Social Media Icons

sunnuntai 26. tammikuuta 2014

52 VIIKKOA: 4/52

4 kommenttia , Share It:
vk5 vk6 vk4

Vuoden yhteiskuvaprojektin neljännet yhteiskuvat, olkaapa hyvät! Kymmenen minuuttia ennen bussin lähtöä napsitut kuvat hämäränä aamuna palvelkoon nyt tarkoitustaan.

Tämä viikko on mennyt sairastaessa (taas). Tuntuu, että Helmin kerhon aloituksen jälkeen flunssaa on pukannut joka käänteessä vaikka varustan lapset ulos aina kuin naparetkelle ja pesen & pesetän käsiä tuon tuosta. Ensimmäinen vuosi on kuulemma pahin. Enää puolet siis lusittavana (sairastettavana). Meillä flunssapäiviä on vietetty tyllimekossa ja kesäkengissä, huulia punaten, huonosti nukkuen ja kiukutellen (puolin ja toisin). Surkeiden sattumusten sarja sai jatkoa kun tietokoneen hajoamisen ja korjauttamisen jälkeen sanoi puhelimenikin itsensä irti, lopullisesti. En heittänyt haikeita hyvästejä kakkoslaatuiselle kiinanihmeelleni, mutten voinut kiristellä kukkaronnyörejä puhelinkaupoillakaan. Omenaperheemme on viimein kokonainen, mikä tarkoittaa armotonta Instagram-tykitystä kunhan saan luurin ladattua!

vk7

Ihan mullistukseton ei viikko sentään ole ollut: eilen olin yksin (!) 8 tuntia (!) poissa kotoa. Kahdeksan pitkää tuntia valokuvauskurssilla jonne beesailin itseni Elsan kyljessä. Illalla kotiin palatessani askel oli raskas ja maito pakkautui rintoihin, mutta päiväkausien kotona kyhjöttämisen jälkeen tuntui kyllä niin ihanalta lähteä ihmisten ilmoille.

vk1

Kunnollisen vaimon ja kotiäidin tapaan leipaisin taaperon kanssa äsken elämäni ensimmäiset cupcaket, ja koska päivän ainoat valoisat hetket vietimme tänään keinovalossa ja sisätiloissa, voimme hyvällä omatunnolla käpertyä sohvan viimeiseen nurkkaan lukemaan yhtä ja samaa Muumi-kirjaa kerta toisensa jälkeen. Huomenna kenenkään nenä ei vuoda, piste. Me nimittäin lähdemme pulkkamäkeen.

Ihanaa sunnuntai-iltaa teille kaikille!

4 kommenttia:

  1. Nää teidän kuvat on aivan ihania tässä 52 viikkoa jutussa! Tykkään! :)

    VastaaPoista
  2. Ihana toi mustavalkoinen kuva!

    VastaaPoista
  3. Tsih, kiitos! Kuvassa mä kyllä kiehuin raivosta kun Helmi kävi heittämässä leluauton ikkunaan ja juoksi karkuun. Ihanaa, jos siitä välittyy toisenlaista tunnelmaa... :D

    VastaaPoista