Social Media Icons

maanantai 11. marraskuuta 2013

Minilomalla

2 kommenttia Share It:
b4b3 b19b15 b12 mi4

 

Harvoinpa pääsen sanomaan, että onneksi on maanantai. Viikonloppuna tuli ajettua vaatimattomat 1200 kilometriä ja nukuttua aika paljon vähemmän kuin normaalisti. Reissu oli kuitenkin ihana ja kesämökkikuumekin on alkanut nostaa päätään. Join kahvia hiekkalaatikon reunalla, haistelin lasten kanssa havunneulasia ja tutkimme vesilätäköitä.

b9 b14

Unohdin puhelimen laturin kotiin, nettiyhteys oli takkuinen ja hidas. Tuntui melkoiselta minilomalta olla tekemättä kolmea miljoonaa asiaa samaan aikaan ja puhua puhelimeen tai vastata sähköposteihin. Kolme päivää ansaittua lomaa ja irtiottoa arjesta tuli parhaaseen mahdolliseen saumaan - vaikka lähtö olikin suunnittelematon. b18 b16 b17

Nyt tunne on samanlainen, kuin aina loman jälkeisenä aamuna. Toisaalta kaipaan keittiön ikkunasta avautuvaa sammaleista kalliota ja jylhää metsämaisemaa, mutta vielä enemmän pidän lämpimistä lattioista, ja siitä, että villasukkien käyttäminen on vain osa tunnelmaa, ei muuta.

Ihana oli olla poissa, vielä ihanampaa on palata kotiin. Nurkkien villakoirilla mahtoikin jo olla ikävä.

2 kommenttia:

  1. Täällä ajellaan kotia viikonloppu reissulta, kilometrejä ei ole takana noin paljon. Riittävästi kuitenkin kahden pienen kanssa riittävästi. Onni on nukkuva vauva takapenkillä ja kannettava dvd soitin sillä isommalla viikarilla. Kotiin päästyäni heitän uimakamat kassiin. Ja nollaan aivot uiden. Sitten meidänkin viikonloppu on ollut täydellinen. Mukavaa aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
  2. mun siskon kaveri omistaa ton möksän :D

    VastaaPoista