Social Media Icons

lauantai 26. lokakuuta 2013

Nyt

2 kommenttia Share It:
b2

ltapäivien parhaimpiin hetkiin luettakoon päiväunet, monestakin syystä. Ilman niitä ilta on levoton ja huudon täyteinen, ilman niitä päivä alkaa kuudelta aamulla ja päättyy yhdeltätoista illalla ilman ainuttakaan hengähdystaukoa. Minä totta vie pidän lasten päiväuniajasta - vaikkeivat ne yleensä osukaan samaan aikaan.

Tänään sain katsella kummankin lapsen vaipuvan uneen. Toinen simahti sitteriin, isompi meidän petaamattomaan sänkyymme. Silitin hänen pehmoisia kiharoitaan, tuijotin hänen sinisiä silmiään. Kyllä nukkuva lapsi on sitten kaunis! Hipsin hiljaa villasukkasillani kameran nappaamaan kuvan nukkuvasta esikoisestani, yritin tallentaa sälekaihtimien välistä sisään pyrkiviä iltapäiväauringon viimeisiä säteitä harmaana päivänä.

Nyt haluaisin tosi kovasti sanoa, että nostan jalat ilmaan ja laitan Bridget Jonesin pyörimään, mutta oikeasti alan raivaamaan vaatehuonetta kesävaatteista minttusuklaakulhon kanssa ja hinkkaamaan avokadopastaroiskeita keittiön ikkunasta. Hohdokasta.

2 kommenttia:

  1. Tiukasti pidän kiinni tuosta "äidin omasta ajasta". Meillä nukkuu siis vielä vajaa neljä vuotiaskin päikkärit, onneksi jo pitkän aikaa ne on nukuttu samaan aikaan, joskus nukun itsekin toisinaan vaan katselen tietokoneelta väliin jääneitä telkkariohjelmia, aika harvoin teen mitään järkevää.

    VastaaPoista
  2. Meillä on päikkäreille meno hirveää taistoa, ja usein, kuten tänäänkin, lapsi hyppii vielä ennen yhtätoista illalla hereillä. Puuuh. Mä olen myös yrittänyt pitää päiväuniajan omana aikanani, mutta tuntuu, että koti on kaaoksen vallassa 24/7 ja jos ei tee silloin, ei voi tehdä koskaan mitään... Hommaa nyt ei helpota, että meidän lapset nukkuu yleensä eri aikaan. :D

    VastaaPoista