Social Media Icons

sunnuntai 2. helmikuuta 2014

52 VIIKKOA: 5/52

4 kommenttia , Share It:
vkokuvat 5 vkokuvat5k1 vkokuvat5k2

Hulluutta sanon minä. Aina on koko viikko (teoriassa ainakin) aikaa ottaa kuvia, mutta aina minä imuroin villakoiria nurkista sunnuntai-iltapäivällä viimeisten auringonsäteiden pilkottaessa likaisten ikkunoiden läpi. Ihan kuin hommasta yhtään helpompaa tekisi se, että sunnuntai on karkkipäivän jälkeinen päivä. Dagen efter; ei pestä hiuksia, annetaan hiilarien turvottaa, kuljetaan verkkareissa ja kutsutaan korkeintaan naapurin parhaat ystävät (verkkareissa) kylään. Tänäänkin tulevat.

Vielä hullumpaa on ahtaa koko perhe autoon pullapitkonhakureissua varten ja kuvitella, että puoli tuntia ennen päiväuniaikaa saataisiin aurinkoisia kuvia pikkuruisista hangonkekseistä yhdessä äidin kanssa. Ei onnistu, ei. Mie romahan. Toinen sippasi matkalla kauppaan, toinen matkalla takaisin. Kumpikin heräsi kotiovella.

Että tällainen sunnuntai (taas). Yksineljäsosa sunnuntaikahvittelijoista on saapunut naapurista, Valtti-vauva vanhempineen saapuu päiväuniajan jälkeen. Kahvinkeitin on ladattu täyteen ja lakupussi odottaa kaapissa syöjiään. Vanhat ystävät naapurustossa: parasta. Kiukkuiset lapset ennen päiväuniaikaa kameran edessä: no.... Vähemmän mukavaa.

Ihanaa sunnuntai-iltapäivää!

4 kommenttia:

  1. Hahah, voi kiitos! Niitä ottaessa ei ollut kovinkaan hauskaa..... :D

    VastaaPoista
  2. Voin vain kuvitella. Eikös ne tukalatkin tilanteet ala jossain vaiheessa jo huvittaa, jälkikäteen.. :D

    VastaaPoista
  3. Joo, onneksi näin! Ja monesti jo ihan kun tilanne on päällä. Sellainen wtf-olo ja pään pyörittely kantaa useimmiten paremmin kuin turha stressaaminen. ;)

    VastaaPoista