Social Media Icons

keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Imetyshiuskadon pelastajat & Nioxin-tuotepakettiarvonta

51 kommenttia Share It:
 

nioxin1 nioxin3

Kauhistelinkin jo esikoisen vauva-aikana hirvittävää karvanlähtöaikaa, joka iski pari kuukautta synnytyksen jälkeen. Harjasin hysteerisesti tummia vaatteitani teippiharjalla ja putsasin suihkun lattiakaivon kaksi kertaa yhden suihkukerran aikana. Jätin jälkeeni hillittömän kokoisia kiharatuppoja vuoden päivät, eikä tilanne varsinaisesti ollut yhtään sen helpompi kuopuksen imetysajan alkumetreillä.

Raskausaikana kuuluisa raskaushehku näkyi minulla vain hiuksissa: kuiva ja kihara pehkoni muuttui helposti kammattavaksi, ihanasti kylmän sävynsä säilyttäväksi kohtalaisen kauniiksi lainekampaukseksi. Viis siitä, että painoa tuli neljäkymmentä kiloa, mutta hiukset, voi pojat, ne olivat tosi hyvässä kunnossa! Imetysaikana (x2) huuhdoin puolet kuontalostani lattiakaivoon ja harjasin hiuksia vedet silmissä. Välttelin kampaajaa, koska hellävaraisinkaan ammattilainen ei tuntunut ymmärtävän, miten paljon jo arkinuttura saattaa kiristää hellässä päänahassa (föönauksesta, vaalennusaineista ja takkujen setvimisestä nyt puhumattakaan). Ja tälle ilmiölle on syynsä: raskausaikana hiukset ovat lepo-ja kasvuvaiheessa ja synnytyksen jälkeen alkaa hurja uusiutumiskausi, jolloin uusia hiuksia tulee hirmuisella tahdilla ja vanhoja tippuu päästä – niiden yhdeksän auvoisan hiuskuukauden edestä. Hiusten ohenemiseen on myös paljon muita syitä, esimerkiksi stressi, lääkitys tai vaikkapa ikääntyminen, mutta raskausajan jälkeinen hiuskato lienee teille se kaikista tutuin.

Minulla hiukset ovat ohentuneet selvästi. Otsatukkaa leikattaessa on otettu aina vain lisää siivuja päältä otsahiuksiin inhimillisemmän lopputuloksen aikaansaamiseksi ja ennen puolikkaan nyrkin paksuinen letti on ohentunut pikkurillin paksuuteen. Hiukseni ovat karkeat, kuivat mutta silti hennot ja lasimaiset. Aikaisemmin olin ahkera hiusten suoristaja, mutta nykyään suoristettuna lopputulos on tyvikohottajista huolimatta ollut melko koominen.

Sain kutsun hiuksia paksuntavien ja tuuhentavien Nioxin-tuotteiden esittelypäivään ja pääsin testaamaan brändin New Moms Time Out-käsittelyä, johon kuului hiuspohjan hedelmähappokuorinta, hiusten pesu ja tehohoito sekä tietenkin kuivaus ja muotoilu. Ensimmäinen mielikuvani hedelmähappokuorinnasta hiuspohjassa oli raastavan, rakeisen ja polttavan mömmön hierominen päänahkaan ja päiväkausien kuumotus, mutta tosiasiassa en tuntenut ainuttakaan raetta, ja kampaajan pesupaikalla hieroman tahnan levitykseen meni arviolta kaksi minuuttia, jonka jälkeen aine sai vaikuttaa hiuspohjassa vartin verran. Tunne hedelmähappokuorintatahnan vaikutus ajalla oli aika raikas – tuntui kuin tuuli olisi puhaltanut villapiposta läpi! Päänahkakin olisi kuulemma syytä kuoria säännöllisin väliajoin sitä tukkivasta talista, esimerkiksi kuumana ja hikisenä kesänä tai kuivan talvikauden päätteeksi. Hedelmähappokuorintojen välissä pitää kuitenkin olla aina vähintään kuukauden päivät. Paksuudeltaan iho hiuspohjassa on kuulemma sama kuin jalkapohjissa, joten kuorintaa ei kannata säikähtää vaikka se ainakin kaltaiseni maallikon korviin kuulostaa aika rajulta. Kuorinnan, pesun ja tehohoidon jälkeen tuntuma oli todella erikoinen. Hiukseni tuntuivat kevyiltä, kuohkeilta, kosteutetuilta ja jotenkin niin… Puhtailta ja raikkailta. Ero tavalliseen kotipesuun ja kampaajan tekemään käsittelyyn oli huikea, ja olo oli vähän samanlainen kuin saunan jälkeen, jolloin oikeasti tuntee olevansa niin puhdas ja raikas. Hedelmähappokuorinnan voi otattaa Nioxin-tuotteita jälleenmyyvissä kampaamoissa ja suositushinta hoidolle on 25 euroa.IMG_3199 IMG_3243

 

Nioxin on siis vanha kampaamotuotebrändi, jolla on ollut jo pitkän aikaa rahat takaisin-takuu tuotteillaan. He ovat keskittyneet hiusten ohenemiseen liittyviin ongelmiin ja luoneet erilaisia sarjoja hiuksien tuuheutusta varten. Shampoo puhdistaa hiusnahan tehokkaasti luoden paremman kasvualustan uudelle hiukselle ja hoitotuotteet vahvistavat ja hoitavat pituuksia tehden niistä hyväkuntoisemmat ja tuuheamman näköiset. Nioxinilla on valikoimissaan erilaisia boostereita, tyvikohottajia, seruumeita ja erilaisille hiustyypeille sopivia shampoo-hoitoaine-tehoseerumi-pakkauksia. Sarjaan kuuluu kuusi erilaista hoitotuotesettiä, käsitellyille ja käsittelemättömille hiuksille, kuiville hiuksille, selkeästi ohentuneille hiuksille ja niin edelleen.

Minä sain mukaani kotihoitotuotteiksi 6-sarjan pakkauksen, koska hiukseni ovat kuivat, käsitellyt ja selkeästi ohentuneet sekä arkiseenkin hätäponnarikampaukseen kaivattua lisäboostia tuovan Diaboosterin, jota levitetään tyveen. Rakastan piparminttuista shampoota joka tuntuu oikeasti puhdistavan hiukset ihan eri tavalla ja rutikuivillekin hiukselleni sopivaa hoitoainetta ja seerumia, ja vaikka mökkireissulle unohdinkin ottaa tehosettini mukaan, säilyi käsittelyn tuoma tuuhea ja kevyt tunne market-tuotteista huolimatta, ero oli siis ihan selkeä käsittelyn jälkeen. tukka7 tukka5 tukka3nioxin5bnioxin4 nioxin7 nioxin8

Laitoin oheen nyt muutaman ennen-jälkeen kuvan. Ennen-kuvat olettekin blogissa nähneetkin, kun esittelin uuden hiuslookini kampaajareissun jälkeen. Kummallakin kerralla hiukseni föönasi ja suoristi kampaaja, eikä alla ole minkäänlaisia muotoilutuotteita, koska en voi sietää kökköä ja tahmeaa tunnetta hiuksissani. Vasta kuvia verratessani huomaan, että ero todellakin oli käsittelyn jälkeen melkoinen!

nioxin10

Sain myös arpoa teille Nioxinin shampoo-hoitoaine-seruumi-paketteja sekä supertehokasta, välittömästi hiukset tuuheamman näköisiksi tekevää Diaboost-tyvikohottajaa, ja tottahan minä halusin teitä jollain muistaa! Jos siis pääsit kilometripostauksessani tänne saakka, jätä kommentti alle ja voit voittaa shampoon, hoitoaineen, tehoseerumin sekä arkinutturan superboostaajan, Diabooster-tyvikohottajan. Paketteja on jaossa kolme, joista kaksi arvon kommenttiboksissa osaa ottaneiden kesken ja yhden blogini facebook-sivulla. Ja koska ruudun tällä puolen on ihan mielettömän hauskaa leikkiä ylijumalaa, niin tehdäänpä niin, että toinen täällä kommentoineiden paketista meneekin parhaalle perustelulle tai vastaukselle! Miksi siis juuri sinun kuuluisi voittaa?

Aikaa osallistua on naistenpäivän iltaan saakka, eli 8.3 klo 21 mennessä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Teidän ei tarvitse tietää juuri teille sopivaa settiä vielä, vaan hiusalan ammattilainen konsultoi voittajia ja valitsee parhaat setit.

Seuraa meitä InstagramissaBloglovin’issa tai facebookissa. HUOM! Blogin osoite muuttuu 1.3, uusi osoite maaliskuusta alkaen on blogit.kaksplus.fi/lapsellista

51 kommenttia:

 1. Taidan kokeilla osallistua runolla, koska en osaa sulle muuten hyvin perustella. On mulla ohut lättäpää, oothan sie nähnyt sen ihan livenä. Ei mulla ole aikaa hiuksia laittaa kouluaamuisin, vaan ulos joudun lähtemään harmain hiuksin. Mun tukka huutaa pelastajaa, joka jostain näistä paketeista voisi löytyä vaan. Olisi tämä palkinto kuin lottovoitto, jospa kerrankin osuisi onni tähän kuontaloon. Taidan runon lopettaa tähän paikkaan, ettei kaikki lässähdä kuin tää mun huono hiuspää. Ole siis suopea, oi ylijumala, ja tee yhdestä leidistä onnellinen kuin muhkea ja tuuhea tukka!

  VastaaPoista
 2. Mulla sama ongelma raskausajasta jääny. Hiukset on kuivat, helposti takkuuntuvat ja tuntuu ettei mikään pidä hiuksia kuosissa.. on tullut kokeiltua kaikkia mahdollisia hiusnaamioita yms, mutta hiuspohjan kuorinta tuli täysin uutena minulle :) toivottavasti onnetar suosii, koska opiskelija äitinä ei ole mahdollisuuksia käyttää huimia summia hiustenhoitotuotteisiin. Vaikka varmasti tarvetta olisi :)

  VastaaPoista
 3. Viimeksi kampaajalla käydessäni kampaaja löysi huolella piilottamani pystyyn kasvavan sängen, joka tuli raskauden ja imetyksen aikaisen hiuskadon myötä. Kampaaja onneksi kutsui pystyyn sojottavaa sänkeäni kauniisti baby hairiksi. Baby hair tai ällösänki, miksi sitä nyt totuuden nimissä kutsuisi kertoo enemmän kuin muutama sana, että hyvät, laadukkaat hiustuotteet tulisivat tarpeeseen, jotta voisin julkisesti ottaa pipon päästäni pois ilman, että aiheutan kauhistusta piikikkään sänkitukan ja pitkän (ja lättänän) kiharan yhdistelmällä.

  VastaaPoista
 4. Osallistun arvontaan :) Perusteluni sille, miksi juuri minun pitäisi voittaa kyseiset tuotteet on yksinkertainen; väsynyt ja hiuksensa lähes menettänyt äiti kaipaa arkeensa piristystä ja uutta buustia! Kohtalotovereita on miljoonia mutta erityisesti minä olisin tuotteiden tarpeessa ;)

  VastaaPoista
 5. Oo, täällä oltaisiin niin tuollaisen tarpeessa. Täällä kahden lapsen jäljiltä tukkani on kaameassa kunnossa ja hiuksia on jäljellä ehkä kolmannes aiemmasta. Ajan ja rahanpuutteen vuoksi en ole tukalleni tehnyt mitään muuta kuin vähän itse lyhentänyt viimeisen kolmen vuoden aikana ja marketti tuotteilla porskutellaan eteenpäin. Hätäponnari kunniaan! :)

  VastaaPoista
 6. Oi, kuulostaapa hyviltä tuotteilta! Minun pitäisi ehdottomasti voittaa tämä paketti. Raskausaikana hiukseni olivat todella elinvoimaiset ja kiiltävät. Imetyksen aikana hiusta alkoi lähtemään huolestuttavan paljon, hormonien lisäksi hiuskatoon vaikutti raskauden aikana puhjennut psoriasis, joka esiintyy päänahassa melko pahana. Tuo Diabooster vaikuttaa kyllä arkiaamujen pelastukselta! :)

  VastaaPoista
 7. Toivoisin voittavani, koska hiuspohjani huutaa kuorintaa talven jäljiltä ja rakastan tuuheuttavia tuotteita. Hento ja ohut suomalainen hiuslaatu kun minulle on suotu.

  VastaaPoista
 8. Päivittäin ihailen mun paksua, pitkää ja hyvinvoivaa tukkaa vielä kun voin. Imetyshiuskato kolkuttelee jo ihan oven takana, kun vauvakin on kohta 2 kuukauden ikäinen. Luultavasti vaivalla kasvattamani tukka löytyy parturin lattialta, jos sulkasato oikein kunnolla iskee päälle. Ellei sitten apua löydy jostain muualta, vink vink. ;)

  VastaaPoista
 9. Kahden pienen lapsen äitinä hiukseni on saanut kärsiä ja aamulla hiukset menee mieluiten nutturalle, kun jättäisin ne auki ja nämä on nykyään aina takussa vaikka kuinka yritän harjaa, jolloin puolet hiuksista lähtee harjan mukana. Yksikin päivä istuin meidän eteisen lattialla ja yritin selvittää takkuja ja niitä takkuja selvittäessä varmastikin puolet hiuksista irtosi, lopulta minä itkin lattialla ja mies harjasi hiuksiani ja yritti lohduttaa minua.

  VastaaPoista
 10. Mukaan!

  Olen kavereideni keskuudessa tunnettu SURKEASTA hiustenhoidostani. Kyllä mä ne pesen ja jotain halppis hoitoainettakin käytän, mutta siihen se jääkin... hiukset on aina littanat, aina ponnarilla, kaksihaaraiset, takkuiset... tämä paketti tulisi niin tarpeeseen, voin antaa yhteystietoja kavereilleni jos et minua usko! ;)

  VastaaPoista
 11. Mukana arvonnassa, kuulostaa nimittäin juuri sellaiselle paketille, jonka itse tarvitsen oikeasti! Kotiäidille hieman luksusta! ;)
  Ennen häitä, olisi ihana saada hiukset kuntoon, voisin hurmata itseni ja mieheni hyvinvoivilla hiuksillani hääpäivänä. Mies kun on mun hiusten hoitaja :D
  Omat hiukset harvenivat ja lätsähtivät raskauden ja imetyksen jälkeen reippaasti ja nyt kotona asustaa puolitoistavuotias murunen, joka tykkää repiä äitiään pitkistä hiuksista, joka ei niille tee hyvää. En ole vielä löytänyt kummempaa tuotetta, jolla hiukseni saisin pelastettua, joten jospa ne olisivat sitten nämä!

  Meitsihän ei käy kampaajalla, koska a) "ei ole aikaa" ja b) pelkään että leikkaavat liikaa, joten kotikonstein olisi ihana saada ilman hirveää lyhennystä hiukset kuosiin. :)

  VastaaPoista
 12. Auts, miten osui ja upposi tuo kampaajan välttely! Olen ennen lapsia omistanut ohuen, hennon ja helposti rasvoittuvan liimaletin. Raskausaikoina nautin hieman tuuheammasta kuontalosta, mutta imetys vei senkin ilon. Imetyksen lopettamisesta on nyt vuosi, mutta edelleen hiuksia lähtee suuri määrä. Olen kasvattunut oman värin takaisin raskaus- ja imetysaikana, ja vaikka väri on kiva niin kunto on hirveä. Nyt omistan ohuen, hennon ja kutisevan letin. Jotain täytyisi tehdä, joten osallistun arvontaan :)

  VastaaPoista
 13. Ylä-asteen jälkeen (en tiedä mistä johtuen) hiukseni ovat olleet aivan lirut. Raskauden tai imetyksen aikana en huomannut muutosta, mutta nyt vuosi synnytksen jälkeen uudelleen kasvavat (kai?) hiukset masentavat. Kivat pulisongit niin ettei hiuksiä kehtaa pompulalle nostaa.. ja otsatukkaa sivuille, tai mihin vaan, nostettaessa näyttää kuin joku olisi nykinyt suuria hiustuppoja päästä.

  En ole uskaltanut mitään ravintolisiä kokeilla, enkä edes tiedä luotanko oikeastaan niihin, joten nämä hiustenhoitotuotteet voisivat olla pelastus! *thumbs up*

  VastaaPoista
 14. Minulla on suomalaiset perinnehiukset eli ohuet ja tikkusuorat. Tietysti myös runsainmitoin "vauvahiuksia" koristamassa kokonaisuutta. Kaikesta huolimatta tykkään hiuksistani ja olisikin hienoa nähdä millainen vaikutus hiusalan ammattilaisen valitsemalla setillä olisi hiuksilleni.

  VastaaPoista
 15. Oi ja voi! Hennon ja liukkaan hiuslaadun omaavana hiusten kanssa on ollut aina haasteita, saati sitten neljän raskauden ja imetyksen jälkeen! Hiuksia siis on lähtenyt/ja lähtee, lohduttavaa kuitenkin se, että ne HITAASTI, mutta varmasti kasvaa takaisin, edes siihen lähtötilanteeseen.
  Apu olisi siis tarpeen tehotuotteiden muodossa tämän äidin kauhealle kuontalolle. :)

  VastaaPoista
 16. Vau, jälkeen-kuvat vakuuttivat!
  Mun kohdalla se kuuluisa "raskaushehku" on kyllä tehnyt totaalisesti oharit, etenkin hiusten kohdalla. Voin vaan kuvitella miltä tää pehko näyttää parin kuukauden päästä, kun imetyskin on (toivottavasti) saatu alkuunsa.. Mikäli siis mitään hiuksia enää on, sen verran tuntuu nyt raskausaikanakin jo lähteneen karvoja päästä, etten yhtään ihmettele vaikka imetysajan jälkeen näyttäisin lähinnä kynityltä kanalta.. Jotta sikäli nämä tuotteet tulisi todelliseen tarpeeseen! Ja hei, mikä oiskaan parempi piristys loppuraskauden odotuksen tuskaan, kuin voittaa paketti pientä hemmottelua itselleen? (;

  VastaaPoista
 17. tarviin paketin koska töihin paluu lähestyy ja pitäis ruveta taas muistuttamaan ihmistä(töissä ei varmaan voi kävellä pipo päässä kuten puistossa??)..myös mun hiukset on kärsineet raskauksien myötä ja erittäin ärsyttävät käsitellä ja laittaa...

  VastaaPoista
 18. Mukana arvonnassa! Tekstisi luettuani minulle tuli valtava halu saada nämä tuotteet itselle kokeiluun. Hiukseni ovat aina olleet hankalat, luonnonkiharat ja kuivat, ja olen myös värjäyskierteessä enkä ole tähän päivään mennessä tuntunut löytäneen luottotuotteita hiuksilleni. Kaksivuotiaan tyttöni syntymän jälkeen kohtasin minäkin järkyttävän hiuskadon, ja hiukset menivät niin kamalaan kuntoon, että jouduin pätkäsemään pitkät hiukset todella paljon lyhyemmiksi. Niitä tässä nyt yritän saada takaisin kasvatettua. Elokuussa on häät, ja tokihan olisi ihanaa, jos yhtenä elämän tärkeimmistä päivistä myös hiukset näyttäisivät kauniilta, toisin kuin tällä hetkellä!

  VastaaPoista
 19. Näitä mä olenkin jo pitkään miettinyt ostavani!

  Viimeinen 10 viikkoa raskaudesta lähtee käyntiin huomenna ja tuleva hiuskato pelottaa jo nyt enemmän kuin edessä oleva synnytys. Näillä olisi ihana saada helpotettua huolta koko pään kaljuuntumisesta. Oma vakiokampaajani laittoi viimeksi näitä tuotteita päähäni ja ihana piparmintun tuoksu oli niin koukuttava, että olisi ihana päästä siitä päivittäin nauttimaan.

  Toivottavasti onni potkaisee tätä odottajaa!

  VastaaPoista
 20. Kuulostaa niin supertuotteilta, että noitahan olisi pakko päästä kokeilemaan! Mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 21. Tarvitsen nämä tuotteet. Arka hilseilevä ja rasvoittuva päänahka, hiukset irtoaa tupottain, vauva 11kk ikäinen. Häät keSäkuussa. Olen epätoivoinen! Milloin tämä hiuskato loppuu? Kohta ei ole enää mitään mistä irrota

  VastaaPoista
 22. Mukana ihan ilman perusteluja :)

  VastaaPoista
 23. Tällä hetkellä täällä vielä eletään tätä hiusten hyvinvoinnin huippukautta, mutta tuo kauhea hiuskato kolkuttelee jo nurkan takana. Laskettuaika on heinäkuun alussa ja esikoista odottaessa tuntui, kuin suihkun lattialla olisi ollut kuollut rotta. Uimahalliinkin oli noloa mennä, kun hiustenpesun jälkeen viemärit oli tukossa siitä hiustenlähdöstä. Eli tuotepaketti olisi kyllä tarpeen!

  VastaaPoista
 24. Innostuin jo heti kun näin otsikon, vaikka omasta imetyshiuskadosta on jo aikaa. Minulla on aina ollut niin ohuet ja lättänät hiukset, että kouluaikoina ne olivat jopa vitsi kavereiden kesken. Imetyksen jälkeinen hiusten lähtö oli niin katastrofaalista etten halua sitä edes muistella.. kaljuja kohtia.. hyrrrrr. Onneksi nyt on palattu jo siihen "normaaliin ohueen tilaan".
  Tällä hetkellä minulla on jatkuva haku päällä tuuheuttavien hiustuotteiden suhteen. Olen käyttänyt monenlaisia suihkeita ja muotovaahtoja, viimeksi käyttämäni tuuheuttavan suihkeen vaikutus kestää harmiksi vain todella vähän aikaa, ja tekee hiuksistani lisäksi kauhean kuivat. sitten on niitä tuotteita jotka tekevät hiuksista tahmeat ja likaisen näköiset..
  Kokemuksesi, ja nuo ennen ja jälkeen kuvat saivat mut kyllä vakuuttumaan, ja olisi mahtavaa päästä kokeilemaan josko nämä tuotteet tekisivät jonkinlaisen ihmeen minunkin päälleni :)

  VastaaPoista
 25. Kahden raskauden ja pitkän imetyksen jälkeen jo entuudestaan ohuet hiukset ovat suorastaan kamalat. Olen jo harkinnut ostavani peruukin :) Värjäystä, suoristusta tai kihartamista en uskalla edes kokeilla, niin huonossa kunnossa kuontaloni on.

  VastaaPoista
 26. Oon nyt jo aivan paskat housussa kun mietin aikaa muutaman kuukauden päähän.. Mun ylpeyteni aihe, hiukset, tippuu päästä. Niin kävi esikoisenkin synnyttyä. Noh.. Onneksi on kesä edessä niin ei kaljua palele :D

  VastaaPoista
 27. Tämä niin tois arkeen kohotusta, mukana!

  VastaaPoista
 28. Oi, kyllä tulisi tarpeeseen tämä paketti :) Innolla mukana blogissasi.

  VastaaPoista
 29. Synnytys edessä huhtikuussa, noilla tuotteilla voisin ottaa tehokuurin jo hyvissä ajoin ja tuntea oloni virkeäksi synnytyksen jälkeen edes pään osalta :)

  VastaaPoista
 30. Itselläni on AINA ollut järkyttävän ohuet,helposti takkuuntuvat olemattomat hiukset,jotka tosiaan vielä imetysaikana ohenivat entisestään(tässä ei rankka imetysdieetti allergisen lapsen kanssa auttanut varmasti yhtään)ja edelleen,2v.esikoisen syntymän jälkeen,on harjat järkyttävässä kunnossa irtoilleista hiuksista.Lisäksi liikun työkseni joten suihkussa tulee käytyä väh.kaks kertaa päivässä,olis kiva jos sais siinä välillä edes hiukset pysymään suht edustavina :D joten kyllä kiitos,mukana ollaan!

  VastaaPoista
 31. Kuulostaa niin hyvälle, ehdottomasti siis arvonnassa mukana!
  Mulla tippui hiuksia jo valtavasti esikoisen odotusaikana. Raskauden jälkeen kampaaja kysyi, että voisiko vauva huonosti vatsassa. Kun vastasin myöntävästi, niin sanoi hiusten lähtemisen johtuvan raskaus aikana useimmiten siitä (hänen kokemuksen mukaan). Noh, hiuksista tippui jo iso osa silloin ja sitten imetyksen myötä lähes kaikki loputkin, tai ainakin siltä tuntui. Hiukset alkoi kasvaa takaisin esikoisen täyttäessä vuoden ja nyt minulla on päälaellä kestävä irokeesikampaus (:D) ja latvoissa muutama hius siellä täällä.
  Kuopuksen raskausaikana en huomannut mitään muuta hiuksissa kuin tuon irokeesin kasvun, joka toivottavasti on kohta niin pitkä että sen saa taltutettua lakalla tasaiseksi.. Pienempi on nyt 10 viikkoa ja kauhulla odotan koska tätä tukkaa alkaa taas tippumaan, sitten kun se tapahtuu, taitaa olla aika leikata todella lyhyet hiukset. Paitsi tietenkin, jos minulla kävisi tuuri ja saisin tuon setin kokeiluun ;) Kuulostaa niin hyvälle, että se voisi pelastaa minut totaaliselta hiuskadolta.

  VastaaPoista
 32. Mulla on järkyttävän ohuet, kuivat ja katkeilevat hiukset. En todellakaan odota innolla mitä syksyllä tapahtuu, kun raskaudenjälkeinen hiuskato taas alkaa. Tämä olisi siis täydellinen pelastus minulle ja kuontaloraukalleni! :)

  VastaaPoista
 33. Oma hiuskuontaloni on aina ollut sellainen horrorstory että huhhuh. Hiukseni ovat luonnostaan kuivat ja kiharat. Eivät suinkaan sellaisella kauniin laineilevalla tavalla, vaan niin, että suihkun jälkeen ei ikinä tiedä mihin suuntaan mikäkin karhea suortuva sojottaa. Olen kokeillut niin ekompia shampoopaloja kuin kampaamotuotteita laidasta laitaan, mutta varsinaista kestosuosikkia ei ole vieläkään löytynyt. Loppusilauksena minäkin aloin synnytyksen jälkeen (TIETYSTI) kärsiä hiuskadosta - joka tuntuu vielä näin 9kk jälkeenkin jatkuvan edelleen.. Kiitos toivoa antaneesta postauksesta sekä arvonnasta - hiustenhellintäpaketti tulisi täälläkin todella tarpeeseen!

  VastaaPoista
 34. Oi, kuulostaapa ihanilta tuotteilta! Olen hiusteni kanssa aivan pulassa. Ennen niin sileät ja paksut hiukseni ovat alkaneet muuttua yhä kuivemmiksi ja ohuemmiksi. Tuntuu, että tukka vaan pienenee ja kunto huononee. Olen jo aivan epätoivon partaalla, etenkin kun tämänhetkisessä tilanteessani ei ole varaa alkaa testailla eri merkkien pelastavia tuotteita. Haluaisin säilyttää pitkät hiukseni, mutta harkitsen jo niiden lyhentämistä aivan lyhyiksi, koska tämänhetkinen kunto on niin kamala. Koska sinäkin olet näistä hyötynyt, ja olen saanut käsityksen, että hiuslaatumme olisi aika samantyyppinen, olisin todella onnellinen, jos pääsisin näitä testaamaan.

  Kiva blogi muuten! :)

  VastaaPoista
 35. Kuulostaapa ihanalta tuo hoito. Vaikka en ole immettänyt tai ollut raskaana niin hiukseni ovat aina olleet ohuet ja helposti katkeavat lirut joten jos osallistun arvotaan toiveikkaana:)

  VastaaPoista
 36. Juuri tässä mietin yksi päivä, että siitä on todella kauan kun olen viimeksi ajatellut, että hiukseni näyttävät hyvältä. Se harmittaa, koska ennen sain usein kehuja juuri hiuksistani. Imetysajan ohimokalju alkaa pikkuhiljaa palautua ja lyhyempää puskee juurista esiin. Olisi mukava pitää tukkaa auki, nykyään se on aina ponnarilla ja kärsin kroonisesta otsatukankasvatusvaiheesta. Käytännössä siis tuntuu siltä, että tukka on aina rumasti :/

  VastaaPoista
 37. Osallistun arvontaan, mutta parhaita perusteluja ei löydy korvatulehdus-öiden ja kohta loppuvien päiväunien takia... :D

  VastaaPoista
 38. 1. Tukka, jonka tuplaraskaus tiputti.
  2. Vauvat, jotka repivät loputkin.
  3. Kolmen sentin sänki, joka ei muuten taitu.
  4. Nuttura, joka kiristää.

  Huoh.

  VastaaPoista
 39. Aikoinaan kahdesti ton tuuheutumisvaiheen ja sen jälkeisen sulkasadon olen kokenut. Mia Farrow-leikkaus oli ainoa vaihto.

  Nyt tekee ikä tepposensa. Mulla on valitettavasti leveähköt hartiat ja soukkapää. Tyypillinen suomalaine hiuslaatu = ohut lasimainen, lyhyenä pysty, vähänkään pitempänä yrittää painautua takaisin päänahkaan. Aikamoinen dilemma.
  Hiusteni kunnon vaalimiseksi, niitä ei ole naismuistiin värjätty tai permanentattu. Luomuharmaa, sileä, kiiltoa tavoitteleva ns. terve hius.
  Jotta pääni ei näyttäisi nuppineulalta harteitteni yläpuolella = hiukset on naisen kruunu.
  Tarttisin siis buustia. Muutoin kun tuo ulkonäkö pikkuhiljaa hiipuu.

  VastaaPoista
 40. Tommoset apukeinot olis mullekin tarpeen. Neljäs lapseni on 4kk ja taas on mielessä hiustenleikkuu. En kestä hiustenlähtöä, vielä kun on pitkät hiukset niin se lähtevien määrä tuntuu paljon isommalta kun niitä suihkun seinään keräilee.

  VastaaPoista
 41. kuiva käkkärä tukka täällä hei. Apua tarvitaan! Kipeästi!

  VastaaPoista
 42. Tämä ois niin mulle tarkoitettu, nimittäin kuulosti niin tutulle nuo raskaudet ja imetykset ja omaan kuontaloon panostus. Sitä ei nimittäin tällä hetkellä ole. Nimittäin kotona 3,5vee, 2vee ja se vauva 7kk joka pitää minua maitobaarina ja jonka yöheräilyt kallistaa mut sänkyyn illalla heti kun siihen on mahdollisuus. Olen tähän asti luottanut kampaajaani mutta viime kerran jälkeen karsiutunut tukkani ei asettunutkaan nätisti vaan roikkuu entiseen malliin pitkin päänahkaa kuivana ja takkuisena. Jotain tälle päälle ois tehtävä ennenkuin uskaltautuu ilman hattua ihmisten ilmoille tai edes ostamaan lähikaupasta uuden muovisen pannan päähän edellisen rikkouduttua. Tämä voisi olla mun pelastus. Puh, olen puhunut ja toivon että arpaonni suosii.

  VastaaPoista
 43. Perusteluiksi riittänee, että mulla on tässä kaheksan vuotta joko raskautta tai imetystä takana, neljä lasta joista nuorin (ja viimeinen!!) nyt 10kk. Imetystä pikkuhiljaa tässä lopetellen.. Hermostuksissani hiuksetkin napsasin syksyllä lyhyeksi, mikäpä siis olisikaan oivallisempi aika tehokkaalle hiustenhoidolle!?! Niinpä! Ei mikään! :)

  VastaaPoista
 44. Mä niin kaipaisin hyviä hiustuotteita. Perustelut: Olen 3 lapsen pienituloinen yh, rahaa ei kampaajakäsittelyihin liiemmin ole. Kaikki aika ja raha menee lapsiin.Kaupan väreillä sillontällön värjäilen (tarttiskin taas), kampaajalla käyn ehkä kerran vuodessa. Hiukset on ohuet ja veltot - ja alkaa kauhukseni vaihtamaan väriä maantienharmaasta ihan vaan värittömään harmaaseen :p Irtoisko noilla? :D

  VastaaPoista
 45. Minä tykkään tehdä kaikenlaisia listoja, ja yksi niistä sisältää luettelon inhokkiasioistani. Tämän kyseisen listan kärkipäässä keikkuvat irtohiukset ja imurointi. Nämä kaksi inhokkiani ovat kovasti läsnä myös arjessani, kun tukka tippuu päästä ja hiuksia löytyy ihan joka paikasta, mm. kolmikuiseni vaipasta. Boostauspaketti tulisi siis tarpeeseen :)

  VastaaPoista
 46. Päätinpä minäkin ottaa osaa tähän kilpailuun, sillä tuollainen hiuspaketti tulisi todelliseen tarpeeseen! Itse ostin kampaajan suosituksesta Nioxin 5 kokeilupaketin tammikuun alussa ja oon kyllä tykännyt myös todella paljon!! :) Itsellä ei siis ole mitään varsinaista hiustenlähtöä, päinvastoin oikeastaan; tätä tukkaa on kyllä määrällisesti todella paljon :P Mutta ongelma onkin siinä, että suomalainen ohut ja silkinhieno hiuslaatuni on sitä mieltä, ettei hiusten tule nousta milliäkään päänupista, vaan liimautua mahdollisimman kallonmuotoisesti... Vihaan kaikkia tököttejä, joiden muka pitäisi kohottaa hiuksia päänahasta, eipä oo ainakaan minulla viittä minuuttia kaumpaa toimineet :/ Ja lisäksi haluaisin kuormittaa tukkaani mahdollisimman vähän, enkä viihdy, jos hiukseni on lakalla juntattu tiettyyn asentoon :P

  Nyt pian puolitoista kuukautta Nioxinin shampoota, hoitoainetta ja hiuspohjaan jätettävää ainetta käytettyäni olen vaikuttunut niiden tehosta! Pitää varmaan tuo esittelemäsi Boosterikin ostaa, viimeksi en sitä edes hyllyllä hoksannut ;) Syy, miksi juuri minun tulisi voittaa tuotepaketti on se, että nämä Nioxinit ovat aika kalliita ja näin kahden lapsen kotiäitinä puolison opiskellessa rahaa ei juuri liiemmälti ole :/ Ainut asia mihin ulkonäössäni enää panostan (ja tästä en tingi) on mieluiset hiukset, joita säännöllisesti käyn luottoparturillani ehostamassa ;) Tukka hyvin, kaikki hyvin on siis mottoni!!

  VastaaPoista
 47. Miten tämä on mennyt minulta aivan ohi?? No, onneksi myöhään kuin ei milloinkaan.

  Perustelut, miksi minun pitäisi voittaa hiustenhoitotuotepaketti on selvä, syksyllä tulee kuluneeksi neljä vuotta ensimmäisestä plussatestistä ja siitä asti onkin ollut menoa. Koko ajan sen jälkeen olen ollut joko raskaana tai imettänyt (tai sekä että). Tukkani on ohentunut aivan mahdottomasti, minulla on aina ollut toispuoleinen tukka ja nyt se näyttää vieläkin luirummalta. Hiukseni menevät myös takkuun helposti.
  Yksi asia, mitä kotonani vihaan, on hiukset eteisen matolla. En kerta kaikkiaan tajua, miten se koko tukkakato on päässyt majoittumaan loistavalle kuramatolle, ja saan imuroidessa kirota ja nyppiä (repiä) monta kourallista karvoja matosta. Luoja, että alkoikin ärsyttää jo pelkkä asiasta kirjoittaminen. :D

  VastaaPoista
 48. Mukana! Tukka oli paksu ja kiiltävä raskausaikana, ja kasvo tosi nopeesti, toista se on nyt, kun lapsi on 3v... kampaajalta oon joskus kysynykin noista kuorinnoista, mutta ei täällä ostarilla ole ollu tarjolla. Ihana ois kokeilla tuotteita:)

  VastaaPoista
 49. Mukana myös, tukka kesti erinomaisesti kolme raskautta ja kolme x 1v imetykset, mutta sitten kävi jotain kummallista (ettei vaan olisi keski-ikä ja huono ruokavalio?? ) ja hiuspohja alkoi talvisin oireilla ja sitä myöten hiukset alkoivat voida myös huonosti ja irtoilla.. Olen kokeillut yhtä jos toistakin kampaajien suosittelemaa eliksiiriä ja nyt olisi kyllä kiva jos löytyisi toimiva apu.
  teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

  VastaaPoista
 50. Tukka on ohut ja veltto huolimatta siitä, että pyrin pitämään ruokavalion terveellisenä ja monipuolisena, hoidan hiuksia huolella ja vältän raskaita toimenpiteitä kuten vaalennus. Haaveilen tuuheammasta tukasta, onnistuisikohan näillä tuotteilla?
  ahlfors(at)suomi24(piste)fi

  VastaaPoista
 51. Yksittäinen kotityö jota ylivoimaisesti kaikkein eniten inhoan, on kylppärin lattiakaivon kaapiminen tyhjäksi suihkussa sinne valuneista hiuksista. Sitä tehdessä tulee revittyä ennestäänkin jo hauraita hiuksia oikein kunnolla. Olen vakavasti harkinnut lyhyen siilitukan leikkauttamista, mutta vielä olen säästellyt saksienkäyttöä toiveissa jokin ratkaisu ongelmaan...

  VastaaPoista