Social Media Icons

perjantai 18. lokakuuta 2013

Viimeiset hetket

9 kommenttia Share It:
IMG_3777 IMG_3792

Muistattehan, että vetoketjuin suljettavien päiväpeittojen, Zipittien, kimppatilaus päättyy ihan pian, 19.10! Tarjolla olisi siis alennusta kaikista Beditin päiväpeitoista ja vaihtokansista, mutta alennuksen määrä riippuu teistä. Koodeja on jaettu paljon, ja olen aika varma, että isoin mahdollinen alennus lohkeaa blogini kimppatilaajille.

Erityisen helpolta ja kätevältä Zipit tuntuu minusta lastensängyssä, jossa luetaan kirjoja, pompitaan ja hengaillaan - vailla huolta perunapellon näköisestä pedistä tai lastenkirjan kanssa sängynrungon reunoille survotusta päiväpeitosta. Kaiken kestävä vetoketju vain kiinni, zip, ja vuodevaatteet ovat turvassa hiekalta ja muulta ryönältä. Siisti ja napakka paketti, joka myös pysyy sellaisena, sai siunauksen jopa perheen skappareilta!

Kimppatilauskoodeja voi pyytää sähköpostitse (lapsellista@gmail.com) tai kommenttiboksissa kysymällä (jätä meiliosoitteesi vaadittuun kenttään, ei näy muille), jolloin otan sinuun yhteyttä meilitse.

9 kommenttia:

 1. Viime kerralla jo pyysin koodia, mutta vasta nyt on muutto takana ja pikkumiehellä uusi sänky: heitähän siis mullekin koodia, jos vaikka ehdin / raaskiin / osaan päättää väreistä! :) Kiitsa!

  VastaaPoista
 2. Meille voisi tulla vielä yksi vetskaripeitto, joten minäkin voisin ottaa koodin, kiitos:)

  VastaaPoista
 3. Ooh, tsempit kodinrakentamiseen! Koodi laitettu. :)

  VastaaPoista
 4. Voisin myös ottaa koodin, jos helpottaisi kerrossängyn petaamista.

  VastaaPoista
 5. Mullekin vois laittaa:) jos muuttohommilta kerkeisin kattoa:)

  VastaaPoista
 6. Hei, laitatko minullekkin koodin :)
  Samalla voisin kysäistä mielipidettä kaikilta kenellä jo kyseinen peitto on, voisiko 130cm jatkettavaan sänkyyn ottaa 160cm peiton ja taittaa vaan ylimenevän osan patjan alle? Mietityttää, että tuleeko pienemmälle peitolle hintaan nähden vähän lyhyt käyttöikä..

  VastaaPoista
 7. Hei, minäkin voisin ottaa koodin :)
  Mielipidettä kaipaan myös siihen muilta peiton omistajilta, voiko 130cm jatkettavaan sänkyyn tilata 160cm peiton ja taittaa ylimääräisen patjan alle? Miten paksua siis se kangas on, toimisiko se noin? Pelkään, että tulee hiukan turhan lyhyt käyttöikä, jos tilaan nyt sen lyhemmän.

  VastaaPoista
 8. Mä en malta odottaa, et meidän sänky saa tän suojakseen!!

  VastaaPoista