Social Media Icons

tiistai 5. marraskuuta 2013

Maanantai

13 kommenttia Share It:
puuro mina1blog1b4 blog2blog3

 

Au. Takana on perin tahmea maanantai. Mikään ei tuntunut sujuvan: heräsin aamulla siihen, että uhmaikäinen heitti minua juomapullolla päähän ja pienempi repi hiuksista. Puuroi paloi pohjaan. Kahvi jäähtyi kuppiin. Puolet tavaroista jäi kotiin kun otettiin suunta perhekerhoon. Lähtiessäni suivaannuin ymmyrkäisenä eteisessä seisovalle miehelle niin että näytin keskisormea mennessäni ja potkaisin raskausarpiöljypullon asunnon viimeiseen nurkkaan. Laskin kymmeneen kun arvuuttelin, mikä käsipyyhe kelpaisi arvon neidille tänään ja hyssytin toista tuntia (tuntemattomasta syystä) kiljuvaa vauvaa.

Illalla siirsin hoitovastuun toiselle vanhemmalle, lorautin vauvaöljyä kylpyveteeni ja altistin hiusraasuni epäinhimilliselle kosmetiikkakokeilulle blogin nimissä. Vartti yksin kuumassa vedessä tekee ihmeitä! Palasin hiukset rapsakoina mutta hyväntuulisena, luin iltasadun ja laitoin vauvan yöpuulle. Helmi on kolmenkymmenen minuutin pikapäiväuniensa vuoksi kontannut vartin välein huoneestaan pois, vaatinut milloin täytekakkua, milloin pastillia, milloin Muumeja.

Maanantai. Toivottavasti teidän oli parempi.

Seuraa blogiani BloglovinissaBlogilistallaFacebookissa tai Instagramissa.

13 kommenttia:

 1. Meillä oli yhtä tahmee maanantai. Tahmee, tahmee. Tänään meillä ei keskari viuhunut, mutta kengät kyllä. Ehkä tiistai on parempi? :)

  VastaaPoista
 2. Meillä oli suorastaan eteerinen aamupäivä ja hyvin rauhallinen iltapäiväkin. Leivottiin korvapuusteja ja "ihmispullia". Joku söi vähän liikaa pullataikinaa siinä sivussa (kun en jaksanut olla nipo sen suhteen) ja ilta menikin sitten railakkaasti oksennuksia siivoillessa.. Joskus kun joku päivä menisikin putkeen aamusta iltaan, mutta kun ei niin ei. Maanantai. Symppaan.

  VastaaPoista
 3. Maanantai, miten se voikaan olla aina niin kamala! Vaikka kaikki päivät ovat lähes samanlaisia, kun mies tekee koko ajan seitsenpäiväistä viikkoa, silti maanantai on aina kaikista pahin. Miksei vaikka keskiviikko, kysynpähän vaan?!

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa varsin tutulta!
  Meidän tämän aamuinen maanantai ei ollut mitenkään katastrofi, mutta meillä ne yleensä onkin tiistait, jotka on kaaoksia. Silloin muka yritetään ehtiä kerhoon, maataan sängyssä aivan liian kauan, hotkitaan, kiristellään hermoja ja lopulta juostaan tämä 2km, mitä meiltä on kerhoon. Ja aina ollaan 5min myöhässä, vaikka kuinka vannon, että ensi kerralla teen kyllä kaiken vielä nopeammin. ;)
  Ja jos tässä arjessa vaan olis joku jokapäiväinen ihminen mukana niin se raukka joutuis kyllä monesti olla munkin keskarin uhri. ;D

  VastaaPoista
 5. "Lähtiessäni suivaannuin ymmyrkäisenä eteisessä seisovalle miehelle niin että näytin keskisormea mennessäni ja potkaisin raskausarpiöljypullon asunnon viimeiseen nurkkaan"

  Tuttua, niin tuttua. Ja tuosta vasta hyvä mieli tuleekin! ;)

  VastaaPoista
 6. Testi. Tämän voi poistaa

  VastaaPoista
 7. Juu, tahmeaa täälläkin. Päivän ei voi odottaakaan alkavan hyvin, jos keskiyön jälkeen ei saa silmäystäkään nukutuksi. No, päivä jatkui samaa rataa. Meikäläisen on ollut pakko aloittaa jopa kahvinjuonti, että pysyn päivisin tolpillani.

  VastaaPoista
 8. Maanantai. Meillä lapset heräsivät jo viiden jälkeen, kumpikaan ei oikein syönyt ruokaansa, esikoinen sanoo yök ja nuorimmainen sylkee kaiken ulos. Kaikki oli vinksin ja vonksin. Esikoista en saanut päikkäreille, joten laitoin hänet vähän normaalia aikaisemmin nukkumaan. Tänään kumpikin heräsi kahdeksalta, tästä tulee hyvä päivä :)

  VastaaPoista
 9. Sympatiat sinne! Meillä pestiin kuudetta päivää peräkkäin 2-veen petivaatteita, kun on menossa yökuivaksi harjoittelu (miten sitä muuten harjoitellaan muuta kuin pissaamalla joka yö sänkyyn?). Saanpahan kunnolla (teho)käyttää tuliterää pyykkikonetta ja elämäni ensimmäistä kuivausrumpua. Lisäksi remonttimies teki oharit, vauva sinapisoi kolme vaatekertaa päivän aikana, netti on poikki neljättä viikkoa ja leikkasin oman otsatukkani vinoon. Ei meilläkään sen kummempia, kuin "vähän geeliä ja vastatuuleen" kuten Don Tami muotoili kerran seminaarissa! :D

  VastaaPoista
 10. Kiva kuulla ettei kaikilla muilla menny hilpeesti päivä kun mä tuskailin. Kaikki hyvin siihen asti kun päikkäriaikaan ois pitäny siirtää lapsi autosta nukkuvana rattaisiin. Epäonnistuin. Siitä seurasi 2,5 tunnin yritys saada lapsi unille, sisälsi parit pottailut, välipalaa, tissiä, ja lukemattomia nukutusyrityksiä. Sit kun päikkärit siirty niin paljon, oli iltaunille laittokin sit yllättäen hieman haastavaa... Ja näin alkoi siis kolmen päivän yh-pätkä miehen työmatkan takia. Jes!

  VastaaPoista
 11. Nojaa. Mun alkoi jo perjantaina...

  http://visuaalisestivaativa.fi/2013/10/maanantain-muuttoilmoitus/#.Unk3mJQRCfM

  VastaaPoista
 12. Ei menny vahvasti meän maanantai (kuten ei tiistaikaan), ko nuorempi alko oksentaan. Tänäänki oksentanu illasta kerran ja toisestaki päästä tullee tavaraa. Toivottavasti itte säästyis!

  VastaaPoista
 13. Sulla on niin paras blogi täällä!:) Nämä kuvaukset oikeasta elämästä saavat hymyn huulille :)

  VastaaPoista