Social Media Icons

keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Jotain värikästä ja lapsellista, kiitos!

10 kommenttia Share It:
kgdesign

 

Kuten olette ehkä huomanneetkin, olen erilaisten apuvälineiden ja arkea helpottavien lastentarvikkeiden suuren suuri ystävä. Menen sieltä mistä aita on matalin - ruokalapun vauva repii irti, syöttötuoliin kiinnitettävää Playtray-tarjotinta ei. Kyseinen tarjotin löytyy kummaltakin, mutta ruokailun aikana tuolilta toiselle seilaava 2,5-vuotias näkee korkeareunaisen ja sormiruokailusotkua tehokkaasti (lattialta) torjuvan sotkun nykyään hidasteena, valitettavasti. Meillä on ollut testissä järeämpi, imukupein pöytään kiinnitettävä tablettitarjotin, mutta en erityisesti pitänyt siitä, sillä sen alle joutuneiden ruoantähteiden onkiminen rätin kanssa oli tuskaa ja itsetuhoiset lapset työnsivät sormensa reunan alle ja kiljuivat sitten tuskasta. Järeän siivun kapeasta ruokapöydästä ahmaissut imukuppitabletti pois sulki myös kaikenlaiset pöytäliinat ja rajoitti tarjoiluastioiden sijoittamista.

is5kgdesign2 kgdesign1

Kun Playtraylta otettiin yhteyttä verkkokauppaan tulleiden KG Design-uutuuksien ja tuotetestauksen tiimoilta, lähdin innolla mukaan. KG Designin tuotteet ovat värikkäitä, hauskoja, lapsekkaita ja valmistettu konepesun kestävästä silikonista. Omaksi suosikikseni nousi heti silikoninen tabletti, joka kelpaa niin keittiöön kuin lastenhuoneeseenkin. Se pysyy vahaliinankin päällä napakasti paikoillaan, vaikkei ole millään imukupeilla tai vastaavilla kiinni. Se toimii taaperolla niin piirustusalustana kuin leivänmurusten ja tomaattisiivujen tehokaappajanakin. Silikoninen tabletti on omasta mielestäni omiaan silloin kun Playtray tuntuu liian vauvamaiselta mutta ruokailusotkua syntyy edelleen. Ja mikä parasta, hintaa lystillä on viisitoista euroa (nyt tarjolla on myös alekoodia, tsekkaa viimeinen kappale!). Ei huono, kun ajattelee, ettei se vaadi minkäänlaista asentamista tai kiinnittämistä, sopii kaikkien pöytien ja tuolien kanssa, on konepesun kestävä, värjäytymätön ja liukumaton tabletista minusta tosi vähän. Silikonisia tabletteja löytyy niin pöllön, auton kuin pilvenkin muotoisina ja värien kirjo on huikea. Meillä on vaaleansininen pilvi, josta tykkään tosi paljon - tarvitseeko vielä kertoa, miksi?

kgdesgn3kgdesign4

 

Playtrayn KG Design-uutuuksista löytyy myös hauskoja Mr. Uggly-"säästöpöllöjä" sekä uudenvuoden kekkereiden hauskimmat pöllökorkit skumppapullon päälle (tätä emme jostain syystä ole päässeet vielä käytännössä testaamaan…). Pöllörasiat ovat tavallisista säästöpossuista poiketen pehmeitä ja pää irtoaa helposti, joten säästöpossukäytössä ne eivät ainakaan taaperoilla toimi, mutta funktioita löytyy muunkinlaisia. Meillä rakkaassa pöllössä säilötään suosikkikoruja, joihin pikkuveli ei saa koskea.

Psssst! Joulun odotuksen henkeen sopivasti Playtray-verkkokauppa tarjoaakin teille 10% 15% alennuksen ostoksistanne 10.12 saakka koodilla lapsellista. Nyt siis esimerkiksi jo valmiiksi huokeat KG Designin uutuudet voi tilata vielä vähän edullisemmin vaikka pukin konttiin jos tarve on! Verkkokauppaan pääset tästä.

Edit: Olinkin vahingossa vähän pienentänyt mielessäni alennuskoodin suurutta, anteeksi! Saatte siis peräti 15% alennusta ostoksistanne!

10 kommenttia:

 1. Kiitos!! Juuri oikeaan aikaan vinkkasit tästä, oon menettäny hermot niin moneen kertaan noitten ruokailujen jälkeisten sotkujen siivoomisee :D ja oon koittanu ettiä jokapaikasta kaikenlaisia ruoka-alustoja ja tabletteja ja tuo playtraykin oli pienempänä käytössä, mutta sekin tuntui jotenkin hankalalta. Mistään ei ole löytynyt vielä hyvää ratkaisua noihin "syömissotkuihin", toivottavasti tuosta olisi meille apua. Laitoin heti tilaukseen tuon vaaleanpunaisen pilven neidille pukinkonttiin :)

  VastaaPoista
 2. Oi kiitos!! Meillä tuo pienin syö aika paljon sormin ja koska se lautanen lentäisi maahan samantien ja meidän syöttötuoliin ei mitään tarjotinta saa kiinni, niin oon ihan tosi laittanut ruuat suoraan pöydälle. :D Ja voit kuvitella, minkänäköinen meidän valkoinen pöytä on aina ruokailun jälkeen... Kuulosta saastaiselta ja saan varmaan kohta jonkun lastensuojeluilmoituksen tästä, mutta välillä se on ainut keino saada tuo syömään jotain! :D Joten tuollainen alusta lähtee tilaukseen juuri nyt! ;)

  VastaaPoista
 3. Tilaus lähti ja tuolla koodilla muutes sai 15% alennuksen kymmenen sijaan. ;)

  VastaaPoista
 4. Mäkin olin just tulossa laittamaa et tolla koodilla saiki -15% :)

  VastaaPoista
 5. Tämä on tarjous jota taidan itsekin hyödyntää! Nyt on vain valinnan vaikeus... Taidan itselleni poikkeuksellisesti kaivata värikkään sijaan jotain vähän hillitympää. Onko tuo vaaleansininen yllä olevassa omassa kuvassasi oikean sävyinen, eli sama kuin luonnossa? Nettikaupan kuvassa näyttää vielä haaleammalta...? Tuumailen ostaisinko molemmille samanlaiset vaaleansiniset, vai onkohan tuo vaaleanpunainen livenäkin yhtä haalea kuin nettikaupan kuvassa, jolloin se saattaisi miellyttää vaaleanpunaista karsastavan äidinkin silmää? :)

  VastaaPoista
 6. Ei ole ihan noin vaalea kuin kuvassa. Mulla on myös vaaleansininen-vaaleanpunainen-allergia, mutta tuo on luonnossa tosi kaunis!

  VastaaPoista
 7. Satu, story of my life! En käsitä, mitten olette pärjänneet näinkin pitkään ilman "apuvälineitä". Mä menen aina sieltä mistä aita on matalin. Playtrayn jälkeen oltiin pitkään hukassa, nyt helpotti :)

  VastaaPoista
 8. Kiva kuulla, että koodi tuli käyttöön! Mua aina vähän ujostuttaa laittaa alennuskoodeja, mutta ilmeisesti niillä tilataan tavaraa ja niitä myös googlaillaan. Itsekin harrastan samaa. :D Musta on kiva, kun jo valmiiksi edullisista tuotteista saa alea!

  VastaaPoista
 9. Minkä pituisen päällä iloinen takki/mekko on ja minkäkoinen iloinen takki on kuvassa?

  VastaaPoista
 10. Kysyitpäs pahan kysymyksen! Iloinen takki on kokoa 104/110 ja musta vastaa aika hyvin kokoaan. Helmi oli 2-vuotisneuvolassa kesällä muistaakseni 94cm pitkä, mutta housujen punteista yms. päätellen pituutta on kyllä tullut lisää. Luulisin, että 100cm alkaa olla kohta käsillä? Mekko olisi voinut ehkä olla koon isompikin, mutta silloin olisi kyllä ollut hartioilta yms. aika reilu. Nyt tilaa on ehkä vuodeksi. :) Iloinen takki oli kantisalessakin kallein koskaan ostamani SISÄvaate, mutta niin suosikki! Olen jo pitkään katsellut sitä, enkä ole saanut aikaiseksi ostaa ennen kuin nyt. Onneksi se on myös Helmin suosikki monien taskujensa takia :)

  VastaaPoista