Social Media Icons

sunnuntai 16. helmikuuta 2014

52 VIIKKOA: 7/52

6 kommenttia , , , , , , , , , Share It:
vkok4 vkok2 vkok7 vkok5

 

Huh, mikä viikko! Tuntuu että on tapahtunut ihan hirveästi! Jännitin koko viikon uutisten kertomista teille ja minulla oli pitkään olo, että salaan jotain suurta teiltä. Suurkiitokset tsemppaavista ja kiittävistä kommenteistanne. Luin jokaikisen, tietenkin, osan kyynel silmäkulmassa. En hetkeäkään osoitteenmuutostekstiä julkaistessani miettinyt, että ajattelisitte minun lopettavan bloggaamisen, ja sain jo yhden hätääntyneen soitonkin vanhalta tuttavaltani (asian tiimoilta), josta en ollut vuosiin kuullut! Olette te sitten mahtavia tyyppejä, kerta kaikkiaan! Muistan kun Helmin synnyttyä mietin monta kertaa, että kannattaisikohan minun jatkaa bloggaamista. Että lukisiko kukaan vauvablogia, juttuja kakkavaipoista ja imetysliiveistä. Helmi täyttää kesäkuussa kolme vuotta, ja täytyy sanoa, että äitiys ja lapsen mullistama elämä on kyllä ollut paljon muutakin kuin niitä suurullisenkuuluisia sinappivaippoja ja valvottuja öitä. Hyvässä ja pahassa.

Asioilla on kai (ainakin meillä) tapana kasaantua yhteen saumaan, yhteen viikkoraasuun. Tällä viikolla meillä oli yövieraita Enosta saakka, Noshin lastenvaatekutsut, kirpputoripöydän purkaminen, muodonmuutoshetki kampaajalla sekä se paljon jännittänyt uuden Kaksplussan osoitteen julkistus blogissa. Lisäksi horror-öihin tympääntyneenä nakitin mieheni unikouluttamaan 8-12 kertaa yössä heräävää kuopusta kun itse olen nukkunut - jos mahdollista - vielä huonommin lastensängyssä Helmin kanssa toisella puolen asuntoa. Ensimmäisenä yönä hän huusi kurkku käheänä ja hiestä märkänä kolme pitkää tuntia ja heräsi kolmesti yössä huutamaan maitoa. Seuraavana iltana nukutussessioita oli vain kaksi ja ne kestivät alle puoli tuntia. Kolmannesta yöstä mies osasi sanoa vain, että lapsi heräsi kai kerran ja nukahti aika nopeasti. Suunta tuntuu hyvältä..... Koputan puuta, koputan puuta!

Tänään ollaan vaan kotivaatteet päällä ja keitetään kahvit mummovieraille iltapäivällä. Ensi viikon ohjelmassa on ainakin asiaan kuuluvaa pulkkamäkeä, luistinten teroitusta ja ehkä termarikahvit huippuihanan naapurin kanssa kotipihalla. Helmi on vallan hurmaantunut "kerhon Jussiin", kolmevuotiaaseen pikkupoikaan jolla on karhunkorvat talvihatussa, ja joka on " Heemin inana muru". Itkuhan häneltä pääsin, kun koetin ilonpilaajana selittää tossuja reppuun pakkaavalle lapselle, että ensi viikolla ei ole kerhoa eikä näin ollen varmaan Jussiakaan. Onneksi poikahuolet voi vielä selättää Elmeri-norsu-kirjalla ja tiukalla halausotteella (samaa ei voi valitettavasti sanoa My Little Ponyn ilmeisen viallisista esitysajoista johtuvasta nurinasta).

Seuraa meitä InstagramissaBloglovin’issa tai facebookissa. HUOM! Blogin osoite muuttuu 1.3, uusi osoite maaliskuusta alkaen on blogit.kaksplus.fi/lapsellista

6 kommenttia:

 1. meilläkin kerhon loma viikko aiheutti jo nyt nurinaa(ja tätä kirjottaessa vessasta kuulu millon mulla on kerhoa..:D ) myös liikkarit on peruttu ja tietty miehelle sattu hirvee työputki.ah meijän tulevasta viikosta tulee varmasti erittäin rattosa:D
  Elmeri norsu kirja on muuten ihana:D tosin meillä siitä eniten tykkää äiti;D

  VastaaPoista
 2. Pakko myöntää, että kävi kyllä jäähyväiset itsellänikin mielessä ja ehti hetkeksi tulla tyhjä olo, joka onneksi vaihtui helpotukseksi, kun eteenpäin luin. Niin pitkään olen vaiheitasi seurannut, että melkein tuntuu kuin sinut tuntisin ja jäähyväiset olisivat tuntuneet melkein ystävän menetykseltä. Hassua, miten sitä voi tuntemattoman ihmisen iloista ja suruista välittääkin samalla tavoin kuin oikeasti läheisen ihmisen.

  Tykkään kovasti tavastasi kirjoittaa,. Ihanan elävää, realistista tekstiä. Tuntuu, että tämän blogin takana todella on elävä ihminen eikä Stepfordin robottinukke.
  Kiitos siis ja onnea uuteen blogikotiin, lukijanasi aion pysyä jatkossakin.
  Lapsia ei itselläni ole, mutta silti jaksaa aina kiinnostaa juttusi.

  http://kaappikirjoittaja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Uh, sielunsisar! Meillä myös mies poissa ensi viikolla paljon, hyvää lupaa jo nyt. Onneksi naapurissa ollaan hiihtolomalla, alan pommittamaan viestein heitä jo nyt. :D

  VastaaPoista
 4. Voi ei! Tosiaankaan tarkoituksenani ei ollut että se edes vaikuttaisi siltä, että olisin lopettamassa. Ehkä tämän Kide-kodin jättäminen vain puolentoista vuoden tiiviin yhteydenpidon jälkeen on kuitenkin aika kova paikka... :)

  Ja voi, kiitos kauniista sanoistasi! Tarkoituksenani ei olekaan kiillotella arkea tai saada sitä kuulostamaan muulta kuin se on, vaikken nyt jokaista uhmaraivoa tai paskaa päivää tänne päivitäkään. :D

  VastaaPoista