Social Media Icons

tiistai 24. joulukuuta 2013

Kun 2,5-vuotias kameran taakse pääsi

2 kommenttia Share It:
Sen lisäksi, että kunnioittevassa 2,5-vuoden iässä oleva Helmi viihtyy kameran edessä ja vaatii ottamaan kuvia itsestään, saa hän luvatta käsiinsä useinkin järjestelmäkamerani. Sydän syrjällään ja kotivakuutuksen omavastuu-hintaa miettien pelastan kamerani milloin duplolaatikosta, milloin soppakattilasta.

IMG_4844 IMG_4848 IMG_4849 IMG_4850 IMG_4851 IMG_4854 IMG_4855

Tänään Helmi sai luvan kanssa ottaa muutaman kuvan ja tältä meidän olohuoneemme siis 2,5-vuotiaan silmin näyttää. Autoin häntä luonnollisestikin käsisäätöjen kanssa, mutta itse kuvat hän on ottanut itse käsivaralta (turhautuneiden huokausten kera koska laukaisunapin paikka tuntui hänestä epäoleelliselta ja vaikeasti löydettävältä). Kuviin selkeästi tallentui hänelle tärkeitä ja rakkaita asioita: nuket, jotka kulkevat mukana niin iltakylpyyn kuin mummolaankin, pärekori, johon kerään ennen pikaimurointia sekalaisen seurakunnan nurkissa pyörivistä tavaroista aina pehmoleluista parittomiin sukkiin ja rintaliiveihin. Näkyypä niissä myös nahkainen nojatuoli jossa saa hävyttömän kovat vauhdit ja joulukuusi, jota en havunneulasten varisemisen vuoksi edes halunut meille. Pottaan tehdystä pissastakin hän olisi ottanut kuvan, mutta ehdin pelastaa kameran kriittisellä hetkellä - siis sekuntia ennen kuin se olisi uinut potassa.

Ehkä meidän täytyy hommata kolmevuotislahjaksi jokin iskuryhmän testaama halpispokkari, jolla ikuistaa useamminkin lempinurkkia ja -leluja....

PS. Ihanaa joulua! Syökää ja halailkaa, se tekee hyvää!

2 kommenttia:

  1. Meiltä löytyy pojulle kamera pukinpussista. :) Huutonetistä 10€, joten ei tartte enää pelätä oman kameran puolesta, eikä haittaa vaikka välillä vähän lentelisikin. ;)

    VastaaPoista
  2. No mut noihan on hienoja kuvia, ei varmasti moni aikuinen tulis katelleeks maailmaa tuollaisista perspektiivistä! :D

    VastaaPoista