Social Media Icons

keskiviikko 27. marraskuuta 2013

R.I.P Ruuhkis

Ei kommentteja Share It:
ruuhkis

 

Huh, elämäntäyteisten flunssapäivien päätteeksi aloitimme arjen tohinalla: perhemarket-reissulla, kerhoilulla ja kampaajakäynnillä.

Kun viimeksi ennen päiväkerhon valokuvausta koetin saada 2,5-vuotiasta istumaan kampaajan penkkiin ihmismäisen otoksen takaamiseksi, kiljui hän kuin palosireeni ja piteli takkuisista kiharoistaan kiinni kädet täristen, hampaat irvessä. Onni onnettomuudessa oli, että yhteistyöhaluttomuus jatkui seuraavana päivänä valokuvaajan kanssa, eikä meillä siis ole virallista kerhopotrettia. Ei karhuntaljaa, rottinkituolia ja äimistynyttä ilmettä, mikä menetys!

Tällä kertaa olin varustautunut asiallisemmin. Iskin juustohampurilaisen toiseen käteen ja puhelimen Pikku Prinsessa-jaksoineen toiseen. Toimi. Luottokampaajani oli nopea, tehokas ja teki hyvää jälkeä, kuten arvata saattaa. Takkuinen tönötukka vaihtui viidessä minuutissa polkkamittaan, ja tuntuu, että penkissä istuessa Helmikin venähti ainakin kolme metriä. Punaposkisesta pikkutytöstä kuoriutui hetkessä… No, isompi tyttö.

En ehkä voi lakata tuijottamasta. En lakata miettimästä, mihin katosi se pikkuinen ruipelosääri joka mullisti maailmamme jo ennen kuin syntymäänsä.

Hanat auki. Taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti