Social Media Icons

keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Seuraava askel

4 kommenttia Share It:
heppatyttö3

Muistatteko, kun kerroin Helmin hevoshurahduksesta? Se ei varsinaisesti ole mennyt ohi - muovisten ponien ja hevosfiguurien määrä kodissamme on eksponentaalisessa kasvussa ja perinteisen keppihevosen lisäksi ratsuksi kelpaa niin vanha äitiparka kuin sohvatyynykin. Nyt me otettiin seuraava askel, kun uudenveroinen ratsastuskypärä tuli vastaan pilkkahintaan. Kummitäti, jolla on oma hevonen ja pitkä historia heppojen kanssa, on kysellyt meitä monta kertaa mukaan tallille taas pitkän tauon jälkeen, ja nythän meidän on tehtävä tärskyt. Minulla kun on sikäli oma lehmä (vai pitäisikö sanoa hevonen) ojassa, kun en vain jaksa enää kontata yhtäkään iltaa pitkin olohuonettamme laukkapohkeiden sohiessa korviani.

heppatyttö2

Kummitäti, jatka sinä tästä.

Seuraa blogiani BloglovinissaBlogilistallaFacebookissa tai Instagramissa.

4 kommenttia:

 1. Ihanaa! Helmille onnittelut uudesta harrastuksesta :)
  Meidän esikoinen käy silloin tällöin kanssani ratsastamassa tandem-meiningillä. Kypäränä on toiminut pyöräilykypärä, mutta jos kunnolla poika innostuu ja haluaa ravata, on meidänkin aika ostaa kunnollinen lastenkypärä. Nyt ollaan siis vaan kierretty kotipihaa matelukäynnillä.

  Kohta joudut ostamaan Helmille oman ponin ;)

  VastaaPoista
 2. Ihana Helmi <3 :D voi kumpa meidankin tytosta tulis heppatytto! Ei silla et aipalla ois oma lehma ojassa....... nimim. Ex-heppahullu VM. Kivi ja keppi..


  Oi Etta androidilla on mukava kirjottaa, argh.....

  VastaaPoista
 3. Onneksi lapsen kummitädillä on oma hevonen, jota lainata, meidän tuloilla ei voisi ajatellakaan kun jo se hiton pilttuu maksaa Helsingissä melkein saman verran kuussa kuin meidän 4h+k. :D Vaan kyllä muistan itsekin lapsena kinunneeni omaa hevosta. Ja niin teki myös kummitätönen. :)

  VastaaPoista
 4. Android on ihan omaa luokkaansa, I feel you. Mä lähetän mitä kummallisempia vastauksia jos on oikein kiire enkä ehdi kotiin koneelle. :D

  Mä vähän toivoin, että löytäisin jonkun 2v+ junnulentiskerhon, mutta hepat taitaa viedä mennessään....

  VastaaPoista