Social Media Icons

torstai 20. helmikuuta 2014

Hiihtolomalla - yeah right

15 kommenttia Share It:
spr1 arla5spr12spr8 spr9 spr10spr2 spr6

Hiihtolomaviikko. Täydellisessä maailmassa käristäisimme nahkaamme sieluttomassa ja muovisessa turistirysässä ja hengailisimme all-inclusive-hotellin allasalueella. Ahmisimme ranskalaisia ja kulkisimme tennissukat ja sandaalit jalassa, kamerat kaulassa niin kuin noloimmat suomalaisturistit. Ei velvotteita, ei töitä, ei deadlineja. Ja minä olisin tietysti kymmenen kiloa kevyempi ja ihan törkeän hyvännäköinen pikkubikineissäni (pienet ne nykyään ovatkin...).

Mutta täällä me olemme, koto-Suomessa. Kesään on vielä aikaa, mutta tiedän, että miehenkin kuviot helpottavat hiljalleen ja saamme ehkä nauttia enemmän hänenkin läsnäolostaan. Lapset ovat sairaina, yöt ovat menneet valvoessa ja näppäränä naisena onnistuin hävittämään kauan kaavaillun, hulppean Ruotsin risteilyn matkalahjakortin! Matka on varattu, mutta lahjakorttia ei löydy. Just my luck. Lomakaipuuta ei yhtään helpota se, että naapurissakin on maaliskuussa kylmää ja edellisen kerran olen esiintynyt uimapuvussa raskausviikolla 36. Se vasta olikin reissu.... Lähiuimahalliin.

Nyt on näin. Suurimmat kriisit on selätetty ystävän tuliaisina tuomalla lasten kuplajuomalla, digiboxille tallennetuilla Kaapoilla ja sillä kuuluisalla Elmeri-kirjalla. Kesä on tulossa, kovaa vauhtia, olen ihan varma. Värien määrä on niin kotona, vaatekaapissa kuin ruokalautasellakin eksponentaalisessa kasvussa. Turkoosia, keltaista, punaista, valkoista, vihreää, sinistä - minä haluan kirkkautta ympärilleni ja nyt heti!

Mitä muuten pidätte uusista, Crocsilta saamistani kirkkaanpinkeistä, kasarihenkisistä lenkkareista? Itselleni tuli heti tosi keväinen ja kevyt olo kun vetäisin ne jalkaani! En ikinä löydä minun koossani, 42,5, pirteän värisiä ja arkikäyttöön sopivia tennareita ilman järjetöntä hintalappua, joten olin tietysti aivan myyty, kun nämä ensimmäistä kertaa kevään uutuuksista bongasin. Mies valitsi (minusta tietämättä) itselleen samanmalliset ja samankokoisetkin, mutta vain eri värissä (ja tietenkin miesten mallisina). Mutta jos ensi vuonna, kymmenen vuoden yhteiselon jälkeen, harkitsen samanlaisia tuulipukuja - miten keväisiä tai kepeitä tahansa - niin poistukaa linjoilta. Välittömästi. Unisexeihin kenkämalleihin ja mätsääviin välikerrastoihin vedän rajani.

15 kommenttia:

 1. Siis kuin pitkä oot?! Miks et näytä yhtään siltä, että sulla olis nuinkin iso jalka? :o :D

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka herkullisen väriste kengät sulla on! :) Josko sitä itsekkin hommaisi kevääksi tutun ja turvallisen mustan sijasta jotkut värikkäät popot :D

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa kuulla, että teillä kuplajuoma maistui. Aino kun vain irvisteli sille. Nyt tiedän, minne viimeinenkin pullo saa kotiutua :-)

  Ja hyi sinua armottoman lenkkarikuumeen tartuttamisesta!! :-D

  VastaaPoista
 4. 175 senttiä. :D Mutta nuo kengät ON tosi siron näköiset, ei siis ihan oikeasti uskoisi että ne on niinkin isot! Lesti on varsin kohdallaan siis :)

  VastaaPoista
 5. Voisipa tätä peukuttaa! ;) Pirtsakan väriset kengät on kyllä sellaiset mielialan kohottajat että oksat pois! Tänään katselin keskustassa ihmisten harmaata ja mustaa massaa ja olin niiin iloinen mun kirkkaanpinkeistä lenkkareista. :D

  VastaaPoista
 6. Meillä kaikki kupliva on niin pop. Vesikin pitää hapottaa, muuten sen on "kammaa". :D

  Lenkkarikuume on kamala. Mun tekisi mieli tilata toiset. Tai varastaa isännän.

  VastaaPoista
 7. Nuo kengät on kyllä niin herkullisen näköiset! :) Ja tosiaankin sirot. Ei minunkaan jalankoolla ihan kaikenmalliset kengät passaa jalakaan, leveälestinen 41.
  Meilläkin suunnitelmissa kevään/kesän aikaan lähteä käymään risteilyllä, tosin reissua ja yöpymisiä joutuu vähän enemmän suunnittelemaan, kun ajomatkaa Helsinkiin kertyy pysähtelemättä kuutisen tuntia. Siihen ne pysähdykset päälle... Ei ihan heleppo reissu. :D Useampi päivä siis matkaan varattava. :) Pitäiskin laittaa ne passiasiat hoitumaan ennen kun unehtuu...

  VastaaPoista
 8. Moikka! Postaukseen liittymättä, onkohan sulla vielä joskus (lähitulevaisuudessa) suunnitteilla Zipit-kimppatilaus -systeemiä? Jos on, olisi ihan mahtavaa, kun edellisillä kerroilla ei ollut mahdollisuutta tilata :)

  VastaaPoista
 9. Moikka!

  Heh, sattuipas hauskaan saumaan! Täällä kotona siivoilen hirveällä vimmalla, koska muutaman tunnin päästä Lotta tulee pitämään Zipitin pilottikotikutsut meille! Teille lukijoille siitä hyvästä pyysin alekoodia, eli varsinaista kimppatilausta ei tule, mutta (hyvä) kiinteä alennuskoodi tulee kuun loppuun. ;)

  VastaaPoista
 10. JEEEEEE! :D Hauskoja kutsuja! :)

  VastaaPoista
 11. Voin kyllä lämpimästi suositella Crocseja! Mun äidillä on leveälestinen 40 ja mun miehellä sama kengän koko kun mulla, mutta toooosi leveä jalka (jos vertaat kuvassa mun ja hänen jalkaansa, niin huomaat). Nuo antaa kivasti periksi ja nauhat tuo säätövaraa. Ei ole siis ollenkaan sellaiset perinteiset, jäykät ja kovat lenkkarit. Äiti ihastui Crocseihin viime kesänä kun passitin kokeilemaan, ja hänelläkin se lesti on ollut aina ongelmana.

  Auts! Aikamoista tahdonlujuutta tuossa vaaditaan. Me kun mietitään, että lähdetäänkö risteilylle julkisilla (20min) vai helpommin autolla (se sama 20min). Rattaat pakataan joka tapauksessa mukaan, joten ehkä julkisin.... Ruotsiin ei muuten tarvitse passia, lapsilla riittää Kela-kortit (miksiköhän ei mennä Tallinnaan, hahaha)! :)

  VastaaPoista
 12. Heti kun näin tämän postauksen kuvat, aattelin "mäkin haluun tuommoset kengät, mitkäköhän ne on?". Sitten kun selvisi, että ne on Crocsit, mun lempparimerkkiä, olin ratketa riemusta. Jee, kesäkengät on päätetty. Tulis vaan se kesä, tai kevät, pian :)

  VastaaPoista
 13. Ihanat kengät, käviskhän net ihan juoksulenkkareiksi :P? Ja myös ihanat housut ja reppu! Ja poitsun naama näyttää niin tutulta, väritykseltään :D. Hyvvää "lommaa"!

  VastaaPoista
 14. Tuttuja nurkkia! ;)

  http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2014/02/22/kettukarkkikuosia-jaateloa-ja-lapsellista-menoa/

  VastaaPoista
 15. Vastaako nuo hyvin kokoaan? Nettikaupasta näyttäis olevan koko 40 loppu. Mietin onko 41 liian iso. Talvipopot on koko 41 ja kesäpopot (perus crocsit ja ballerinat) on kokoa 40.

  VastaaPoista