Social Media Icons

maanantai 7. lokakuuta 2013

Zipit-kimppatilaus vol. 2

26 kommenttia Share It:
 

Zipit-kimppatilaus 15.5 saakka! zipitkollasi

Meillä on ollut puolisen vuotta käytössä suomalaisen Beditin innovaatio, vetoketjuin suljettava Zipit-päiväpeitto, enkä voi kuin todeta, että pidän siitä jopa enemmän kuin ennen - se on pysynyt pesusta pesuun kuin uutena (ja valkoista päiväpeittoa meidän käytöllämme saakin pestä...) ja lasten kasvaessa kulutus ja käyttö on muuttunut kovemmaksi, mistä ei Zipit ole kavahtanut laisinkaan. Kun ensimmäistä kertaa luin Zipitistä kerrossängyssä lastenhuoneessa Esmeralda's-blogista, tiesin, mitä tulevaan lastenhuoneeseen ensimmäisenä hankittaisiin. Itse olen nukkunut niin parvisängyssä kuin kerrossängyssäkin, ja muistan ikäni, kuinka päiväpeittoja ahdettiin patjojen ja reunojen väliin lastenkirjoja apuna käyttäen, ja oman mukavuudenhaluni tiedostaen lisäsin Zipitin ostoslistalleni jotta juniorisänky tulisi oikeasti pedattua.

Vetoketjuin suljettavan, Suomessa käsityönä ommellun mittatilauspeiton Zipitin toimintaidea on varsin yksinkertainen (niinkuin parhaat tuotteet ja ideat usein ovatkin): vuodevaatteet pedataan vetoketjuin sivuista suljettavan päiväpeiton alle, jolloin paketista tulee siisti ja napakka. Zipit on tavanomaista päiväpeittoa aavistuksen hintavampi, mutta lastensängyssä tavallisesta päiväpeitosta ja Zipitistä ei kyllä voi puhua samana päivänäkään - Zipitillä petaaminen on helppoa ja nopeaa ja paketti pysyy siistinä vaikka sängyssä hypitään, meuhataan ja reuhataan pitkin päivää. Erityisen kovaan kulutukseen tarkoitetut YKK-vetoketjut, joita Zipiteissä käytetään liukuvat helposti kiinni ja auki jykevästä teostaan huolimatta. Meillä on opeteltu jo jonkin aikaa omien jälkien korjaamista ja siivoamista, ja sänkyjen laitossa työnjako on selvä: minä petaan vuodevaatteet päiväpeiton sisälle ja kaksivuotias sulkee vetoketjut.

Pedatun sängyn etuna näkisin myös näin hiekkalaatikkokaudella myös sen, ettei vuodevaatteisiin päädy hiekkaa, jota meillä tuntuu olevan kiloittain kaikkialla muualla kurastoppareista ja rikkaimureista huolimatta.

Erityisen kätevältä Zipit tuntui flunssakautena, kun kuumeisen ja itkuisen lapsen patjan saattoi nostaa meidän makuuhuoneemme lattialle ilman että aamulla tarvitsi kaivaa lakanoita jenkkisängyn alta tai jalkopäädystä. Riikan blogissa olikin teetetty Zipit varsinaiselle kaveripatjalle, jota voi säilyttää vaikka sängyn alla! Päiväpeiton myötä paketista tulee siis todella napakka, eikä meillä ole Zipitin aikana esimerkiksi tarvittu kuminauhallisia aluslakanoita - lakanat kyllä pysyvät paikoillaan vaikka lapsi pyörii kuin häkkyrä. Etu siis z3z7sekin.

Bedit aloitti keväällä yhteistyön Vallila Interiorin kanssa, ja Zipit-kansivaihtoehtoja on sittemmin ollut saatavilla aiempien yksiväristen ja raidallisten vaihtokansien lisäksi myös erilaisilla Vallilan kuosi-ja värivaihtoehdoilla. Minä sain valita valikoimasta uuden kannen valkoiseen Zipittiimme, ja pitkän pohdinnan jälkeen päädyin herkkään, nostalgiaa henkivään Päiväuni-kuosiin, joka keinuhevosineen ja mekkohenkareineen sulatti myös tyllihameessa viihtyvän Primadonnamme sydämen.

z8

Täytyy todeta, että koko huoneen ilme muuttui, kun päiväpeitto vaihdettiin kuosilliseen! Vaikka pastellisävyinen ja kuviollinen peitto on käytössä likaantuessaan paljon armeliaampaa sorttia kuin puhtaanvalkoinen, kuositon, vanha Zipit-kantemme, täytyy todeta, itse epäkäytännöllisenä ihmisenä vannon edelleen valkoisen päiväpeiton nimeen - ehkä siksi, että kannen saa irroitettua pesuun alle minuutissa ja se kuivuu pyykinkuivaustelineellä yön aikana. Suklaarusinatkaan eivät siis kaada maailmaa - tai pilaa peittoa. Uniseximpään lastenhuoneeseen sopisi tietysti myös esimerkiksi puna-valkea Matti, sympaattinen Pihajengi tai perinteisempi Malla. Mikä on teidän suosikkinne?

Palopuheeni jälkeen pääsenkin itse asiaan: keväällä toteutettua kimppatilausta on toivottu paljon ja nyt onkin uuden kimppatilauksen aika! Eli jos Zipit on vielä hankintalistalla tai vaihtokannen tilaaminen kutkuttaisi, niin nyt olisi alennusta tarjolla, ja sen määrä riippuu teistä. Jos peittoja tilaukseen tulee vähintään viisi, saavat tilaajat 10% alennusta peitoistaan. Jos peittoja tilataan yli kymmenen kappaletta, on alennus 20%. Kimppatilauskoodin saa minulta sähköpostitse tiedustelemalla (lapsellista(at)gmail.com) tai sitten jättämällä kommenttia meiliosoitteineen (ei näy muille) alle, jolloin minä palaan asiaan kimppatilauskoodin kera teille. Viimeksi koodeja jaettiin yli 40 ja tilauksiakin tuli kolmatta kymmentä, enkä epäile, etteikö 20% alennus toteutuisi tälläkin kertaa! Jos jostain syystä kuitenkin käy niin, ettei kymmentä peittoa saada tilaukseen, eikä 20% alennus toteudu, niin tilauksensa voi vetää pois ja rahansa saa tietysti takaisin (Beditillä voi tosin maksaa myös Klarna-laskulla, joka tulee paketin yhteydessä ja jossa maksuaika on kaksi viikkoa). Kimppatilaus päättyy 19.10.2013, joten hopsan, toimikaa n-y-t!


kidead1


Beditin sivuille pääset tästä, ja muiden bloggaajien väriyhdistelmiä, arvioita ja käyttökokemuksia löydät täältä.

26 kommenttia:

 1. Mä NIIN tarvitsisin meille tällaisen. Olen ihastellut blogosfäärissä monessakin paikassa mutta etenkin täällä nykyisessä kodissa tälle olisi oikea tarve. Nyt ei vaan budjetti veny edes kimppahintaan. :/ Joskus toiste sitten.

  VastaaPoista
 2. Miia Merikivi-Daban7. lokakuuta 2013 klo 23.48

  Piti viime kerralla osallistua ja se jäi budjetin takia. Mutta nyt on tuo saatava, oli mikä oli, kun mikään muu ei ole mieleen. Mies tietenkin valittaa, mutta eiköhän se siitä, kun huomaa kuinka kätevää sillä on pedata sänky.

  VastaaPoista
 3. Voi tuota Helmin ihanaa valkoista tukkaa! :-D niin hurmaava! kiitos mahtavasta blogista ja lukijoiden hemmottelusta näillä tarjouksilla, minä kiljun ilosta, lompakko nyt ei ehkä niinkään... ;-D

  VastaaPoista
 4. Hahaha! Se tosiaan ON ihana! Helmillä jo syntyessään iiihan valkoinen, tosi tuhkaisen värinen hahtuvatukka ja synnärillä kutsuivat häntä "ultrablondiksi". Mulla on ollut samanväriset hiukset lapsena myös, mutta ne on tummuneet pari astetta teini-iässä. Ah ja voih, olisipa vielä! :D

  Laitoin sinulle kimppatilauskoodia meiliin. Kiva, että tarjoukset tulee käyttöön - itse olen ainakin melkoinen tarjoushaukka ja periaatteesta ostan tosi harvoin mitään normaalihintaisena, ja koska itsen iloitsen alekoodeista, tarjoilen niitä mieluusti muillekin. :)

  VastaaPoista
 5. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Mä olen huomannut, että monesti se sijoitettu raha maksaa itsensä takaisin, vaikka hetkellisesti tuntuukin lompakossa isompana lovena. Mun mies on TOSI nuuka, mutta on kyllä aina tajunnut päänsä pyörittelyn ja käyttämisen jälkeen, että toisinaan satsaus kannattaa, tuosta Zipitistä ensin oli vähän epäluuloinen mutta kerran kokeiltuaan totesi, että armeijassa pitäisi olla samanlaiset punkoissa. :D Hän on koittanut kauheasti saada mua tilaamaan meidän parisänkyyn myös Beditiltä uuden päiväpeiton, niin tykästyi Zipitiin, vaikkei olekaan mikään kotityöhirmu (tai ehkä juuri siksi, hahah). :)

  VastaaPoista
 6. Voi ei! Ostat joulupukin pakettiin veronpalautuksilla sitten... ;) Mun on muuten ihan TOSI vaikea arvata, millainen päiväpeitto teille tulisi. Tai minkä värinen. TOSI VAIKEAA. :D

  VastaaPoista
 7. :D Oon NIIN ennalta-arvattava!

  Jääpi kyllä joulupukinkontistakin näillä näkymin. Nimimerkillä mätkyjä tuli...

  VastaaPoista
 8. Viime keväänä tilasin sun alekoodilla Zipitin. Se on kyllä kätevä, mutta nyt olen laiskistunut enkä jaksa sitä(kään) työaamuina pedata. Ratkaisuhan on selvästi uusi vaihtokansi, jos se taas motivoisi seuraavat puoli vuotta laittamaan sängyn pakettiin :D. Vallilan pihajengi on aivan huippu! Laitatko siis koodin postiin :) ?

  VastaaPoista
 9. Täällä myös yksi koodista kiinnostunut (sikäli mikäli koodi sisältää sen 20 % alen :)) ja tilaukseen menisi siis kaksi zipittiä.. :)

  VastaaPoista
 10. Koodia mullekin kiitos! :)

  VastaaPoista
 11. Saisinko koodin.
  Kaksi päiväpeittoa jo löytyy. Kai se on tuolle nuorimmaisellekin oma joululahjaksi hankittava, kun siirtyi äskettäin pois pinnasängystä.

  VastaaPoista
 12. Viimeksi sain koodin, mutta jäi tilaamatta..ja peti petaamatta ;)... Siispä kaunis kiitos jos sen vielä minulle annat :). Ai niin, ja muistatko mikä oli se desifioiva suihke mistä kerran kirjoitit..pystyi käyttämään leluille, tuteille (?!),jne...mistä sen sai tilattua?

  VastaaPoista
 13. Viimeksi multakin tää jäi, mutta nyt tää tuli ihan tosi sopivasti! :)

  VastaaPoista
 14. Eli siis mielelläni koodin ottaisin ja mietin että tilaanko saman tien kahteen sänkyyn vai ainoastaan meidän sänkyyn.. hmmmm..

  VastaaPoista
 15. Moi. Pistäppä mullekin koodia tulemaan. Vierashuoneeseen tulee maanantaina Ikeasta sohvasänky jossa luultavasti (varmasti) lapset tuleevat leikkimään joten pitäs saada sellanen peitto päälle ettei joka kerta tarvii pedata sitä uudestaan. Ja jos (kun) peitto on kätevä, tulee lasten sänkyyn myös sellaiset. :)

  VastaaPoista
 16. Jes, ihanaa! Olisin kanssa erittäin kiinnostunut kimppatilaus koodista.. Tälläkin kertaa! :) viimeksi tilasin kimppatilauksella peiton ja en kerta kaikkiaan ymmärrä miten ollaan pärjätty ennen kahden koiran taloudessa ilman sitä! Välillä tuntuu että niitä koiran karvoja on aivan-joka-paikassa-aina vaikka tekisi mitä ja asuisi imuri kädessä! Nyt sentään edes sänky on karva vapaata aluetta:)
  Sänky menee tiistaina vaihtoon ja nyt sitten on pakko ostaa uuten sänkyyn uusi oikean kokoinen peitto. Tietenkin se vanha on liian pieni.. No, pääasia että uusi peitto saadaan:)

  Muistanko oikein mutta oliko teillä sänkynpeitto myös runkopatja/jenkkisänkyyn? Vai oliko se hankintalistalla? Jos käyttökokemuksia tai tilausvinkkejä siihen on niin lukisin niistä mielellään.

  VastaaPoista
 17. Jee! Täällä myös olisi tarkoitus tilata kerrossänkyyn 2 päiväpeittoa, joten alekoodi olisi huippua :)

  VastaaPoista
 18. Heippa! Laitatko minullekin alekoodia tulemaan, laitan tilaukseen jos tuo 20% toteutuu!
  -Epu

  VastaaPoista
 19. Luen blogiasi ekaa kertaa ja jes! pitkään olen jo suunnitellut hankkivani zipitin, eli koodia tännepäin vaan! Kiva blogi muutenkin ;)

  VastaaPoista
 20. Minäkin kaipaan koodia. Tuli täydelliseen aikaan tämä etu!

  VastaaPoista
 21. Antakaa ystävät hyvät anteeksi! Mun alusta (siis blogialusta) on toiminut tosi nihkeästi, mutta kaikki pyytäneet ovat saaneet koodinsa, kommentteihin en ole päässyt vastaamaan.

  VastaaPoista
 22. Voi miten kiva kuulla, että eksyit ekakertaa ja tykkäsit. Tervetuloa!

  VastaaPoista
 23. Eiköhän toteudu! Tilausta kehiin vaan - päiväpeittoahan ei ole pakko lunastaa jossei 20% alennus toteudu. Eli tilaa vaan vailla huolta huomisesta. ;)

  VastaaPoista
 24. Meillä on Zipit vain lastensängyssä, mun mies haluaisi meidän jenkkisänkyynkin, mutta todettiin, että meillä on eittämättä uuden, paremman sängyn osto edessä, eikä tilata siihen siksi runkopatjapeittoa. Seuraava hankittava sänky on tavanomaisin vaahtomuovipatjoin ja sängynrungolla, eikä tule olemaan kahta sanaa siitä, mikä päiväpeitto ostetaan. ;)

  VastaaPoista
 25. Koodi on toimitettu aiemmin. :)

  Desinfioiva, myrkytön suihke on Aquaint ja sitä myy esimerkiksi Pikku Kenguru, Aquaintin maahantuojan kuluttajaverkkokauppa. :)

  VastaaPoista
 26. (Koodi toimitettu jo aiemmin.) Ihana olet! Kannen vaihtaminen kyllä piristää ilmettä kummasti, hahah!

  VastaaPoista