Social Media Icons

lauantai 2. marraskuuta 2013

Pyhäpäivänä

4 kommenttia Share It:
bb1 bb2 bb3 bb4bb5

 

Tänään olen koomaillut lasten kanssa koko päivän. Nukuimme pitkään, seitsemään saakka, söimme aamupalaksi muroja puuron sijaan. Tänään on ollut päivä, kun en ole jaksanut yrittää: lapset ovat saaneet huhuilla postiluukusta rappuun ja kikattaa hysteerisesti kun äänet kaikuvat (alakerrassa tehdään keittiöremonttia, tämä on kosto!). Kummatkin saivat istua ulkona kuralammikossa, koska se tuntui heistä hyvältä. Arkiruokakin on ollut tosi arkista: raejuustoa, pikamakaronia ja eilisiä pyöryköitä.

Tuntuu, että pitkän ja menojen täyteisten viikkojen jälkeen tarvitaan tällaisia eriparisissa villasukissa laahustettuja päiviä, jolloin sänkyä ei pedata eikä hiuksia harjata. Tänään olen lähinnä hyödyntänyt aivokapasiteettiani pohtimalla mihin kaikkien aikojen ihanin luukkukirja joutui ja että haluaisinko räiskyvän sinisen, psykedeelisen kasarikankaan vai kirkkaanoranssin modernimman kuosin olohuoneen seinälle. Ah, viikonloppu!

Seuraa blogiani BloglovinissaBlogilistallaFacebookissa tai Instagramissa

4 kommenttia:

 1. Ihania nuo ulkoilukuvat, halaus keinussa-kuva on hurjan söpö.

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos! Aika leppoisa tunnelma pihalla olikin. Vauva nukahti keinuun. :D

  VastaaPoista
 3. hei mitkä tuolla lapsella on jalassa, noi kuratossut..eh? samanlaiset tänne kiitos :)

  VastaaPoista
 4. Joo, ne on Rukan kuravaatekangasta olevat tossut joissa on kuminauhakiristys. Löysin ne joskus kirpparilta tyyliin eurolla. Ne on kyllä hyvät, mutta Stonzit on paremmat (nyt vaan mystisesti kadonneet, sniif). Luulisi, että olisi tuotannossa Rukalla edelleen. :)

  VastaaPoista