Social Media Icons

lauantai 8. helmikuuta 2014

Instagram-arkeni mun

4 kommenttia Share It:
instabloglapsellistainstblglapsellista


Liityin jokin aika sitten Instagramiin, ihan vain huvin ja urheilun vuoksi. Vanhalla kiinanihmeluurillani en saanut aikaiseksi kummoisia kuvia, ne kun tärähtivät tueltakin, mutta olen mielenkiinnolla seurannut muiden pikaisia kuvapäivityksiä - myös teidän, lukijoiden! Aamukahvikupillisia, lounaskuvia, selfie-tykitystä, lastenvaatelöytöjä. Pari viikkoa sitten vanhan puhelimen sanoessa sopimuksemme irti päätin antaa Apple-rakkauteni kukoistaa puhelimenkin osalta ja ostin viimein ikioman iPhonen, survival-kuorilla tosin. Ja niin minäkin innostuin postaamaan kuvia Instagramiin sopivan tilaisuuden tullen (käytännössä lounasaikaan ja aamupalan jälkeen).

Kännykän kameralla olen voinut ikuistaa arkisia ja ohikiitäviä hetkiä, joita en ehtisi järjestelmäkameralla tallettamaan. Hassut lapset ottamassa vauhtia nojatuolissa, arkiaamun pakolliset hajoamishetket ennen aamukahvia, pyykkivuoriahdistukset ja sairaan rumat kotiasut. Yhdellä kuvalla on nopeampaa päivittää viimeisimmät kuulumiset ja löydöt jo kauan ennen kuin ne päätyvät blogiin - jos edes päätyvät tänne saakka. Viimeisen viikon aikana olen ostanut kattokruunun (!), kevättakin, tuskastellut kirppiksen leikkinurkkauksen sammunutta lasta, päivittänyt eteisen (siis vuoden suunnittelun jälkeen ostanut naulakon ja tuolin!) ja jäänyt ulko-ovelle odottamaan tunnin myöhässä saapunutta isää lapsen kanssa, joka oli pissannut housuun. Avaimet kun jäivät kotiin.

Erilaisista seurantakanavista se lienee facebook-sivujen rinnalla se arkisin & henkilökohtaisin, mutta myös ehdottomasti reaaliaikaisin. Jokainen neljän tunnin yöunia nukkuva ihminen kun tietää, mitä iltayhdeltätoista talon hiljetessä tapahtuu. Nyt meneillään (tai tuloillaan) on suuria muutoksia, jotka eittämättä ovat näkyneet hidastuneena postaustahtina, pahoitteluni. Lohdutuksena kuitenkin sanottakoon, että kohta helpottaa, ihan kohta! Sitä ennen arkisen harmaita aamupuurokuvia ja pyykkivuorihajotusta pääsee seuraamaan Instagramista, josta meidät löytää nimellä @lapsellista.

4 kommenttia:

 1. Huomenna voidaan tykittää ristitulena sitten kuvia leikeistä. :-)

  Ps. En malta odottaa tulevia muutoksia!! Jaiks!

  VastaaPoista
 2. Mun mies seuraa teitä instagramissa, eikä hajuakaan miten. Oli aika hassua miehen ihmetellessä huomata että hei, määhän luen tätä blogia :D

  VastaaPoista
 3. Harmi, että ristitulitykitys peruuntui meidän osalta. :/ Ja niin, mäkään en kyllä malttaisi millään odottaa....

  VastaaPoista
 4. Ihana! Yllättävää kyllä, mulla on myös mieslukijoita! Eräs mun nettituttu kertoi, että oli kokenut absurdin "social wtf"-tilanteen kun huomasi, että hänen 60-vuotias isänsä on mun blogin facebook-tykkääjä, joka aktiivisesti tykkää ja kommentoi... :D

  VastaaPoista