Social Media Icons

keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Voita isänpäiväpakettiin Oral B:n sähköhammasharja!

187 kommenttia Share It:
oralb5

Niin usein arvotaan jotain äideille ja etenkin lapsille, että ajattelin muistaa teitä helpottamalla isänpäiväpaketin valintaa arpomalla Oral B:n kanssa kolmelle onnekkalle Oral-B Professional Care 1000-sähköhammasharjaa Pro-Expert-hammastahnoineen!

oralb3

Itse sain testiin samanlaisen sähköhammasharjan sekä Helmille tsemppausmusiikkia soittavan lasten sähköhammasharjan Mikki Hiiren kuvilla. Arvatkaahan, kumpi tykkäsi paketistaan enemmän? Minä, raskausaikana sähköhammasharjan aiheuttaman välittömän kakomisrefleksin traumatisoima kahden lapsen äiti vai hampaiden harjausta kuin ruttoa pelkäävä vilkas kaksivuotias?

oralb2oralb1

Totuus on, että kummatkin pidimme paketeistamme tosi paljon ja naapurit voivat huokaista helpotuksesta kun aamuin illoin kuuluneet avunhuudot ja korvat särkevä karjuminen lakkasi. Ensimmäinen ajatus laulavasta hammasharjasta oli kyllä, että nyt olen oikeasti nähnyt kaiken, mutta mietin myös, että minuutin harjauksen jälkeen lastenlauluja soittava, kovasti pyörivä Oral B. on kaksivuotiaan käytössä joko ihan silmitön hitti tai sitten melkoinen huti, ja hittihän siitä tuli! Kun ennen maaniteltiin ja suostuteltiin ja hirveimmillään pestiin hampaita krokotiilinkyyneleet silmissä, niin nyt Mikki Hiiri voi laulaa viisikin kertaa ja hampaat pitää pestä joka ruokailun jälkeen! Ikävänä lieveilmiönä tosin mainittakoon, että reipas esikoinen ei ymmärrä, ettei sähköhammasharjasta välitä kymmenkuinen pikkuveli. Tai perintölipasto johon on sotkettu dominokeksiä... "Miimi pesee", kuuluu vain. Hammaspeikoilla uhkailu lienee tepsinyt sekin, sillä hammasmörköjä karkoitetaan harjalla tuon tuosta. Hampaat ovat kuitenkin taatusti puhtaammat ja lauluja luritteleva harja on the juttu, joten voin lämpimästi suositella sähköhammasharjaa myös lapsille - vaikka joulupukinkonttiin!

Itse huomasin eron tavallisen hammasharjan ja sähköhammasharjan välillä heti ensimmäisellä kerralla. Suu vain tuntui paljon puhtaammalta ja raikkaammalta kuin aiemmin, vaikka käytin vähemmän aikaa hampaiden harjaamiseen ja samaa hammastahnaa kuin aiemminkin. Näin äidin näkökulmasta, aamun kiirelähtöjä ja lahkeessa roikkuvaa eroahdistuksista vauvaa ajatellen tutkitusti tavallista hammasharjaa paremmin hampaat puhdistava sähköhammasharja säästää paitsi aikaa myös hermoja. Se on tehokas, nopea ja eron huomaa heti.

En tiedä näittekö te televisiomainoksia plakkitunnelista, johon tavalliset ihmiset saivat mennä kurkkaamaan suun todellista tilaa.  Plakkitunneli oli siis varustettu peileillä ja ultraviolettilampuilla. Ennen plakkitunneliin astumista suussa purskutettiin indikaattoriainetta, jonka avulla ultraviolettivalo paljastaa, kuinka paljon hampaissa on plakkia. Plakkitunneleita oli hiljan kauppakeskuksissa, kävikö kukaan sellaisessa? Jos, niin miltä näytti?

Minä itse katsoin mainosta silmät suurena, kipaisin pesemään hampaat - just in case! Sain Oral B:ltä kattavan tietopaketin plakista, sen kertymisestä ja hoidosta, ja myönnän korvat häpeästä punaisena, että tiesin oikeastaan aika vähän... Plakki on siis hampaiden pintaan ja väleihin kertyvä väritön bakteerimassa joka muodostuu syljen proteiineista ja mikrobeista, ja plakkia muodostuu hampaiden pinnalle jatkuvasti. Kaikille muodostuu plakkia ja hammaskiveä, joillekin herkemmin kuin toisille. Hyvä suuhygienia, hammaslangan käyttö ja hampaiden harjaaminen vähintään kahdesti päivässä ovat avainasemassa plakin ehkäisyssä. Suussa on aina bakteereita ja jos bakteeripeitettä ei poisteta, muodostuu hampaiden pinnalle plakkia, ja jos sitä on pitkään, kovettaa syljen kalkki ja plakin sisältämät bakteerit sen hammaskiveksi, joka pitää poistattaa hammaslääkärillä tai suuhygienistillä. Plakkia voi kuulemma muodostua ja kovettua hampaiden pintaan jopa yhden päivän aikana!

Sairaanhoitajaksi opiskeleva ystäväni kertoi, että tavallisella hammasharjalla hampaita tulisi harjata kuusi minuuttia kerrallaan (aamuin illoin luonnollisestikin), kun taasen sähköhammasharjalla kaksi minuuttia riittää. Käsi sydämelle - kuinka moni tavallisen hammasharjan käyttäjä jynssää hampaitaan kuusi minuuttia kerrallaan aamuin illoin, joka päivä, joka kerta?

oralb4

Jätä kommentti alle ja voit voittaa Oral B-sähköhammasharjan Pro-Expert-hammastahnoineen isänpäiväksi itsellesi (tai sille isälle)! Palkintoja on jaossa kolme kappaletta ja voittajille ilmoitetaan sekä henkilökohtaisesti että tässä tekstissä arvonnan päätyttyä. Kaksi sähköhammasharjaa arvon kaikkien osallistuneiden kesken ja yhden laitan mielivaltaisesti parhaalle perustelulle. Kysymys kuuluukin: miksi siis juuri sinun pitäisi saada Oral B:n sähköhammasharja tahnoineen isänpäiväksi pakettiin? 

Aikaa osallistua on 4.11 klo 12 saakka!

187 kommenttia:

 1. Mun mies ei millään ilveellä ole suostunut käyttämään sähköhammasharjaa, mutta jospa upouusi semmoinen saisi miehenkin innostumaan! Eikä mulla sitäpaitsi ole hänelle mitään ideaa isänpäivälahjaksi :)

  VastaaPoista
 2. Koska a. en ikinä keksi isälle isänpäivälahjaa, annan aina vaan vuodesta toiseen kortin ja jotain pientä turhaa :D b. ei mulla edes oo varaa kunnon lahjaan, koska oon opiskelija! c. iskä ilahtuisi kovasti tuosta. d. öö...siksi että en oo ikinä mitään voittanut :)

  VastaaPoista
 3. meijän isi just eilen valitti hammaskipua ja jotain lohjennutta hammasta joten olis erittäin hyvälahjaidea!ja näillä huikeilla kodinhoidontuilla tommonen jäis hankkimatta

  VastaaPoista
 4. Koska meidän isin kellastuneet hampaat tarvitsee selvästikin parempaa harjausta :D jospa sähköhammasharjasta olis! (tai sit sen pitäs vaan lopettaa se cokiksen litkiminen :)

  VastaaPoista
 5. Miehelläni on ollut vasta yksi isänpäivä, viime vuonna hän sai herkkuja. Tänä vuonna voisin antaa hänelle hammasharjan sopivana jatkumona,toki laitan mukaan jotain herkkuja tänäkin vuonna,olisipa sitten laite, jolla hoidella plakit pois.

  VastaaPoista
 6. apua -sana jäi puuttumaan ennen huutomerkkiä :)

  VastaaPoista
 7. Siksi kun miehen nykyinen sähköhammasharja on surkea. Sitä saisi ladata koko ajan kun se akku ei kestä mitään (joku vika?) ja arvaa muistaako tuo hajamielinen insinööri ladata sitä? Ja kukas muukaan kun minä saan sitä valitusta kuulla kun hän joutuu sähköhammasharjalla harjata perinteisen harjan tavoin!

  VastaaPoista
 8. Mies tarttis oman sähköhammasharjan, koska yhden sähköhammasharjan (omat harjapäät toki kummallakin) takia emme voi enää pestä hampaita yhdessä. Ennen sähköhammasharjaa yhteinen hampaitten pesuhetki oli olennainen osa meiän iltarutiineja ja mulla on sitä ikävä.

  VastaaPoista
 9. Sähköhammasharjojen hankkiminen (jokaiselle) on ollut perheessämme puheenaiheena jo pitkään! Meillä 2-vuotias ei rakasta hampaidenpesua ja hampaat eivät varmasti tule joka päivä edes tarpeeksi puhtaaksi. Varsinkin äidin kanssa pestessä kiukutellaan (niinkuin jokaisessa muussakin asiassa) ja isi saa pestä jotenkuten.
  Mutta siis, suurin syy on yksinkertaisesti ollut se, että laadukkaat sähköhammasharjat ovat meidän budjetillemme aika suolaisen hintaisia,mikä on ERITTÄIN HUONO peruste tinkiä hyvästä suuhygieniasta,mutta näin on päässyt käymään.
  Kerran mies lähti käymään paikallisessa "halpa-hallissa" ja huikkasin hänelle, että tuo tuliaisia..Noh.. hän toi jonkun sähköhammasharjan,joka oli maksanut 6 euroa!! Hetkellisesti ehdin jo innostua asiasta,mutta kun pääsin pesemään hampaitani, kone surahti ikävästi yhden kerran, teki kieleeni inhottavan haavan ja lakkasi toimimasta. Ja sen harjan tarina oli siinä :D

  VastaaPoista
 10. Koska mä olen päättänyt olla shoppailulakossa marraskuussa, mutta enpä tullut ajatelleeksi isänpäivää.

  VastaaPoista
 11. Aviosiippani toisen isänpäivän kunniaksi olisi mahtavaa saada hänen päänsä käännytetyksi sähköhammasharjan paremmuudesta! Mikäs sen parempi isänpäivälahja kuin puhtaat hampaat :D

  VastaaPoista
 12. Mun oma isä ei kovin usein harjaa suussa näytä kun on kuulemma liian vaivalloista jo niinkin iäkkäälle ihmiselle. Tää ois just hyvä keksintö hänelle, kun epäpuhdas suu voi olla suurikin terveysriski. Verenpainemittari jo on niin tää ois kerma kakun päällä :) terveys ennen kaikkea! ;)

  VastaaPoista
 13. Minä haluaisin tuon itelleni. Mulla tulee käsi kipiäksi hampaita jynssätessäni. :) Mies taas haaveilee pääsevänsä hammaskivenpoistoon (hullu, se käy kipiää), mutta sähköharjasta ei oo innostunu.

  VastaaPoista
 14. Meidän isännän purukalusto on niin huonokuntoinen,että toivo on jo menetetty. Mutta meidän tulevaisuudentoivojen hammaskalustoon voin vielä vaikuttaa =) Eli harja tulisi suurperheen lasten käyttöön. Toki isikin voi sitä lainata,jos oikein kauniisti pyytää.

  VastaaPoista
 15. Voi, meillä todellakin kaivattaisiin tuota!

  VastaaPoista
 16. Mieheni on joutunut pariin kertaan käydä hammaslääkärissä joko poistattamassa tai paikkauttamassa huonosti hoitamiaan hampaita ihan vain tämän syksyn aikana. Jospa uusi sähköhammasharja saisi hänet taas innostumaan paremmasta hampaiden hoidosta ja kipinä parempaan hampaiden hoitoon tarttuisi myös lapsiimme. Toivossa on hyvä elää....
  6 minuuttia! Todella harvoin tulee harjailtua kuutta minuuttia kerralla tavallisella harjalla. Sähköhammasharja on todella kätevä ja niin kuin sanoitkin, eron kyllä huomaa heti. Meidän sähköhammasharjat ovat vaan elämänsä ehtoo puolella... Jos arpaonni ei suosi niin pitää toivoa josko Joulupukki toisi mukanaan uudet harjat koko perheelle. Tytöt ovatkin toivoneet jo jonkin aikaa omaa sähköhammasharjaa. ;)

  VastaaPoista
 17. Minä en kestä hajuja, nenäni on siis todella herkkä. Mieheni saa harvoin pusuja juurikin tästä syystä...se juo liikaa kahvia ja juo liian vähän vettä, tämän huomaa hengityksessä liiankin hyvin, ainakin minä tuskin kukaan muu...
  Mies on kyllä muuten mitä parhain niin olisi se isänpäivän aamuna kiva oikein kunnolla pusutella ( siis hammaspesun jälkeen vasta)...
  Ai niin mulla on nyt rv 30 meneillään ja hajuaisti parempi kuin koskaan.

  VastaaPoista
 18. Meillä mietinnässä kans pukinkonttiin sähköharja(t), neljä lasta ja kaksi aikuista,e ttä montakohan harjaa sitä sitte pitäs ostaa :D esikoisella oli 4 reikää, kun alkuviikosta käytiin hammaslääkärissä, niin kyllä todellakin alkoi tuntua, että nyt säästölinjalle ja uusien harjojen ostoon! Isimiehelle lahjaa ei ollakaan vielä hommattu... ;)

  VastaaPoista
 19. Mun mies on jo ties kuinka monta vuotta halunnut sähköhammasharjan, muttei ole raaskinut "tuhlata" sellaiseen. En ole miehelleni ostanut vielä isänpäivälahjaa, koska mä en pysty vielä ajatella koko päivää (oma ihana isäni menehtyi yllättäen keväällä, ja siksi tuleva isänpäivä tuntuu raskaalta). Mutta olisipa kiva olla kerrankin onnekas ja voittaa,olisi takuuvarma hittilahja, ja ite pääsisin helpolla sen hankkimisessa, jei:D

  VastaaPoista
 20. Mun mies on meidän perheen ainoa jolla ei oo sähköhammasharjaa, ja sen lisäksi kaikkein hammasvaivaisin perheestämme; ansiolistalla mm. onnettomuudessa lähteneet 4 hammasta joita rakennetaan muovista aina kun edellinen muovi irtoo, lukuisia reikiä ja juurihoitoja, lohkeamia... siispä tervetuloa oral-b ;)

  VastaaPoista
 21. Arvonnassa mukana tietysti! :)

  VastaaPoista
 22. Oi, mukaan.
  Uhkailu, lahjonta ja kiristys; siinä keinot joilla saan miehen suostuteltua kolmanteen lapseen.
  Ja kukapa mies voisi sähköhammasharjasta kieltäytyä. :)

  VastaaPoista
 23. Koska iso mies pelkää hammaslääkäriä. Pääsisinpähän kunnolla näpäyttämään ;)

  VastaaPoista
 24. pitkään on meillä ollut mietinnässä/hankinnassa sähköhammasharjat, mutta se on aina jäänyt kun markkinoilla niitä on niin paljon, eikä olla osattu päättää mikä olisi hyvä. Toivottavasti onni potkaisee ja saamme harjan. Ei tarvisi enää pähkäillä!

  VastaaPoista
 25. Oih, ihan huippu arvonta, jossa ilolla mukana. Mieheni on ns. Kahden alle kolmivuotiaan tuittupää lapsen vanhempina elämä on, no, elämää. Mieheni tuli juuri 14 h kestäneen työpäivän jälkeen kotiin, meni suoraan nukuttamaan lapsia sillä välin kun minä putsasin persikkakeittoja keittiön ehkä jokaiselta pinnalta. Kun lapset vihdoin kympin jälkeen nukahtivat, mieheni lampsi viereeni ja tokaisi "miksi elämän pitää olla näin vaikeaa".. Siihen en hänelle osaa vastata mutta olisi ihana jos voisin sen sijaan vastata hänelle että tiedän ainakin yhden asian, joka tulee helpottamaan: nimittäin perheen hampipyykki uudella sähköhammasharjalla :)

  VastaaPoista
 26. Viisi henkeä ja yksi vessa. Kuusi minuuttia aamuin illoin per naama. Do the math ;)

  VastaaPoista
 27. Isukilla alko juuri juurihoito, ja niiltä tulevaisuudessa välttyäksemme olisi tehokas hampaiden pesu tarpeen.. aikaa kun ei perheellisellä meinaa olla liikaa, niin tällä saisi hyvällä omallatunnolla harjata sen kaksi minuuttia ja tietää sen riittäneen, toisin kuin tavallisella harjattaessa (ja koskaan ei sitä kuutta minuuttia jaksaisi mies takuulla harjata!). Kaiken lisäksi juurihoito on niin kallista hommaa, ettei niiden laskujen maksamisen jälkeen paljon ole varaa miettiä sähköhammasharjan hankkimista! ;)

  VastaaPoista
 28. Meillä on yhteinen sähköhammasharja (eri päillä tietysti) ja mun mies tarvisi oman, koska se ei _koskaan_ tuo sitä hammasharjaa takaisin vessaan vaan saan aina hakea sen saunapään vessan lavuaarin reunalta. Tai mihin se on nyt sattunutkin jäämään, välillä löytyy keittiöstä, välillä suihkusta. Ja joka aamu elättelen siis toivetta että jos tänä aamuna olisi hammasharja omassa paikassaan latauksessa... Mutta ei. Eli tarvitsen helpottamaan vähäsen mun aamukaaosta :D

  VastaaPoista
 29. Käsi sydämelle; meillä harjataan vanhanaikaisesti todellakin varmaan enemmän kuin tuo 6min aamuin illoin. On mukavaa seistä ihanassa veskissä ja tuijotella rempattuja nurkkia, siinähän sitä aikaa hurahtaa. Mutta sähköinen vehje pitäisi saada! Ollaan nuukia laitteiden kanssa, ja siitä syystä olisi kiva voittaa tämmöinen harja. Säästyisi ne rahat ruokaan...

  VastaaPoista
 30. Itse käytän sähköhammasharjaa, mieheni tavallista. Itse harjaan kärsivällisesti odottaen 2 min merkkiä, mies suhaisee omansa minuutissa ja on jo vessasta ulos, kun minä vasta olen päässyt vauhtiin. Eli meille tarvittaisiin toinen sähköhammasharja ihan vain jo siksi, ettei tarvitsisi yksin niitä hampaita aina pestä. Ja tietysti myös siksi, että ne miehenkin hampaat tulisi paremmin harjattua!

  VastaaPoista
 31. Mites sattukin! Mä olen meen perheessä Se hampaiden harjaaja joka pesee joka kerta vähintään sen kuusi minuuttia kerralla hampaitaan, tänään tais mennä lähemmäs kymmenen

  VastaaPoista
 32. Meille harja voisi muuttaa siksi, että lasten iskä olisi ihan varmasti hyvin mielissään siitä ;) en ole ehtinyt laittaa ajatustakaan lahjalle, joten tämä olisi kyllä ihan mieletön voitto!
  Joten peukutan täällä nyt ja toivon vaan :)

  VastaaPoista
 33. Hei
  Ilmoittaudun mukaan arvontaan.
  Kirjoittelen kommenttia sairaalasta, jossa synnytin viime sunnuntaina pienen esikoispoikamme. Olisi siis aivan loistavaa saada lahja isämiehelle tätä kautta, sillä muten lahja tullee jäämään hankkimatta kokonaan. Lahja olisi todellinen yllätys, sillä mieheni ei odota lahjaa vaan vain meitä kotiin. Mieheni osoittautui todelliseksi tukijakseni synnytyksessä ja haluaisin kiittää häntä myös tällä tavoin.

  VastaaPoista
 34. Mukana arvonnassa! Jopas sattui, sillä olen ajatellut hankkia miehelleni lahjaksi uuden sähköhammasharjan kun vanha on kymmenen vuoden käytön jälkeen jo hajoamassa, niin tämä tulisi niin hyvään saumaan :)

  VastaaPoista
 35. Mukana ollaan arvonnassa,ukolta hampaat jo harventuneet,jäljelle jääneille parasta mahdollista.

  VastaaPoista
 36. Mukana arvonnassa! Kukkaro ei valitettavasti salli tällähetkellä toisen sähköhammasharjan ostoa ja se harmittaa sillä tykkäämme pestä hampaat yhtäaikaa joten toinen joutuu tyytymään perusharjaan joten tämä palkinto tulisi kyllä tarpeeseen! Ja olisihan se kiva kun ei tarvitsisi enää pähkäillä lahjaa sillä nyt se on vielä vaikeampaa kun mielessä pyörii vain miten hienoa olisi antaa tämä sähköhammasharja miehelle lahjaksi. :D

  VastaaPoista
 37. Arvontaan mukaan, hyvin myit tekstilläsi tuota, pakkohan se on nyt saada!

  VastaaPoista
 38. Olisi ihanaa ilahduttaa meidän tulevaa isiä (la 8.5) jo tänä isänpäivänä uudella hammasharjalla. Pitkään ollaan yhdessä harkittu harjoihin satsaamista muttei vaan olla saatu aikaiseksi. Jos nyt ei sitten tarvitsisikaan!

  VastaaPoista
 39. Kiitos,kokeilen mielelläni.

  VastaaPoista
 40. isä kävi juuri hammashoitajan juttusilli, oli puhuttu sähköhammasharjoistakin ja netissä näkyi katselevan niitä. Olis kiva voittaa ja antaa lahjaksi.

  VastaaPoista
 41. Tää meille, koska meidän isännällä löytyi ONTTO hammas josta hammaslääkärikin totesi että ensimmäinen kerta hänen urallaan :D

  VastaaPoista
 42. Meidän sähkis on ikivanha ja kaipaa seuraajaa :)

  VastaaPoista
 43. Mun miehellä on tosi keltaset hampaat kun se on litki y energiajuomia niin paljon, eikä oo juomat vähenemässä kun meidän 2v valvottaa yhtä paljon isiä kun 2kk vauva minua. Monesti myös illalla 2v kiljuu jo niin paljon ennen kuin itse ehditään nukkumaan että sinne on pakko mennä viereen nukkumaan hänen huoneeseen (mies menee, koska minä imetän vauvaa) ja hän rauhoittuu vain kainaloon eikä siitä sitten enää pois pääse, joten hampaat saattaa jäädä kokonaan pesemättäkin mieheltä. Ei hyvä! Tuollainen harja on ollut mielessä jo pitkään mutta tällä rahatilanteella.. Olis paljon nopsempi harjata ja se olis tehokkaampi, just täydellinen meille siis! Vielä kun keksis jonkun yhtä tehokkaan mustien silmänalusten poistajan.. Terv Aina muutaman tunnin unilla pärjäävä

  VastaaPoista
 44. Niin kauan kuin ollaan nuoresta saakka oltu yhdessä 15 vuotta, ollaan puhuttu sähköhammasharjasta..eipä olla saatu aikaiseksi hankkia. Mies varmaan sais ilon hepulit, kun avaisi tällaisen paketin! Eikä tuo kone olis lasten hampaillekaan pahitteeksi:)

  VastaaPoista
 45. Minun isäni täyttää isänpäivänä 60 vuotta. Sähköhammasharja olisi hyvä lisä lahjaan, tällä hetkellä pakettiin on menossa konjakkipullo ja 2 veen taiteilema kortti. Kiitos kirjoituksesta, taidan hankkia myös meidän tytylle sähköhammasharjan, meillä on myös hampaidenpesu aina yhtä taistelua.

  VastaaPoista
 46. Meidän perheen isä on hysteerikko mitä tulee hampaanpesuun,voisi pestä ja peseekin hampaitansa mooooonta kertaa päivässä! Kaikki sai alkunsa siitä kun kerran, siis yhden ainoan kerran mainitsin hänelle närkästyneenä että hänen suunsa lemuaa kuin rankkitynnyri juuston syönnin jälkeen. Isimies rakastaa juustoa ja syö sitä PALJON ja onkin tämän meidän kolmivuotisen taipaleen (ja minun YHDEN kommentin) jälkeen pessyt hampaansa lähes joka kerta juuston syönnin jälkeen :) Sähköhammasharja takuulla palauttaisi meille sitä arvokasta perheenkeskeistä aikaa, koska uskon että sen myötä mies viettäisi kylppärissä vähemmän aikaa ;) jos arpaonni ei suosi tällä kertaa niin aion ehdottomasti avustaa joulupukkia ja ostaa rakkaalle, kiiltävä hampaiselle miehelleni kyseisen kapistuksen ja koko perhe kiittää :D

  VastaaPoista
 47. Meillä usein menee niin, että rahat menee minun ja lapseni tarpeisiin, ja mies aina sanoo, ettei hän tartte mitään ( vaikka tarvitsisikin, mutta kun hän haluaa, että minä ja lapseni saatais kaikki mitä tarttetaan) ja nyt hän on sanonut, että olis tosi mukava ostaa sähköhammasharja. Joten sen haluan todella hänelle suoda, kun kerrankin hän jotain tarttee. Tämä olisi kyllä ihan ykkönen isänpäivälahja hänelle! :) Osallistun ehdottomasti arvontaan.

  VastaaPoista
 48. Isännän hampaiden harjaus on niin retuperällä, että välillä hävettää. Vaikka olen asiasta sanonut, niin muutosta ei tapahdu, tämä voisi olla pieni hyväntahtoinen ja rakkaudella annettu näpäytys. 30-vuotias nyt ei vielä minusta ole tekohammasiässä, mutta ei täällä paljon muutenkaan ja tahtoisin tuon näyttävän myös meidän lapsille hyvää esimerkkiä. Arvonnassa siis mukana, toiveissa että saataisiin isännänkin purukalusto esiteltävään kuosiin.

  VastaaPoista
 49. Juuri tuollaista meillä kaivataan! :)

  VastaaPoista
 50. Mukana arvonnassa! Meille sähköhammasharja pitäisi saada, koska suuhygienisti viime kerralla suositteli miehelleni sähköhammasharjan hankintaa ja eipä sitä ole tullut hankittua, vaikka sitä paljon ollaan mietittykin ;) Tämä olisi niin hyvä lahja!

  VastaaPoista
 51. Voi tää tulis niin tarpeeseen.meijän perheen sähköhammasharja sano ittensä irti jonkin aika sitte uutta ei oo vielä raaskinu ostaa ja normi hammasharjalla tuntuu ettei hmpaat puhtaaksi kunnola tule :/ jospa arpaonni osuis tänne ni ei tarvis pukilta uutta toivoa ;) eli ehdotomasti mukana!

  VastaaPoista
 52. Mukana arvonnassa, kyllähän tuollainen harja meillekin (tai isille pakettiin) kelpaisi! :)

  VastaaPoista
 53. Mun oma isä vannoo sähköhammasharjan nimeen ja patistaa meidänkin perhettä hankkimaan sellaisen. Mies, eli lasteni isä, ei enää jaksa kuunnella appiukon paasausta aiheesta ja onkin aikonut hankkia kunnollisen sähköhammasharjan meillekin :D Isänpäivälahja on vielä hankkimatta, joten olisi aivan huippua, jos voittaisin tämän ja saisin kääriä pakettiin isänpäivää varten.. Sen perinteisen NHL-pelin sijaan!

  VastaaPoista
 54. Meille sähköhammasharja tulisi ehdottomasti isälle, lahjaksi. Minulla ja pojallani (1v) jo omat on, joten olisi jo aika miehenkin siirtyä hampaiden hoidossa sähköiselle tasolle ;)
  Usein isänpäivälahjaksi koittaa miettiä jotain erilaista ja hauskaa lahjaa, usein silti tulee kuitenkin ostettua jo kaapit täynnä olevaa turhaketta.
  NYT haluaisinkin hankkia (lapseni)isälle, jotain sellaista joka oikeasti tulisi käyttöön ja joka varmasti muistuttaisi myös isänpäivästä! Joten mikäpä sen parempi muistuttaja, kuin aamuin illoin käytettävä hammasharja joka saisi paikan minun ja pojan hammasharjojen viereen hyllylle! :)

  Ehdottomasti mukana arvonnassa!!

  VastaaPoista
 55. Mukana arvonnassa! Antaisin miehelleni mielelläni hammasharjan lahjaksi, sillä hänen hymynsä oli ensimmäisiä asioita, joissa häneen ihastuin. Ikävä kyllä hän itse ajattelee näyttävänsä typerältä hymyillessään niin, että hampaat näkyvät, mutta minun sydämeni se pepsodent-hymy ainakin sulattaa :)

  VastaaPoista
 56. Tämä olisi meille hyvä lahja kiireisiin aamuihin ja ensimmäistä isänpäivää kun meidän perheessä vietellään ja mies pyytää kerrasta toiseen boxereita ja sukkia, olisi mukava antaa hänelle joku käytännöllisempi lahja kerrankin :)

  VastaaPoista
 57. Meillä täällä on ollut isillä harkinnassa sähköhammasharjan hankinta jo hetken aikaa. Jostain syystä tilanne on harjan suhteen hiljentynyt. Itse olen ahkera sähköhammasharjan käyttäjä, niin miksipä ei nyt isänpäivän kunniaksi harja myös isille! :)

  VastaaPoista
 58. Ostan isälleni harmaita sukkia isänpäivälahjaksi joka ikinen vuosi, joten olisi kiva yllättää hänet uudella sähköhammasharjalla!

  VastaaPoista
 59. Arvonnassa mukana. Itselläni eikä myöskään iskällä ole sähköhammasharjaa. Joudun vuoden välein käymään tarkistuttamassa hampaani, kun reikiintyvät helposti. Ehkäpä harjaan tavisharjalla huolimattomasti? Ei isänkä tilanne kovin hyvä ole, tekohampaat ovat olleet ylhäällä vuosikausia. Alahampaat ovat vielä omat, josko arpaonni suosisi ja isä saisi sähköhammasharjan :D

  VastaaPoista
 60. Meillä ei ole sähköhammasharjoja tässä taloudessa vielä näkynyt. Uskoisin että tulisi varmasti panostettua paremmin suun kunnossapitoon tällaisella kapistuksella! :) Jos ei arpa napsahda kohdalle, niin varmasti otan itseäni niskasta kiinni ja kipaisen ostoksille. :P

  VastaaPoista
 61. Omalle isukille tai appiukolle voisin antaa lahjaksi tuon, ei tarvitsisi niin kovin miettiä mitä antaa.. Mukana arvonnassa siis! :)

  VastaaPoista
 62. Meillä isi ei koskaan muista ostaa ajoissa uutta hammasharjaa itse, joten ehkä uusi sähköhammasharja motivoisi pitämään huolta myös harjauskalustosta :) Ja itse olen niin hammaspeikkoinen, että kaikesta tavallisella harjalla harjailusta huolimatta reikiä tulee, mutta en vaan ole saanut hankittua sähköhammasharjaa.

  VastaaPoista
 63. Oooh, tuo on saatava ihan omalle isälle annettavaksi! Hyvinä perusteluina mainittakoot ihan ensimmäiseksi se, että omatunto kolkuttaa, kun minä roisto olen Kanarialla isänpäivänä enkä pääse rakasta isiä onnittelemaan - ja kyllä iskää kateus kalvaa, kun toiset viettää tätä suurta juhlapäivää auringossa, eli pieni lepyttelylahja voisi olla enemmän kuin paikallaan… :-)
  Toinen vähintään yhtä varteenotettava syy on sitten ne isäpapan hampaat. Ja niiden, sekä omien että kidasta löytyvien muovisten legojen kunto. Ja se, ettei iskä oikein muista vaihtaa hammasharjaa. Kiittäis äitikin, jos lavuaarin laidalta katoais ne iänikuiset, pulloharjaa muistuttavat Colgate-raadot…

  VastaaPoista
 64. Koska meidän isä vain ansaitsee sähköhammasharjan! :)

  VastaaPoista
 65. Juuri ostettiin iskälle (ja äidille) sähköhammasharja mutta taata ois vielä omaansa vailla :)

  VastaaPoista
 66. Mukana ehdottomasti. Mä antaisin hammasharjan omalle isälleni koska Se tulisi,hänelle tarpeeseen. Yleensäkin mun lahjat isälle on jotakin käytännöllistä koska hän on jo sen verran iäkäs ettei itse oikein osaa hoitaa noita perusasioita.

  VastaaPoista
 67. Kisassa mukana ja toivottavasti onnetar suosisi.
  Haluaisin tämän niiiin kovasti itselleni, sillä olen suunnitellut ostavani itselleni ja tyttärelleni sähköhammasharjat joululahjaksi.
  Kuitenkin näin isänpäivän alla en halua olla itsekäs, vaan jos arpaonni suosii niin laitamme tytttären isälle tämän pakettiin!
  Me ehkä jaksamme odottaa omia pakettejamme jouluun :)

  VastaaPoista
 68. Meidän perheestä sähköhammasharja jo löytyy, mutta antaisin harjan lahjaksi omalle isälleni. Hänen sähköhammasharjansa on mennyt rikki, eikä uutta yhtä hyvää ole kuulema vielä löytynyt. Eiköhän tuo harja täyttäisi kriteerit :)

  VastaaPoista
 69. Mukana arvonnassa! Olisi loistava isänpäivälahja meidän isimiehelle, koska hän jos joku kärsii reikiintyvistä hampaista. Hammaslääkärikäynneistä käteen jää aina vähintään kaksi paikattua hammasta ja ainakin yksi alkava reikä. Kyllä mieheni hampaitaan pesee, ei ehkä kuutta minuuttia aamuin illoin, mutta pesee kuinka nyt pestyksi manuaaliharjalla saa ja silti reikiä tulee. Onko syynä sitten lapsena saatu mutans-bakteeritartunta tai mikälie. No jokatapauksessa sähköhammasharjasta voisi olla apua. Toivottavasti arpaonni suosii! :)

  VastaaPoista
 70. Isältä sähköhammasharja jo löytää, tämä tulisi kerrankin minulle itselleni, jos voitto osuisi kohdalle! :)

  VastaaPoista
 71. Tuo olisi huippu isänpäivä lahja. Edellinen sähkäri meni rikki ja uutta ollaan oltu ostamassa vaikka kuinka kauan, mutta aina vaan se on kaupassa.

  VastaaPoista
 72. Huippu arvonta! Eiköhän meijänki iskä-mies innostuis pesemään "leegojansa" enemmän ku sais helpomman vaihtoehon tavalliselle harjalle.

  VastaaPoista
 73. Mies on ravannut hammaslääkärissä kohta vuoden, juurihoitoja ja porailuja on takana useampia -> olisi mukava saada kunnon harja jolla hammaslääkärireissut saataisiin kuriin :) Saimme esikoisemme reilu viikko sitten, joten isäinpäivä on miehelleni ensimmäinen :) Tästäkin syystä olisi mukava antaa tarpeeseen tuleva lahja!

  VastaaPoista
 74. koska, mieheni on asainnut kunnon isänpäivä lahjan, koska on tehnyt paljon työtä itsesä kanssa viimeisen vuoden sisällä ja rämpinyt pohja mudissa, ja tämätyö jatkuu hänellä viellä niin olisi ihana antaa tälläinen väli etappi lahja ja näin myös näyttää sitä arvostusta ja rakkautta häntä kohtaan, ja mikä parasta mies muistaisi joka ilta ja aamu hampaita harjatessa lapsiaan ja minuakin

  VastaaPoista
 75. Koska mulla loppuu ideat kesken mitä tolle miehekkeelle vois ostaa isienpäivä lahjaksi ;)

  VastaaPoista
 76. Yritin miettiä kovasti hyvää perustelua sille, miksi meidän isänpäiväpakettiin tätä harjaa tarvittaisiin. Joudun varmaan luottamaan arpaonneen, kun en sitä keksinyt; Käytännön Miehellä on loistavat hampaat ja komea kolmenkymmenen vuoden historia ilman reikiä. Vaikka se on pussaillut mua, joka tällä hetkellä käy kerran kuussa paikkauttamassa kariesvammoja. Ehkä me tarvittaisiin se hammasharja siksi, että mies voi jatkossakin suudella mua ilman että sen tarvitsee pelätä siitä seuraavaa hammaslääkärireissua.

  VastaaPoista
 77. Oi! Tämäpä on kiva arvonta! Olenkin kovasti pähkäillyt isänpäivälahjaa ja tämä olisikin ihan mielettömän hyvä lahja meidän isukille. Hän on ollut hyvin väsynyt ja uupunut lähiaikoina ja siksipä haluaisinkin hemmotella häntä isänpäivänä, mutta meillä on tällä hetkellä todella huono/tiukka rahatilanne, ja sen takia minulla ei ole varaa hankkia hänelle oikein mitään kunnon lahjaa. Se harmittaa todella paljon, kun haluaisi rakkaalle jotain, mistä hän pitäisi. Tuo sähköhammasharja kyllä olisi aivan huikea lahja meidän isukille. Eikä minulla todellakaan olisi muuten varaa ostaa tuollaisia lahjoja. Toivotaan, että arpaonni suosii tällä kertaa! En nimittäin ole koskaan vielä voittanut mitään!

  VastaaPoista
 78. Minun mieheni on aina ollut kova pesemään hampaitaan, syynä siihen on hirveä hammaslääkäripelko. Lapsena hän pyörtyili hammaslääkärin tuoliin ja nyt aikuisenakin miettii operaatiota jo monta viikkoa aikaisemmin. Itse hammaslääkärikäyntipäivä on hänelle hirveää, pelottaa, hikoiluttaa, tärisyttää. Nytkin olisi yksi reikä, joka pitäisi paikkauttaa...

  Hyvästä hampaiden harjauksesta huolimatta hänen hampaistonsa on todella altis reikiintymään ja keräämään hammaskiveä. Hammaslääkäri on käskenyt häntä käymään vuosittain hammaslääkärissä, jopa useita kertoja.

  Näin ollen, uskoisin, että sähköhammasharjasta voisi olla tähän ratkaisu. Se pesee paremmin ja huolellisemmin, on hellävarainen hammaskiven kipeyttämille ikenille. Mieheni on vain maailman huonoin tekemään ostopäätöksiä ja ostoksia, niin ehkä näin lahjan kautta sitten meitä onnistaisi ja toinen pääsisi iänikuisesta pelostaan yli tai ainakin hammaslääkärissä ei tarvisi käydä enää niin usein kiveä poistattamassa :)

  -Iina

  VastaaPoista
 79. Sähköhammasharja olis erihyvä isänpäivälahja just meidän isille - ei tartteis meikäläisen enää puunata hammastahnaroiskeita kun herra harjaa kaikella voimalla ja antaumuksella. Ehkäpä sähköisellä olis vähän siistimpää? Kaiken lisäksi mokoma vaeltaa ympäri asuntoa sen harjansa kanssa. Mukana siis, ehdottomasti!

  VastaaPoista
 80. Uudelle sähköhammasharjalle olisi meidän isänpäiväsankarille käyttöä kun vanha jo temppuilee :) lisäksi olen surkea keksimään lahjoja pienellä opiskelijabudjetilla :DD

  VastaaPoista
 81. Haluaisin voittaa koska tuntuu, että alkaa olla ideat vähissä isälle lahjojen suhteen. Ei viitsisi hankkia enää "kymmenettä" ruudullista flanellipaitaa :) Sähköhammasharja olisi tärkeä ja hyödyllinen lahja. Tiedän ettei isän itse tule sellaista ostettua.

  VastaaPoista
 82. Mukana arvonnassa.

  Tuo olisi täydellinen lahja miehelleni. Mies on toivonut pitkään sähköhammasharjaa. Tämä on hänen ensimmäinen isänpäivänsä. Monessakin mielessä. Hän on kasvanut ilman omaa isää, ja nyt oma tytär on vasta puolivuotias. Isänpäivä on siis todellakin aivan uusi juttu :) Olisi ihana lahjoa miestäni kunnon lahjalla.

  VastaaPoista
 83. Miehen edellinen sähköhammasharja lopetti toimintansa muutama päivä sitten, joten uudelle harjalle olisi tarvetta!

  VastaaPoista
 84. Jospa tämä lahja inspiroisi vihdoin meidän iskän käymään välillä niitä hampaidenharjaustaisteluita tyttären kanssa. Sen sijaan että äiti aina taistelee ja isi tyytyy vain ojentamaan hammasharjan neidille ja tämän jälkeen hammasharja voi löytyä mistä vain. Vaikka koiran suusta tai tai pottatuotoksen seasta. Ja eihän siinä vaiheessa voi kun kehua miten hienosti on potalla osattu käydä ;)

  VastaaPoista
 85. Meille syntyy toivottavasti ennen isäinpäivää jo toinen lapsi, niin ehkä meidän perheen isi ansaitsisi lahjan, kun semmoista ei ole tainnut saada vielä aiemmin :D

  VastaaPoista
 86. Meidän isukki tarvitsisi tuon sähköhammasharjan ehdottomasti! Ehkä hänkin sitten oppisi harjaamaan oikein ja hellävaraisesti. Tällä hetkellä hänen hammasharjansa näyttää siltä, että sillä olisi harjattu kaikin voimin jotain karheaa tiiliskiveä. Harjakset sojottavat minne sattuu ja koko harjasosa on ihan pörrössä. Isukki saa hammasharjansa tuohon kuntoon ehkä viikon käytön jälkeen. En tiedä millä vimmalla ja voimalla hän oikein hampaitaan harjaa...olen kyllä yrittänyt hienovaraisesti vihjaista, että ei tarvitsisi painaa niin kovaa...
  Eli sähköhammasharjan kanssa isukin hampaidenharjaus kävisi hellemmin, hampaita ja ikeniä säästävämmin.

  VastaaPoista
 87. Oispa ihana voittaa kun haaveissa on ollut jo pidemmän aikaa sähköhammasharja :) en muuten ees tiennyt että lapsillkki on :) hyvä joululahja ideakin.

  VastaaPoista
 88. Mieheni on... no, laiska pesemään hampaitaan. Pesee kyllä joka päivä, mutta just ja just käy läpi ne. Aika ällöä. Olis mahtavaa, jos sillä pikaharjauksella sais puhtosemmat hampaat kuin nykyään..:) sähköhanmasharjaa ei olla ikinä kokeiltukaan, kukaan meistä.

  VastaaPoista
 89. Minulla ei ole kummempaa perustelua, mutta mukana arvonnassa ollaan :) Meidän isi se viettää ensimmäistä isänpäiväänsä :)

  VastaaPoista
 90. tätä tarvittas jotta mies "muistaisi" hampaiden pesun useammin.. :)

  VastaaPoista
 91. Oioi just sopiva arvonta, oispa onnetar puolellani! Meillä harjataan ihan tavallisilla harjoilla mutta oon jo vaikka kuinka kauan sanonu miehelle että haluan sähköhammasharjan. Ei kuitenkaan oo kotiäitinä ollu sitä ylimmääräistä rahaa niin ei oo tullu hankittua. Nyt hammaslääkärikin oli suositellu shammasharjaa miehelle (ja sen hammaspeikoille), joten tää tulis just sopivaan osoitteeseen! :)

  VastaaPoista
 92. Sekä itselläni että miehelläni on aina ollut vähän keltaiset hampaat. Miehen hampaat ovat herkät reikiintymiselle vaikka niitä kuinka harjaisi 2x päivässä. Olisi mahtavaa ilahduttaa häntä kyseisellä sähköhammasharjalla, sitä hän on toivonutkin jo jonkin aikaa! Sais peikot nopeampaa kyytiä kuin normaali hammasharjalla ja multa loppuisi toivottavasti seinien pesu kun mies hinkkaa niin kovasti hampaitansa ja hammastahna roiskuu mihin sattuu :D

  Ps. isänpäivä on ensimmäinen miehelleni;)

  VastaaPoista
 93. Siksi, että mulla on ensviikolla hammaslääkäri jossa odottaa paikkaus tai juurihoito. Siksi, ettei miehen tarvitsisi testata juurihoitoa elämässään, se joutui mm. pyöräilemään päivän aikana kesällä n. 45 kilsaa koska piti päästä hammaslääkäripäivystykseen kesken työpäivän ja auto oli mulla. Siksi ettei tarttis enää lähteä sinne hammaslääkäripäivystykseen tai ainakin se ois epätodennäköisempää.
  Siksi että sais edes toisena isänpäivänään jonkun lahjan, vaikka oiskin oma lehmä ojassa ja mä lainaisin sitä kans.

  VastaaPoista
 94. Olisi aivan mahtavaa voittaa sähköhammasharja, josta olisi taatusti iloa isän lisäksi koko perheelle. Käytimme aikaisemmin Oral-B sähköhammasharjaa ja tykkäsimme todella paljon, mutta ikävä kyllä harjalle kävi kehnosti villin hoitokoiran hampaissa... Toivotaan että onni potkisi! :)

  VastaaPoista
 95. Isäni ansaitsisi lahjakseen sähköhammasharjan, koska on aina tukenani ja osoittaa rakkautensa avoimesti. Minulla on siis isä joka ansaitsisi paljon enemmän kuin ne sukat ja kirjat, joita hän joka vuosi saa! <3

  VastaaPoista
 96. Mukana arvonnassa! Meillä tämä palkinto menisi kyllä lapsemme ukille. Hän ei omista sähköhammasharjaa, vaan on tyytynyt ihan perusratkaisu iät ja ajat. Luulen tai oikeastaan tiedän, että olisi lahjasta todella mielissään :)

  VastaaPoista
 97. Meillä tämä palkinto menisi kyllä lapsemme ukille. Hän ei omista sähköhammasharjaa, vaan on tyytynyt ihan perusratkaisu iät ja ajat. Luulen tai oikeastaan tiedän, että olisi lahjasta todella mielissään :)

  VastaaPoista
 98. Oi, tämmönen olisi kyllä kiva itselle tai sitten juuri antaa iskälle lahjaksi. Isä varmasti kyllä tykkäisi ja siinä säästäisi vähän omaakin lompakkoa ja aivoja :D

  VastaaPoista
 99. Olen pitkään jo miettinyt sähköhammasharjan ostamista. Viime vuonna joulun alla olin jo moista ostamassa itselleni joululahjaksi. Vaan sittempä meni läheiset omien hampaiden edelle ja ostinkin vanhemmille verenpainemittarin, raha ei riittänyt sillä kertaa sitten molempiin. Jospa nyt arpaonni suosisi niin, että vihdoin pääsisin hoitamaan omia hampaitani niiden ansaitsemalla tavalla. :)

  VastaaPoista
 100. Ensimmäinen isänpäivä kyseessä ja meidän isälle ei ole sähköhammasharjaa. Eikä me olla ostettu sille vielä lahjaakaan. Olisihan se kiva, ja kiva olisi sekin, että sitten isällä olisi varmasti puhtaat ja terveet hampaat. :)

  VastaaPoista
 101. No koska meidän isi onkin maailman paras pappa! Ei vaan, eniten koen sympatiaa näiden 2-vuotiaiden osalta - ollaan meinaan jälleen kerran samassa veneessä (tai vähintään lavuaarissa), sillä Helmin tapaan meidän 2-vee kiljuu, pärskii, taistelee ja sylkee, kun pitäisi hampaita harjata. Kun hän on ollut mamin ja vaarin luona hoidossa, niin mun äitini kehuu joka kerta miten reippaasti on taas pesty hampaat!? Ööö, missä siis meni(n) vikaan? :D

  VastaaPoista
 102. Olen niin mukana tässä arvonnassa!
  Meillä perheessä on kummallakin vanhemmista omat sähköhammasharjat ja luonnollisesti niihin vain yksi "lataustelakka". Itse kasvattelen vatsaani toistamiseen rv32 tienoilla ja ainoa raskausajan "mielitekoni" on pepsodentin yksi ja ainut hammastahna.. "Suuveden ja hammaslangan innoittamana jne jne...".
  En siis syö hammastahnaa kuitenkaan ( niin pitkälle en himojeni kanssa ole mennyt) mutta pesen mielivaltaisesti suuressa hurmoksessa hampaitani TODELLA monta kertaa päivässä vain ja ainoastaan sen tahnan maun vuoksi. No, ei tarvitse kovinkaan rankkaa ajatustyötä käyttää, että laskee yks plus yks siihen, kumman hammasharja on AINA latauksessa!!!
  Toinen sähköhammasharja (kröhöm, tai siis vissiin kolmas meidän tapauksessa) tulisi varmasti suurelta osin tarpeen meille. Saisi isäntäkin harjan joka ei koko aikaa vilkuta "akku-pian-loppu-valoa" ja käy puoliteholla.. :)

  VastaaPoista
 103. Meillä taistellaan joka ikinen aamu meidän ainokaisesta vanhasta sähköhammasharjasta. Olen aina viime tipassa töihin lähdössä ja kappas, mies juuri Silloin surittelemassa. Sen jälkeen siitä loppuukin akku ja joudun tyytymään tavan harjaan. Illalla sama virsi.

  Lahjaa en ole miehelle vielä keksinyt isänpäivälahjaksi, tuossa olisi hyvä idea meidän isukille. :)

  VastaaPoista
 104. Meillä on kummallakin jo jonkun vuoden vanhat sähköhammasharjat ja alkaa olla akut aika huonossa hapessa. Vähän väliä saa ladata ja tietenkin meillä pn vain yksi laturi. Mies tekee vielä reissutöitä ja aina toisella loppuu virta reissun aikana. Tarpeeseen tulisi. Pitää varmaan kohta lapsillekin hommata omat kun himoitsevat meidän vanhempien harjoja :) ja joo täälläkin vielä isänpäivälahja hommaamatta:)

  VastaaPoista
 105. Noloa tunnustaa isännän puolesta, mutta hän ei ole sisäistänyt vielä, että hampaat tulisi harjata vähintään se kaksi kertaa päivässä eli vaikka aamuin illoin... Muutenkin olen aina motkottamassa hänen hampaiden harjauksen kestosta ja kerran kysyin, olisiko hän ahkerampi pesemään hampaita jos käytössä olisi sähkökäyttöinen ja myöntävä vastaus kuului. Vai pitäisköhän mun hommata sillekin tommonen tsemppaava Mikki-harja :D

  VastaaPoista
 106. Miehen hammasharja näyttää pahoinpidellyltä maantieraadolta, vaikka olen yrittänyt vihjata oikeasta voimankäytöstä ja harjaustekniikasta. En tiedä mikä auttaa, mutta olen valmis kokeilemaan vaikka sähköistä versiota! Itsellekään ei tekisi pahaa saada paremmin putsattua näitä raskausaikavaivaisia ikeniä.
  -Eevis-

  VastaaPoista
 107. Aikomus olikin tänä vuonna ostaa isille lahjaksi sähköhammasharja, joten arvonta tuli kuin tilauksesta :) Mahtava arvonta siis!

  VastaaPoista
 108. Voi, onpas osuva arvonta tähän hetkeen! Just ostin itselleni(!!) sähköhammasharjan ja pari vaihtopäätä. Nooo, mietin että miks akku loppuu niin nopeeta vaikka on ihan uus harja.. Salakavalan selvitystyön kautta selvis, että mies oli salaa ominut itselleen yhden vaihtopään ja pesee siis myös hampaansa samalla kojeella kun mäkin. Hoitaa hommansa (tai siis, hoiti ennen kiinnijäämistään) aikaisina arkiaamujen tunteina, kun meikäläinen on vielä untenmailla täysin tietämättömänä tällaisesta karuudesta. Nyt ollaan jo melko sovussa asiasta, mutta itse ehkä saan repiä inside-huumoria tästä vielä vuosien ajan, sen verran nolona oli kiinnijäädessään ;) Että tällaista meilläpäin. Heh oma harja olis kyllä siis hänelle todellakin osuva, ensimmäisen isänpäivän isänpäivälahja!

  VastaaPoista
 109. No mun pitäis voittaa koska en saa tota ukkoa sitten millään ilveellä hammaslääkäriin tarkastukseen/paikkaukseen! Uuden harjan myötä vois olla mahdollista ettei tartteis ihan vielä hommata tekareita herralle..

  VastaaPoista
 110. Mukana! Meilllä ei ole vielä sähköhammasharjaa niin tulisi tarpeeseen!

  VastaaPoista
 111. 3 yksinkertaista syytä; 1.En ole keksinyt mitään lahjaa miehelle 2.Mies viettää ensimmäistä isänpäivää isänä, varmasti tykkäisi ja 3.Mun mies tulee 8-9 aikaan aamulla yötöistä kotiin ja painuu suoraan nukkumaan, harvoin jaksaa hampaitaan pestä. Mua pelottaa että missä kunnossa sen hampaat tulevaisuudessa on :/ Tähän asti on selvinnyt ilman reiän reikää, en tiedä mitä ihmeaineita sille on lapsuudessa syötetty :P

  VastaaPoista
 112. Oi oi tuli just sopivasti tällanen arvonta! Me harjataan hampaat tavallisilla harjoilla vaikka olen jo iät ja ajat sanonu miehelle että haluun sähköhammasharjan. Ei oo vaan näillä kotiäidin tuloilla tullu hankittua. Nyt oli kuitenkin hammaslääkärikin suositellut miehelle (ja sen hammaspeikoille) kyseistä vekotinta, joten tää tulis just oikeeseen osoitteeseen! :)

  VastaaPoista
 113. Meillä olisi sähköhammasharjasta iloa varmaan sekä isille että naperolle. Kaksi vuotiaalla riittäisi ihmettelemistä kaikenmaailman surisevista vempeleistä tykkäävälle pojalle ja luulenpa että hampaanharjauksesta tulisi hauskaa puuhaa tässäkin perheessä

  VastaaPoista
 114. Älyttömän hyvä arvonta! Jospa meiän ongelmahampaat alkais kiillellä!

  VastaaPoista
 115. Näin tasa-arvon aikana sanon, että lahja tulisi kyllä koko perheelle, vaikka sen isänpäiväpakettiin kääräisisinkin. Saahan naisihmisetkin niin useasti lahjaksi taloustavaroita ;) Tästä olisi iloa koko perheelle, mainio lahja siis kelle vaan

  VastaaPoista
 116. Isäni on alle 60-vuotias, mutta hän on ollut jo 15 vuotta sairaseläkkeellä pahan sydänvian takia. Hän harjaa hampaansa ehkä kerran kuukaudessa, minkä vuoksi pelkään, että hän vielä joku päivä saa tulehduksen tms. suuhunsa ja sitä kautta jonkin pahan taudin. Se ei luonnollisestikaan olisi sydänvikaiselle kovin toivottavaa.

  Minulla tai veljilläni ei ole vielä lapsia, ja tuntuu pahalta ajatella, että isäni ei ehkä koskaan näe lapsenlapsiaan. Tämänpä vuoksi ajattelen, että ehkä sähköhammasharja olisi pelastus, sillä sen käyttö ei tosissaan vie paljoa aikaa eikä vaivaa :)

  VastaaPoista
 117. Meidän iskällä ei ole vielä sähköhammasharjaa :-)

  VastaaPoista
 118. Viivin 5.v. iskällä on nyt kolme kertaa tehty juurihoitoa yhteen ja samaan hampaaseen, eikä vieläkään ole kunnossa niin jospa sähköhammasharjalla saisi paremmin putsattua/pestyä hampaansa ettei tulis noita kalliita hoitoja!(kummatkin vanhemmat työttömiä) ja tietysti siksi koska Iskä olisi ihana yllättää hyödyllisellä lahjalla!

  VastaaPoista
 119. Antaisin tän omalle miehelle joka on maailman laiskin hoitaan hampaita saati ostaan mitään näin hienoja. Hän valittaa että ikenet vuotaa verta kun harjaa mutta hammmasharjan harjakset osottaa iha erisuuuntiin että Tää on hänelle ensimmäinen isänpäivä! Joten isältä lapselle hampaat kuntoon!! :)

  VastaaPoista
 120. Mahtava arvonta, ehdottomasti mukana! :)

  VastaaPoista
 121. Isämies on laiska harjaamaan hampaita ja käyttäisi varmaan samaa hammasharjaa siihen asti, kun siinä törröttää tasan yksi harjas enää paikoillaan. Onneksi vaimo korjaa hapsottavan harjan roskikseen ja vaihtaa uuden tilalle :-)

  Ja lasten hammasharjan voisi vinkata mummeille joululahjatoiveeksi Ainolle.

  VastaaPoista
 122. Tän perheen purukalusto kaipaisi tehoharjaa, edellinen hajosi ja käsipelillä harjaaminen nyt vain ei ole yhtä tehokasta.

  VastaaPoista
 123. Olen sanonut vaimolle, ettei tarvi stressata minkäänlaisista lahjoista tänä vuonna, kotihoidontuella kun toinen on, on perheen rahat välillä melko tiukassa. Olisi siis mukava vaikka voittaa jotain isänpäivän kunniaksi, se olisi samalla lahja myös äidille :) Ja tarpeeseenhan tuo tulisi tietenkin myös.

  VastaaPoista
 124. Vävypojalle antaisin, saa kai sitä anoppikin isänpäivänä lastenlasten isää lahjoa :D Perheen sähköhammasharja vetelee viimeisiään ja perheen isä valittelee ettei osaa tavallisella harjalla pestä

  VastaaPoista
 125. Meille syntyy alkuvuodesta ensimmäinen lapsi, mutta haluan jo muistaa tulevaa isää jotenkin! On hän kuitenkin isä jo meidän pikku möngertelijälle masussa ja ollut isona tukena niin raskausaikana, kun muutenkin<3 tämä olisi kiva lahja, koska olisi käytännöllinen ja varmasti tarpeellinen :) toivotaan siis että onni sulosii meidän pikku perhettä<3

  VastaaPoista
 126. Mieheni ja lapseni isä on britti. Kun 13 vuotta sitten muutin Britteihin, en olisi ymmärtänyt tässä asiassa (hampaat - britti) olevaa asiayhteyttä. Noh, nykyään osaan. Jo useamman vuoden Briteissä asuttuani ihmettelin aina vain, miksi ihmisillä on niin huonot hampaat ja miksi kaduilla näkee paljon hampaattomia ihmisiä (eikä vain kodittomien joukossa). Vuosien varrella kun jouduin itse alkaa käyttää maan hammashoitopalveluja tämä mysteeri selvisi. Vaikka hammashoito on kunnallisella puolella halpaa, sen laatu on aivan uskomattoman huonoa. Oman kokemukseni perusteella en voi edes sanoa yksityisen hammashoidon olevan Briteissä sen parempaa, vaikka hinta hipoo pilviä. Lisäksi, vaikka kunnallinen hammashoito on halpaa, ei kunnallisella puolella tarjota kaikkia palveluja. Esim. hammaspaikka nykyään edelleenkin amalgaami (jos haluat valkoisen paikan niin on maksettava yksityispotilaan maksu), juurihoitoja ei tehdä kaikkialla vaan vaihtoehtoina annetaan hampaan poisto tai juurihoidon tekeminen yksityisellä aivan valtavaa rahasummaa vastaan. Niin, siinä sitten selvisi miksi niitä hampaattomia ihmisiä on niin paljon. Oma mieheni kuuluu myös siihen sukupolveen jolle ei ole tarjottu sellaisia palveluja kuten hampaiden oikominen, jotka Suomessa ovat olleet jo pitkään käytössä, mutta Briteissä en tiedä tarjotaanko vastaavia palveluja edelleenkään julkisella. Kun sitten itse muutaman vuoden Briteissä hammaslääkärissä käyneenä menin Suomessa hammaslääkäriin, sain kuulla kauhisteluja mitä ihmettä hampailleni on oikein tehty - tai jätetty tekemättä. Sen koommin en ole Briteissä hammaslääkärissä käynnyt! Korjauslista on pitkä, eli kulutan kyllä hammaslääkärien penkkejä useamman vuoden nyt kun asumme Suomessa. Mieheni on samassa tilanteessa. Hän tosin kammoaa hammaslääkäriin menemistä, koska on häpeissään vinksallaan olevista ja vuosia väärin hoidetuista hampaistaan. Hammaslääkäriin menemisen kynnys on siis aika suuri, joten ihan hyvä aloitus olisi sähköhammasharja. Jos vaikka siitä saisi vähän positiivisuutta tähän hammasdilemmaan ja tunteen, että ne hampaat ovat paremmin hoidetut ja puhdistetut kuin tavallisella harjalla (kuten itsekin kommentoit tekstissäsi ja oma fiilikseni oli sama, kun itselläni oli vielä sähköhammasharja).

  VastaaPoista
 127. Olisi kyllä niiiiiiiiin hyvä isänpäivä lahja iskälle! :)

  VastaaPoista
 128. Ehkäpä omakin mies tuota käyttelis kun ei taho jaksaa tavallisella harjalla hinkata (käsi voimiinhan se ottaa) että tuohan tekis kaiken työn :)

  VastaaPoista
 129. Menisi äidille isänpäivälahjaksi, koska hän on ollut minulle aina sekä isä että äiti. :)

  VastaaPoista
 130. Miestä ois mukavampi pussailla, jos sillä ois fressimpi hengenhaju :)

  VastaaPoista
 131. Haluaisin antaa iskälle lahjaksi tämmöisen ihan vaan siksi että asutaan isin kanssa tosi kaukana toisistamme ja nähdään tosi harvoin enkä ole enää vuosiin keksinyt isälle enää mitään lahjaa mutta tämä tulisi tarpeeseen! Iskä on paras ja ansaitsee parasta :-)

  VastaaPoista
 132. Ois mukavampi pussailla miestä, jos sen henki ois fressimpi

  VastaaPoista
 133. Mieheni ja lapseni isä on britti. Kun 13 vuotta sitten muutin Britteihin, en olisi ymmärtänyt tässä asiassa (hampaat - britti) olevaa asiayhteyttä. Noh, nykyään osaan. Jo useamman vuoden Briteissä asuttuani ihmettelin aina vain, miksi ihmisillä on niin huonot hampaat ja miksi kaduilla näkee paljon hampaattomia ihmisiä (eikä vain kodittomien joukossa). Vuosien varrella kun jouduin itse alkaa käyttää maan hammashoitopalveluja tämä mysteeri selvisi. Vaikka hammashoito on kunnallisella puolella halpaa, sen laatu on aivan uskomattoman huonoa. Oman kokemukseni perusteella en voi edes sanoa yksityisen hammashoidon olevan Briteissä sen parempaa, vaikka hinta hipoo pilviä. Lisäksi, vaikka kunnallinen hammashoito on halpaa, ei kunnallisella puolella tarjota kaikkia palveluja. Esim. hammaspaikka nykyään edelleenkin amalgaami (jos haluat valkoisen paikan niin on maksettava yksityispotilaan maksu), juurihoitoja ei tehdä kaikkialla vaan vaihtoehtoina annetaan hampaan poisto tai juurihoidon tekeminen yksityisellä aivan valtavaa rahasummaa vastaan. Niin, siinä sitten selvisi miksi niitä hampaattomia ihmisiä on niin paljon. Oma mieheni kuuluu myös siihen sukupolveen jolle ei ole tarjottu sellaisia palveluja kuten hampaiden oikominen, jotka Suomessa ovat olleet jo pitkään käytössä, mutta Briteissä en tiedä tarjotaanko vastaavia palveluja edelleenkään julkisella. Kun sitten itse muutaman vuoden Briteissä hammaslääkärissä käyneenä menin Suomessa hammaslääkäriin, sain kuulla kauhisteluja mitä ihmettä hampailleni on oikein tehty - tai jätetty tekemättä. Sen koommin en ole Briteissä hammaslääkärissä käynnyt! Korjauslista on pitkä, eli kulutan kyllä hammaslääkärien penkkejä useamman vuoden nyt kun asumme Suomessa. Mieheni on samassa tilanteessa. Hän tosin kammoaa hammaslääkäriin menemistä, koska on häpeissään vinksallaan olevista ja vuosia väärin hoidetuista hampaistaan. Hammaslääkäriin menemisen kynnys on siis aika suuri, joten ihan hyvä aloitus olisi sähköhammasharja. Jos vaikka siitä saisi vähän positiivisuutta tähän hammasdilemmaan ja tunteen, että ne hampaat ovat paremmin hoidetut ja puhdistetut kuin tavallisella harjalla (kuten itsekin kommentoit ja oma fiilikseni oli sama, kun itselläni oli vielä sähköhammasharja).

  VastaaPoista
 134. Lyhyesti ja ytimekkäästi; haluan ilahduttaa puolisoani paketilla!

  VastaaPoista
 135. Tähän arvontaan on osallistuttava!
  Ensin kuitenkin nostan käteni pystyyn. Kuusi minuuttia ei taida edes riittää, kun pesen hampaitani ja ihmettelen miten suositellulla kahdella minuutilla saa hampaansa puhtaaksi, kun pidemmälläkään jynssäyksellä ei saa.
  Ja arvonta: meidän isi ansaitsisi kyllä sähköhammasharjan, koska hänelle hammaskiveä kertyy normaalia enemmän. On tässä nyt vuoden käynyt sitä poistattamassa ja vielä on käyntejä edessä. Enkä nyt muista millä laserilla sitä poistetaan ikenen alta, mutta kuuleman mukaan sattuu satamiljoonaa kertaa enemmän kuin hampaan poistaminen (ja niitäkin on jokunen häneltä poistettu, kun on pieni suu). Kotiäitiys+lapsettomuushoidot= ihan kaikesta tingitään, joten sähköhammasharjan ostooon ei ole varaa. Tosin hammaslääkäri ei ole sitä edellyttänytkään, vaan on pitänyt tavallista harjaa yhtä hyvänä.

  VastaaPoista
 136. Mukana arvonnassa. Meillä lapsilla on mikki hiiri versio ja nyt isoimmat jo koululaisia etteivät sillä niinkään harjailisi hampaita, joten olisi oiva lahja pukinkonttiin isommille lapsilleni. :)

  VastaaPoista
 137. Meidän isimiehelle tehtiin vasta mittava hammasremontti ja olen yrittänyt puhua sähköhammasharjan puolesta, turhaan toistaiseksi. Saisihan sillä niiiin paljon helpommin putsattua ne vaikeimmatkin paikat :-)

  VastaaPoista
 138. Meillä mies ja poika voisivat harjata hampaat samaan aikaan, jos tuo laite meille kotiutuisi. Kun miehellä tahtoo muuten vähän unohtua tuo hampaiden pesu.

  VastaaPoista
 139. Miedän isi joutus viime jouluna laitattamaan hammasimplantin itselleen, jotta sai suuhunsa kinkun pureskeluhampaan...! Sähköhammasharjalle olisi siis käyttöä, että tuo minunkin isäni innostuisi hoitamaan hampaitaan paremmin.

  VastaaPoista
 140. Tämä olisi ihana voittaa! Mies on nuorena tärvännyt hampaansa ylettömällä mehunjuonnilla, ja nyt sitten joutuu ravaamaan juurihoidossa. Arvaa annanko lasten juoda mehua kovinkaan usein... :D

  VastaaPoista
 141. Mukana! Tämä olisi mahtavaa voittaa,
  koska miehelleni kertyy paaaljon hammaskiveä ja olisihan se mukavempaa pussailla sellaista puolisoa, jonka suu olisi aina ihanan raikas ja oikeasti puhdas hampaiden pesun jälkeen :)
  Mahtava lahja meidän isille, joka tarvitsee paremmat välineet hampaiden hoitoon :)

  VastaaPoista
 142. Mukana arvonnassa. :-)

  VastaaPoista
 143. Koska en ehdottomasti kykene pysymään paikoillani pesuhuoneessa kokonaista kuusi minuuttia aamuisin. Sula mahdottomuus kun kiire ja into painaa päälle...

  VastaaPoista
 144. Minäkin onneani koitan kisassa, isäpuolen lahjapakettiin käärisin vempeleen.

  VastaaPoista
 145. Edellinen hamppiharja taloudessamme lasahti reilu vuosi sitten eikä uutta ole saatu hankittua vaikka tarpeeseenm tulisi. Siksipä toivotaab että onnetar puuttuisi peliin

  VastaaPoista
 146. Ukko pelkää hammaslekuria kuin ruttoa, siksipä olisi paikallaan, että herralla olisi kunnon laitteet hampaiden puhtaanapitämiseksi, ettei tulisi hammaslekuriin asiaa

  VastaaPoista
 147. Miehissä tuntuu olevan aika paljon niitä, joille homma ei ole mitään jos ei siihen kuulu mukaan koneita.. Meillä on perheessä parikin nuortamiestä, jotka takuulla pesisivät hampaitaan kauemmin ja säännöllisemmin sähköhammasharjalla.

  VastaaPoista
 148. Mukana! Sähköhammasharjan pitäisi muuttaa meille, koska perheessämme on kaksivuotias, joka kammoaa hampaiden pesua. Olenkohan koskaan saanut pestyä hänen hampaitaan kunnolla? :O Hammastahnaa olen käyttänyt muutaman kerran (!!) ja se on saanut aikaan kamalan yökkäysrefleksin. (Poika yökkäilee myös lääkkeet, jne,)
  Meillä myös 5 muuta lasta, jotka olisivat innoissaan sähköhammasharjasta! (Ja ehkä muistaisivat itsekin paremmin harjata aamuin-illoin.) :)

  VastaaPoista
 149. Mukana!:) Uuden osto ollut työnalla jo hetken aikaa!

  VastaaPoista
 150. Haluaisin antaa sähköhammasharjan appiukolle isänpäivälahjaksi sekä lahjaksi kaikesta avusta kiitoksen osoituksena. Hän on elämän runtelema pian 50-vuotias itsekseen elelevä mies, joka pyörittää erittäin isoa maatilaa itsekseen. Hän painaa velkojen alaisena ympäripyöreää päivää, eikä kiitosta heru mistään suunnasta vaan EU-tukia pienennetään koko ajan. Eräänä päivänä näimme kaupassa ja hän yritti etsiä itselleen hammasharjaa sellaista löytämättä. Ikänäkö on tullut vastaan eikä ymmärtänyt mitä esimerkiksi kovuusasteet hammasharjoissa tarkoittavat. Ehkä uusi ja käytännöllinen sähköhammasharja auttaisi appiukkoa pitämään itsestään huolta ja jaksaisi entistä kovemmalla tarmolla painaa töitä elukoiden parissa.

  VastaaPoista
 151. Meidän isännän purukalusto on ollut hyvin huonossa kunnossa - tämän syksyn yhtenä monesta terveydenhoidollisista projekteista on ollut hoitaa hänen hampaansa kuntoon. Ja tämä on ollut ainut kallis homma. Kun olen siis huolehtinut keskoslastani sairaalakerroille, olen myös istunut mieheni vierellä hammaslääkärillä pitelemässä hänen kättään (ja toisella kannatellut vauvaamme häntä hyssytellen), kun häneltä on hampaita poistettu. Kaiken kaikkiaan hampaita suusta taidettiin vetää kuusi, minkä lisäksi osaa paikkailtiin ja muuten rustailtiin, ja nyt hänellä on jopa tekohammaskalustoa osaa alahampaita korvaamassa. Kun aikaisemmin ennen operaatiota yritin oikein äidillisesti häntä patistaa pesemään hampaita, hän totesi että "se on turhaa, toivo on jo menetetty" - vaikka tottakai näin ei ole. Näin maallikkona ajatellen oli se suun lähtötilanne mikä tahansa, niin hampaiden pesu aina auttaa: estää niitä tulevien tulehdusten muodostumista, huolehtii jäljellä olevasta kiilteestä ja niin edelleen. Nyt, kun hammaskalustoa on uusittu, olen edelleen muistutellut että hän pesaisi hampaitaan aamuin illoin, ja hän on sanonut niin tekevänsä - itse en ole vain aivan vakuuttunut. Kun huomasin tämän järjestämäsi arvonnan, mielessä välähti että no hei, miun ukkohan tykkää kaikesta tekniikasta ja erilaisista vempeleistä, jospa oiva sähköhammasharja olisi sellainen kiva motivaattori hampaiden pesuun - eikä hänen tarvitsisi sitä harjaa suussaan heilutella niin pitkään kuin sitä normihampiharjaa! Olisi siis ihanaa, jos onni meidän kohdalle sattuisi, mieheni suun terveyttä tukemaan!

  Ja kiitos edelleen aivan ihanasta blogista!

  VastaaPoista
 152. Mukaan arvontaan.

  Itse olen sähköhammasharjaa käyttänyt jo vuosikaudet mutta mies ei suostu vaikka kuinka olen koittanut kertoa sen erinomaisuudesta. Itselläni ainakin huomaa pesutehon kun aina en reissuun sähkistä ota mukaan, tavallisella kun pesee niin tuntuu, että hampaat on ihan likaiset hinkkasi niitä kuinka ja sitten onkin ikenet verillä.

  VastaaPoista
 153. Meidän perheen isimies huolehtii niin hyvin tyttärensä hampaiden huollosta, että unohtaa pestä omansa. Hyvin usein laiskanpuoleinen ja oman itsensä unohtava isi jättää hampaiden pesun juuri ennen töihin lähtöä vaikka olisi hyvä näyttää esimerkkiä jälkipolvelle myös iltaisin ja aamuisin.

  VastaaPoista
 154. isällä huono hammaskalusto, joten jos se tälläisen saisi niin osais edes hieman paremmin niitä hoitaa!

  VastaaPoista
 155. itselle tulisi, kun noita hammaslääkäreissä käyntejä kertyy vuodessa useita. Kiitos huonosti hoidetut hampaat nuoruudessa. Mutta tälläinen sähköinen vehje voisi olla pieni helpoitus siihen kipuun mitkä huonosti hoidetut hampaat aiheuttavat.

  VastaaPoista
 156. Mies on hampaidenpesufriikki:D täysin!

  VastaaPoista
 157. Arvontaan mukaan, lähtisi lahjaongelma kyllä tällä pois :)

  VastaaPoista
 158. Oi vitsit, mie oon mukana :) Miehelle isänpäivälahjaksi. Itselläni on ja hän on haaveillut omasta jo pitempään, eli tulis enempi kuin tarpeeseen!

  VastaaPoista
 159. kyllä isän hampais ois valkoiset taas :D

  VastaaPoista
 160. Ihana harja ukko kullalle olisi.

  VastaaPoista
 161. Vaik kuusi minuuttia pitäisi tavallisella hampaita hinkata! Huhhuh, ei kestä hermo aamukiireessä niin kauaa hampeja pestä. Eli tarpeeseen tulisi kunnon tehopesijä

  VastaaPoista
 162. Lapselle on jo tuo Mikki-harja, joten ehkä vanhemmillekin olisi hyvä saada sähköinen versio. :)

  VastaaPoista
 163. Mukana arvonnassa. Olisipa kiva kerrankin antaa miehelle lahja. Vähät rahani , kun tuppaa menemään lapseeni

  VastaaPoista
 164. Hei, kiitos tuosta mikkihiiri hammasharja vinkistä, must have! Jaksaakohan odottaa jouluun asti, tää mamma nimittäin?! Mieluusti tuon sähköhammasharjan meille aikuisillekin kotiuttaisin, ja mikäs sen mukavampaa kuin antaa se isille isänpäiväksi lahjana. Mukana arvonnassa siis, kiitos!

  VastaaPoista
 165. Tuossahan olisi todella hyvä ja varmasti tarpeellinen lahja isälle, jolle on aina niin vaikea keksiä lahjaa.

  VastaaPoista
 166. Mukana arvonnassa! Voisin nyt koittaa huijata antavani kunnon tyttärenä tämän hienon hammasharjan lahjaksi isälleni. Mutta totuus on, että tämä lahja menisi kyllä omaan suuhuni! :D Kuivaihoinen isäni saa lahjaksi kylmäpuristettua kookosöljyä.

  VastaaPoista
 167. tulis kyllä isälle ihana lahja ja terveellinen sellainen!.

  VastaaPoista
 168. jokaisen iskän pitäisi omistaa sähköhammasharja :).

  VastaaPoista
 169. mukana, vielä ehtii :) Olispa ihan paras isäinpäivälahja meiän rakkaalle miehelle ja iskälle <3 Tulis hampaat huolehittua kunnolla!!

  VastaaPoista
 170. Paljonkin olisi syitä, miksi juuri minä haluaisin saada tämän isänpäivälahjapakettiin. Olen muutenkin vähän huono lahjojen ostamsesa ja toisekseen en oikein tahdo koskaan päästä salaa lahjaostoksille ainakaan yksin, sillä olen pyörätuolissa ja tarvitsen aina jonkun mukaani. Jos tällainen tupsahtaisi postissa, niin eipähän kukaan ainakaan tietäisi mitä isänpäiväpaketista sitten löytyy :)

  VastaaPoista
 171. Omaan käyttöön kunhan lapset antavat sen lahjaksi :).

  VastaaPoista
 172. kerrankin ukko yllättyisi kun saisi muutakin kuin sukat tai kerraston!

  VastaaPoista
 173. Iskä on painanut pitkää päivää ja ansaitsisi kunnon hemmottelua, plus että pitkät päivät tarkoittavat maksimimääriä kahvia ja tummuneita hampaita.. :D Arpaonnea toivon ma!

  VastaaPoista
 174. Ehdottomasti täydellinen lahja isälle, joka on pitkään harkinnut sähköhammasharjan ostoa itselleen. Loistava yllätys olis :)

  VastaaPoista
 175. Meidän perheen naisväki harvoin onnistuu ostamaan lahjaksi mitään oikeasti tarpeellista, siksi parasta olisi hankkia tarpeellisista tarpeellisin lahja ihan itse. Tavallisella hammasharjalla olen perin juurin kyllästynyt perinjuuriseen jynssäämiseen; muistan jostain ammoisista viimeksi-kun-käytin-sähköhammasharjaa -ajoista, että puhdas fiilis suussa on ihan eri luokkaa sähköhammasharjan jäljiltä.

  VastaaPoista
 176. Siis oikeastiko kuusi minuuttia pitäisi hampaita harjailla ?? En pääse lähellekään sellaisia minuuttimääriä edes iltaisin, saatikka sitten aamuhässäkässä. Ajankäyttöä suurempikin syy sähköhammasharjan hankinnalle olisi minulla kuitenkin täysin irrationaalisesti se, että sähköhammasharjan saa säilytettyä pystyasennossa, itsekseen seisten. Olen ihan ongelmissa hammasharjan säilytyksen kanssa, irtsarihammasharjan jalat ovat aika hassuja ja epäkäytännöllisiä, erilliseen säiliöön tai suojaan en jaksa/viitsi/ehdi harjaa siirrellä enkä tykkää kun harja makaa kylppärin tasolla pitkin pituuttaan. Tässähän olisi muutenkin hyvää tekevä ratkaisu yhdelle monista neurooseistani...

  VastaaPoista
 177. Itsellekin tekisi toki mieli hankkia sähköhammasharja, esittelyteksti oli hyvin motivoiva. Jos voittaisin antaisin kuitenkin harjan aviomiehelle, joka harvoin jos juuri koskaan hankkii mitään kivaa tai tarpeellista itselleen.

  VastaaPoista