Social Media Icons

tiistai 1. lokakuuta 2013

Tarkan markan tytön päiväuniajalla

3 kommenttia , , , , Share It:
ostohyvitys1

Sain yhteistyön merkeissä mahdollisuuden kokeilla suomalaisen cashback-yrityksen Ostohyvityksen palvelua, käyttöä ja toimintaa. Kyseessä on tosiaan ns. cashback-yritys, joka maksaa bonuksia heidän sivustonsa kautta verkkokaupoissa tehdyistä ostoksista. Vaikka suhtaudun skeptisesti jo ihan ulkomaisiin verkkokaupoihin, erilaisiin diileihin ja "ilmaisiin lounaisiin", pidin tietystä avoimuudesta jo Ostohyvityksen etusivulla; käytännössä bonusten saaminen ja maksaminen perustuu siihen, että yritys ohjaa maksavan asiakkaan verkkokaupan sivuille, ja jokaisesta tehdystä ostoksesta verkkokauppa maksaa Ostohyvitykselle komissiota - josta kuluttajakin siis saa osansa pankkitililleen. Ulkomailla tämäntyyppiset cashback-yritykset ovat tunnettuja ja suosittuja, Suomessa en ole vastaavaan ilmiöön törmännyt.
Minua mietitytti aluksi ostosten tekeminen, bonusten kirjautuminen ja niihin liittyvät mahdolliset kommervenkit. Minussa ei ole koodarin vikaa ollenkaan, tuskastelen jo äitiyspakkauslomakkeita täyttäessä enkä puhu tietokoneen ohjelmistopäivityksiä. Etukäteen mietin, että jos tarvitsen jonkinlaisen koodin, kirjautumisen verkkokauppaan tai muuta monimutkaiselta tuntuvaa, heitän pyyhkeen kehään. Ostohyvitysbonusten saaminen oli helpompaa kuin osasin ajatellakaan; kirjauduin facebook-tunnuksillani sisään, klikkasin itseni Ostohyvityksen kategoria-luettelosta Sisustus-osastolle ja sieltä Finnish Design Shopiin.  Verkkokaupan asiakkaaksikaan rekisteröitymättä tilasin kauan haaveilemani ja himottelemani lehtitelineeni, maksoin sen ja kahdeksan tuntia myöhemmin sähköpostissani odotti ilmoitus Ostohyvitys-tililleni kertyneistä 3,12 eurosta, siis ostoksistani kertyneistä bonuksista. En tarvinnut koodeja enkä sisäänkirjautumisia, klikkasin verkkokauppaan vain Ostohyvityksen sivujen kautta (Ostohyvitykseen sisäänkirjautuneena), that's it.

ostohyvitys2

Helppouden lisäksi Ostohyvityksen käytössä mahtavaa on se, ettei bonusten saaminen edellytä normaalihintaisia ostoksia - yleensähän verkkokaupoissa ei ole mahdollista yhdistää tarjouksia toisiin tarjouksiin. Bonuksia saadakseen ei tarvitse syöttää tilausvaiheessa mitään koodeja tai lähettää varmistusviestejä. Minä esimerkiksi hyödynsin työkaverin vinkistä 20% alennuskoodin verkkokauppaan, jolloin hinta tippui 137 eurosta 109,6 euroon eli alennusta tuli reilut 27 euroa, jonka lisäksi sain reilut kolme euroa bonusta tililleni. Hintavampien hankintojen, huonekalujen, mattojen, ulkoiluvaatteiden ja etenkin hintavien ulkomaanmatkojen tilaamisessa aion käyttää Ostohyvitystä myöhemminkin - esimerkiksi perhelomasta saattaa saada satoja euroja hyvitystä takaisin, eikä tarvitse kuin klikata itsensä Ostohyvityksen sivujen kautta verkkokauppaan. Ei koodeja, ei vippaskonsteja. Ei huono, kuten Jorma sanoisi!

PS. Varsinaisten ostosten tekemisen lisäksi (tai sijaan) bonuksia on mahdollista ansaita myös käyttämättä omaa rahaa laisinkaan. Esimerkiksi nyt Ostohyvitys tarjoaa lukijoilleni viiden euron bonuksen kun liittyy tämän linkin kautta Ostohyvityksen asiakkaaksi (joka ei velvoita mihinkään eikä tietenkään maksa mitään), siis ilman ainuttakaan ostosta! Hopsan, rekisteröitymään - vaikka facebook-tunnuksilla kuten minä tein. Se ei vie minuuttia kauempaa, hih!


3 kommenttia:

 1. Ihana teline!
  Jee! Te olette jo varmaan päässeet kotiin? :)

  VastaaPoista
 2. No eikö olekin! Varmaan vuoden olen kuolannut sitä, muttei ole ollut hyvää paikkaa. Uudessa kodissa onneksi on, mutten kehdannut laittaa mitään seinään, koska ukkelit kolhivat ja repivät nekin vahingossa. Puuh.

  Ja kyllä, kotona ollaan! Perjantaina päästiin siivoamaan ja nyt elellään miljoonan Ikea-kassin kanssa, mutta hammasharjalla on sentään vakituinen paikkansa. ;) Ihanaahan täällä on taas olla, vaikka kyllä kaiken tämän selvittämiseen menee hetki - oli sitä tavaraa aika paljon mukana 10 viikon reissulla, lisää tuli hankittua ja verkkokellariinkaan ei saa viedä mitään. Kesäballerinat ja Sorelit ne yhdessä paikassa viihtyy... ;-D

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa kätevälle!

  Tuo teline on ihana! Olen miettinyt itsekin sitä yhden oven taakse (heh). Pitää vaan tutkia, kuinka syvä se on, että mahtuuko se sinne siten, ettei se osuisi oveen.

  VastaaPoista