Social Media Icons

maanantai 4. marraskuuta 2013

Oral B-isänpäiväpakettien voittajat

1 kommentti Share It:
oralb4

Arvoin Oral B:n sponsoroiman isänpäiväarvonnan voittajia ja olin ihan hukassa, kun koetin päättää, mikä olisi parhain perustelu voittaa sähköhammasharja isänpäiväpakettiin - hyviä syitä ja ihania tyyppejä, joille voiton soisin, oli niin paljon. Minua aina harmittaa, etten voi laittaa postissa jokaiselle jotakin, koska oikeasti ansaitsitte sen, mutta toisaalta mikään ei saa niin hyväntuuliseksi kuin aidosti iloinen ja yllättynyt ihminen sähköpostin toisessa päässä - ja siksihän arvontoja haluan teille tarjotakin!

Voittajat ovat nyt selvillä, kiitos kaikille osallistuneille. Onnea siis seuraaville kommentoijille:
Isäni on alle 60-vuotias, mutta hän on ollut jo 15 vuotta sairaseläkkeellä pahan sydänvian takia. Hän harjaa hampaansa ehkä kerran kuukaudessa, minkä vuoksi pelkään, että hän vielä joku päivä saa tulehduksen tms. suuhunsa ja sitä kautta jonkin pahan taudin. Se ei luonnollisestikaan olisi sydänvikaiselle kovin toivottavaa.

Minulla tai veljilläni ei ole vielä lapsia, ja tuntuu pahalta ajatella, että isäni ei ehkä koskaan näe lapsenlapsiaan. Tämänpä vuoksi ajattelen, että ehkä sähköhammasharja olisi pelastus, sillä sen käyttö ei tosissaan vie paljoa aikaa eikä vaivaa :)
Paljonkin olisi syitä, miksi juuri minä haluaisin saada tämän isänpäivälahjapakettiin. Olen muutenkin vähän huono lahjojen ostamsesa ja toisekseen en oikein tahdo koskaan päästä salaa lahjaostoksille ainakaan yksin, sillä olen pyörätuolissa ja tarvitsen aina jonkun mukaani. Jos tällainen tupsahtaisi postissa, niin eipähän kukaan ainakaan tietäisi mitä isänpäiväpaketista sitten löytyy :)

Oi! Tämäpä on kiva arvonta! Olenkin kovasti pähkäillyt isänpäivälahjaa ja tämä olisikin ihan mielettömän hyvä lahja meidän isukille. Hän on ollut hyvin väsynyt ja uupunut lähiaikoina ja siksipä haluaisinkin hemmotella häntä isänpäivänä, mutta meillä on tällä hetkellä todella huono/tiukka rahatilanne, ja sen takia minulla ei ole varaa hankkia hänelle oikein mitään kunnon lahjaa. Se harmittaa todella paljon, kun haluaisi rakkaalle jotain, mistä hän pitäisi. Tuo sähköhammasharja kyllä olisi aivan huikea lahja meidän isukille. Eikä minulla todellakaan olisi muuten varaa ostaa tuollaisia lahjoja. Toivotaan, että arpaonni suosii tällä kertaa! En nimittäin ole koskaan vielä voittanut mitään!


Näin loppuun minun on kysyttävä, että mitä te olette hankkineet isänpäiväpaketteihin? Yleensä blogeissa kai homma toimii vähän toisinpäin, mutta meidän isänpäivänä lahjottavat isät ja isoisät ovat kaikkea muuta kuin Marimekon kylpytakeille tai kravateille lämpeävää porukkaa - kaikilla kun on jo sellaisia! Itse ostin miehelleni hänen kauan himottelemansa espressokoneen jo Hulluilta Päiviltä kuukausi sitten, ja niin isillä kuin appiukollakin on sähköhammasharjatkin peilikaapissaan. Koetin kovasti tsempata kaksivuotiasta piirtämään isänpäiväkortteja, ja jos jonkinlaista taidetta hän tuottikin. Kun kysyin, mitä musta kehä paperilla esittää, oli vastaus lyhyt ja ytimekäs: "pummii". Mitä se ikinä sitten tarkoittaakaan.

1 kommentti:

  1. Eikä! Aivan mieletöntä! En siis koskaan voita mitään ja nyt sitten voitin juuri sopivalla hetkellä! Ihanaa, nyt saa sitten meidänkin isukki mielettömän hienon lahjan. Kiitos! <3

    VastaaPoista