Social Media Icons

lauantai 28. joulukuuta 2013

Meidän joulu

3 kommenttia Share It:
jou18 jou10 jou7jou21 jou22 jou23 jou25 jou27jou1 jou4 jou6b jou19 jou20 jou11 jou12 jou14 jou15 jou16 IMG_5643 (2) jou17

 

Meidän joulumme meni perheiden parissa, mummojen kanssa kahvitellessa ja hyvin syödessä. Aattona vanhempani ja sisarukseni tulivat meille syömään ja vartomaan joulupukkia, josta ei ennakko-odotuksista huolimatta varsinaisesti tullut hittiä. Ajattelimme, että hiljan vuoden täyttänyt vauva ei joulun saati pakettien päälle ymmärtäisi toisin kuin lelukuvastoja viikkoja selannut 2,5-vuotias, mutta toisinpa kävi: Helmi maastoutui nojatuolin alle pelaamaan ensimmäistä avattua palapeliä mutta kalju beibi näytti joulupukille kaikki temppunsa, siis ölisi anna-anna-anna ja harppoi kaikki kahdeksan (juopon)askeltaan lahjapaketteja hakemaan!

Vaikka joulu ei ollut valkea eikä sitä kuuluisaa joulufiilistäkään löytynyt vielä aatonaattonakaan, niin ihmeen kaupalla joulutunnelmaa ja hersyvää naurua riitti aattona puoleen yöhön saakka. Ensimmäistä kertaa vuosiin meillä oli todella jouluinen olo vaikka jouluperinteet unohtuivatkin puolivahingossa. Tiedättehän, riisipuuro vaihtui mannapuuroon koska joku unohti lisätä riisiryynit ostoslistalle, joulurauhan julistuksen aikaan minä imuroin vimmatusti, mies paistoi viimeisiä laatikoita ja toivotti vieraat tervetulleeksi kylpytakki yllään. Tunnelma oli katossa ja kaikilla oli mukavaa, mutta kamera sai lomailla enimmän osan aikaa, koska parhaat muistot eivät useinkaan tallennu kameran rullalle.

Joulujameja, menkkaturvotusta, perinneruokia, perhe, pimeät illat ja kerrostaloon sopimatonta möykkää aamusta iltaan. Mietittekö samaa kuin minäkin? Miksi joulu on vain kerran vuodessa?

3 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää ja kuulostaa :)

  Olisi ihan mahtavaa, jos voisit tehdä päivitetyn koti-esittelyn! Voisitko? :D

  VastaaPoista
 2. Ihanaa meillä olikin :)

  Kotipäivitystä olen ajatellut tekeväni tooooosi pitkään ja vähän noloa on, etten ole meidän remontoidusta kylpyhuoneestakaan postannut, koska joitain juttuja jouduimme odottamaan pidempään ja nyt itse asiassa yhtenä vaihtoehtona rakennusvirheelle on lattian uusiminen, jes. :D Ehkä mä vähän arastelen postata kuvia kotoa kun blogit on täynnä toinen toistaan upeampia olohuoneita ja makuuhuoneita, mutta yleisön pyynnöstä ainakin joitakin palasia on toteutettava (kunhan saan verhot ostettua + vaihdettua!). :)

  VastaaPoista
 3. Mahtavia kuvia ja ilmeitä! Vaikka kuvat ovat ihania, parhaat muistot tuoksuvat, maistuvat ja tuntuvat sydänalassa <3

  VastaaPoista