Social Media Icons

tiistai 11. helmikuuta 2014

Leikkaa ihan reippaasti vaan

10 kommenttia , Share It:
tukka5 tukka2btukka4

Kävin tänään parhaan (kampaaja-)ystäväni hoivissa, joimme kahvia, paransimme maailmaa ja annoimme juurikasvulle kyytiä. Tosi vaaleassa lookissa vuosikausia viettäneenä olen alkanut kaipaamaan jotain vähän tummempaa ja luonnollisempaa, siitä huolimatta, että hiukseni ovat luonnostaankin vaaleat. Sekaan laitettiin tummaa raitaa ja oranssihtava latva värjättiin kevytvärillä. Muutaman aasinsillan kautta päädyimme muistelemaan neljä vuotta sitten pitkistä hiuksistani pätkäistyä polkkatukkaa. Olosuhteiden pakosta - siis äidiksi tulemisen myötä - koin pidemmät hiukset ja ponnarimahdollisuuden kätevämpänä ja annoin hiusten kasvaa. Tähän päivään saakka.

tukka7

Minua on jo jonkin aikaa ärsyttänyt takkuuntuvat niskahiukset, epämääräinen söherö takaraivolla ja tasamittainen ja tasavärinen pehko. Ajattelin, että nyt tai ei koskaan, ja sanoin ystävälleni, että pätkäisee takaata ihan reilusti pituutta pois. Polkkamittaan en ollut valmis, mutta kahdenkymmenen sentin mittaiset hiuskiehkurat lattialla tuntuivat kaivatulta muutokselta. Luonnonkiharaksi taipuessaan (eli pesun jälkeen) look on varmasti vallan erilainen ja siksi eteen jätettiinkin pituutta. Miehen toinen jalka oven välissä nappaamista pikaotoksista ei ehkä välity sitä tyytyväisyyttä ja onnea, mikä kumpuaa niinkin pienestä asiasta kuin hiustenleikkuu! Tuntuu, että hiusten lisäksi harteilta tipahti ystävän lastenhuoneen lattialle niin paljon muutakin, painava taakka. Liekö syynä ollut tympääntyminen hätänutturaan vai hyvän ystävän seura, mutta muutos tuli tarpeeseen, tälläkin saralla. Suurkiitokset, Jansku!

Aika ihana ja niin paljon freesimpi kuin lähtötilanteessa, vai mitä sanotte?

10 kommenttia:

 1. Upea, kaunis Anna! Odotan innolla näkeväni sen livenä.

  VastaaPoista
 2. Vau! Ihanat hiukset ja ihana sä <3

  VastaaPoista
 3. Noh, voi kiitos! Mä odotan myös innolla perjantaita! <3

  VastaaPoista
 4. Sä olet kyllä Johanna sellainen hyvän tahdon lähettiläs! Mä tuun aina niin hyvälle tuulelle kun ollaan tavattu ohimennen tai kun edes postaat Instagramiin kuvia. Keep going ;)

  VastaaPoista
 5. Oih, näyttää tosi hyvältä! Pakko kai mennä itsekin käymään taas kampaajalla. Viime kerrasta aikaa ehkä yli 6kk. Ja olen itse entinen parturi-kampaaja! Oh no. :-D

  VastaaPoista
 6. Ihanan erilainen kampaus. :) Ja värikin on tosi nätti! Tällaisia postauksia katsoessa alkaa hävettämään oma kuontalo,kampaajalla olen käynyt viimeksi viikko ennen kuopuksen ristiäisiä (eli viime vuoden toukokuussa:D) ja värjännyt lokakuussa..

  VastaaPoista
 7. […] vuonna olen totisesti rikkonut rajojani. Tilasin sandaalit (!) kymmenen vuoden tauon jälkeen, pätkäisin kolmekymmentä senttiä hiuksista pois, ostin kirkkaanpunaisen huulipunan (ja sitten vielä kirkkaanpinkin!), laskostetun maksimekon […]

  VastaaPoista