Social Media Icons

torstai 7. marraskuuta 2013

Vapaapäivä

6 kommenttia Share It:
a1 a5

Karkasin tänään aamulla kotoa. Suljin oven perässäni ja juoksin äkkiä portaat alas. Ulos saakka kuului epäuskoiset äiti-huhuilut, mutta arvelen heidän toipuvan epätavallisesta erostamme - jäiväthän lapset isänsä kanssa neljäksi tunniksi. Epätavallista sekin.

Unohdin lapaset ja hatun kotiin, hämilläni palasin metrolaiturilta maksamaan lippuni ja tottumuksen vuoksi odotin hissiä joka paikassa, vaikka olisin voinut mennä liukuportaita. Tuntuu, kuin osa minua olisi jäänyt kotiin. Ne lapset jotka sovittavat showroomin jokaisia kenkiä ja parkkeeravat buffetin ääreen kuin eivät olisi eläessään ruokaa saaneet.

a11 a13e10

Kävin parissa pressitilaisuudessa, hukutin ponnarini, tapasin ihanan Eevin, söin liikaa croissantteja ja kävelin jalkani rakoille vanhoissa luottokengissäni (Luoja ties, miten sekään voi olla mahdollista). Koska liikun aika harvoin ilman lapsia mihinkään, pidän tätä oikeastaan vapaapäivänä. Siitäkin huolimatta, että aamusuihkussa mukanani oli kaksivuotias, herätys oli kuudelta ja kotiin tultuani mies lähti ja minä jäin lasten kanssa kotiin. Harvinaista herkkua vapaapäivän lisäksi oli tietenkin ihana seura ja jonkun muun kattama pöytä!

a2 a9a6

Minua nauratti, kun todistusaineiston nimissä otettuja asukuvia katsellessani Eevi kehaisi, kuinka luonteva osaan olla kameran edessä. Koska en minä osaa. Minun moottoriturpani aina käynnistyy, alan katsella muualle ja heilutan varpaitani. Hetki ennen laukaisua on kuumottava. Ehkä ennen ulos lähtemistä minun pitäisi peiliin katsomisen sijaan napata valokuva - ne ovat niin inhorealistisia, että oksat pois. Asu joko toimii tai ei toimi. Kuvasta huomaa heti sen, mitä kiirelähdössä ei tule nähneeksi: sen, että valvottu yö näkyy kasvoilla, että kostean takin tunkeminen kassiin ei ollutkaan hyvä idea ja että takki olisi voinut sittenkin olla kokoa pienempi. Ja että ripsiväri on levinnyt.

Kaoottista. Kaoottista kerta kaikkiaan. Mun pitäisi karata vähän useammin.

 Seuraa blogiani BloglovinissaBlogilistallaFacebookissa tai Instagramissa.

6 kommenttia:

 1. Oli hyvä vapaapäivä! Tää oli oikeastaan minullekin kuin vapaapäivä, koska enhän mie ole melkein missää ilman Minä Itteä tai Äiti Autaa.

  Ja niin olet nätti että. <3
  Ja kiitos kuvaajalle hyvistä kuvista. Pitää varmaan näyttää nämä Ukolle, että otappa näistä mallia tulevaisuutta varten.

  ps. Karkaa vain useamminkin! Niin minäkin teen ensi viikolla sun luo.

  VastaaPoista
 2. Heh, niin tuttua! Mulla oli juuri vapaailta, kun olin vanhempainillassa. ;)

  VastaaPoista
 3. Sä oot kyllä niin luonnonkaunis että! <3

  VastaaPoista
 4. Kaunis karkulainen ja ihana vapaapäivä (tai vähintään sen alku)! Minäkin suunnittelen karkuhetkeä heti, kun saan tuon pienemmän veijarin imemään tuttipullosta edes jotain! :)

  VastaaPoista
 5. Kuulostaapa hyvältä ja croisantit näyttää herkuilta Eevin kengistä nyt puhumattakaan :) Mä aion ottaa vapaapäivän joulukuun alussa, kun veronpalautusrahat kilahtaa tilille. Ei enää montaa viikkoa, jes jes!

  VastaaPoista
 6. Mua nauratti toi juttu, että meet hissillä, vaikka vois mennä liukuportaitakin, koska mulle käy just samoin! Sitä on vaan niin tottunut siihen, että liikkuu aina rattaiden kanssa, niin sitten joskus kun pääsee yksikseen johonkin, niin kävelee rampeista ja liikkuu kerroksesta toiseen hissillä ihan vaan tottumuksesta, vaikka vois päästä helpommin vaikka portaita :)

  VastaaPoista