesti paikan päällä. Valitettavasti oharit ovat jo toiset. Jouduin merkitsemään jok'ikisen vaatteen uudelleen, olen käynyt siivoamassa pöytää tuon tuosta ja keräillyt kamppeitani muista pöydistä - myös siitä, jossa nyt on sama pöytänumero 31 kuin minulla, vaikka minun lapuissani, nurkkapöydässä onkin ne merkinnät. Voi kuinka kaipaankaan Mini Muksujen viikkovuokraan kuuluvaa siivouspalvelua ja muutoinkin pedanttia toimintaa - ja tuolloin kirppispottini oli todellakin huikea, yli 700 euroa. Mutta.... Thumbs up ja ostoksille Vuosaareen! ;)

19 kommenttia:

 1. Mini-muksuissa on kyl mieletön palvelu ja palvelualtis henkilökunta. Vielä kun ihmiset löytäis sinne ,niin en muualla myisikään. Harmittaa sun puolesta, tuollainen sähläys.

  VastaaPoista
 2. Jos imetysvaatteita jää, täällä olisi mahdollinen ostaja, joka ei asu lähelläkään Vuosaarta päästäkseen kirppikselle...

  VastaaPoista
 3. Heippa! Oletko kokeillut Satukirppua: http://satukirppu.fi
  Jos haluaa joskus päästä helpommalla ;)
  Satulle voi sanoa Vuoriortalta terkkuja :)

  VastaaPoista
 4. Ääää, miksi, miksi miksi asumme niin kaukana..? Kestovaipat mitä jää myymättä voisin ostaa ja kaikkia ihania vaatteita :D

  VastaaPoista
 5. Nakkikoirat minulle heti! 8))

  VastaaPoista
 6. En voi kuvia katsellessa muuta kuin kirota, että miksi ihmeessä pääkaupunkiseudun ulkopuolella ei kukaan myy tuollaista hyvää tavaraa. Ainoastaan mummon vintiltä löytyneitä "vintage" rääsyjä.

  Näyttäisi siltä, että voisin tyhjätä pöytäänne enemmän kuin muutaman kappaleen verran. Tytölle vaatetta ja uudelle tulokkaalle kestoja, jos niitä kokeilisi toiseen kertaan.

  VastaaPoista
 7. Pitää käydä huomenna poikkeamassa, kun vien Likan Montessoritalolle tuonne kulmille. Mulla on Piilossa kaikki sujunut aina hienosti, ei valittamista ja myynnissäkään ei ole ollut valittamista. Musta tuntuu että tammi-helmikuussa on mennyt tosi vähän mistään nettikirppiksiltäkään tavaraa kaupaksi. Joku vyönkiristyskausi päällä kaikilla.. :/

  VastaaPoista
 8. Sieltä ei tosiaan mitään muuta pahaa sanottavaa kuin se, ettei ihmiset tunnu (vielä) löytävän sinne. Itse kyllä tein tosi hyvän tilin siellä enkä voi kuin suositella. :)

  VastaaPoista
 9. Minäpä laitan tämän meilin korvan taakse. ;)

  VastaaPoista
 10. Ooh, tuonne mun täytyy kyllä soittaa ja lykätä kaikki mitä jää. Meillä kellarista loppuu tila, yksinkertaisesti!

  VastaaPoista
 11. Kestovaippoja voin kyllä myydä sulle pakettinakin, laitan tämän meiliosoitteen korvan taakse. Niitä on nimittäin ihan järkyttävästi, oikeasti. Kylppäristä vapautui kokonainen kaappi kun toinen oppi kuivaksi. Hmmm.

  VastaaPoista
 12. Niitä taitaa löytyä meiltä aika monin kappalein, niin herkku kuosi tuo on! Laitan tämänkin korvan taa ;)

  VastaaPoista
 13. Meillä on vastasyntyneen vaipattimia ihan levoton määrä eikä ne ole vielä edes tuolla kirppispöydässä (hups). Jos sinua siis kiinnostaa, niin voin myydä sulle kattavan setin ekoille kuukausille edullisesti ja etäopastaakin tarvittaessa :) Pakko vaan saada kaappeja tyhjäksi, tämä tavaran määrä hajottaa!

  VastaaPoista
 14. Juu, joulu varmaan näkyy ja tuntuu vieläkin. Meidän tuli ainakin shoppailtua tammialeissa ja heti huomaa, että saa kyllä pohtia hankintoja pariin kertaan.. :/

  VastaaPoista
 15. Me lähdettiin heti päiväretkelle vuosaareen, kestovaipat silmissä kiiluen, kiitos siis vinkistä! Yhden aikaan oltiin perillä ja silloin oli enää muutama jäljellä. Joten en tainnut olla ainut, joka sinne suuntasi hamstraamaan :D saatiin mekin kuitenkin yksi uusi m-kokoinen vaippa kotiutettua :)

  VastaaPoista
 16. Kääk, oispa vielä perjantainakin vaippoja jäljellä, ensimmäinen päivä jolloin kerkeisin paikalle.. Tosin jos niitä vielä tuon kirppisviikon ja muun kysynnän jälkeen jää, niin oon ehdottomasti kiinnostunut! Mitä pienempiä kokoja, sen parempi (ois kiva päästä kestoilun makuun heti alusta alkaen, kunhan meiän beibi huhtikuussa viimeistään syntyy), mutta oon kaikelle avoin! (:

  VastaaPoista
 17. Voi ei! Voin kyllä lohduttaa, että meillä on _ihan tuhottomasti_ vaippoja vielä kaapissa. Minäpä laputan huomenna ja koetan lisää aamulla tuoda kun isompi on kerhossa!

  VastaaPoista
 18. Joo, minä käyn huomenna viemässä lisää, eli eiköhän niitä löydy perjantainakin ;) Meillä on nb-s-kokoa hyvinkin runsaasti, koska kuopuksen kanssa kestoiltiin ihan alusta saakka, eli löytyy kyllä!

  VastaaPoista
 19. Moikka jos viellä on kestoja myymättä ,niin täällä oltais myös kiinnostuneita ihan niistä pienistäkin. Uusi vauva tulossa ja vaippoja vain yhden tarpeisiin.

  VastaaPoista