Social Media Icons

sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Ihana lauantai

6 kommenttia Share It:
minab3 lb2 lb3lb4IMG_4500 IMG_4452 IMG_4309

 

Me olemme olleet tänään menossa koko päivän, toisin kuin suunnittelimme. Nakitin lapsenvahtivuoron miehelle ja jäin sänkyyn kolmen peiton alle köllöttelemään, aloitin aamuni espressolla ja aamupäivällä otimme suunnaksi mieheni mummolan, jossa meitä odottivat notkuvat herkkupöydät ja kaksi innokasta sylittelijää. Lounasvieraat olivat tehneet oharit, onni onnettomuudessa! Kuppi kuumaa kahvia, pari palaa syntisen ihanaa vadelmäkääretorttua ja pikaiset kuulumistenvaihdot - onnea on, että sukulaisia löytyy näinkin läheltä!

Extempore-visiitin jälkeen saimme iltateevieraita naapurin ihanista ystävistä ja vauvan kummivanhemmista. Olen aina ihan sulaa vahaa heidän kolmikuisen vauvansa edessä, vaikka kyllä omat riiviöni riittävät minulle tällä erää.

minab2 mina1b

Lisäksi parhaan ystäväni kanssa sovimme änään, että vaihdamme viikottaiset suklaamuffinssit lenkkareihin ja (huom huom huom!) sään salliessa suuntaamme läheiselle pururadalle, ainakin kerran viikossa. Pyhästi vannoin ja lupasin yrittää muuttua - ostin jopa juoksutrikoot ja susiruman juoksupipon, vaikka olen viimeksi juossut korkeintaan karkuun ala-asteella. (Okei, juoksin minä kerran keväällä. Takapihalle. Ja meinasin kuolla.) Muistakaamme siis tämä päivä käänteentekevänä lauantaina, jolloin lupasin lenkkeillä muuallekin kuin Valintataloon irtokarkkiostoksille! Perimmäisenä agendanani ei ole niinkään laihduttaminen tai painon pudottaminen, vaikkei se varmaan pahaksikaan olisi, vaan enemmän kaipaan sitä liikunnan ja liikkumisen tuomaa hyvänolon tunnetta ja onnistumisen fiiliksiä. Tuntuu, että sitä tarvitsen juuri nyt. Ja jos tragikoomisten juoksutrikoiden päälle vetäminen on naurattanut tänään jo näin, tuovat ne varmasti käytössä vielä enemmän iloa niin minulle kuin kanssaihmisillekin!

Vielä kun löytäisin sen jutun, jota haluaisin tehdä. Kaipaan jossain määrin toimintaa, käveleminen yksin on tylsää, mutta ryhmäliikuntatunneilla olen kömpelö aasi tekopirteän fitness-mimmin edessä joka huutelee epämääräisiä "yy-kaa-koo-nee-appelsiininkuori-Michael Jackson"-askelkuvioitaan. Kaikenlaisista kukkarolle sopivista ja idioottivarmoista liikuntamuodoista saa siis vinkata - lumilapioon tai haravaan en tosin tartu, johonkin se raja on vedettävä, hahah!

6 kommenttia:

 1. Voi miten ihana vauva :) Kävin juuri nuuskuttelemassa ystävättären viisikuista ja kyllä se saa aina pienen vauvakuumeen aikaan.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, niin hän onkin. :)

  Jossain tutkimuksessahan todettiin, että naiset saa samanlaisia endorfiinipuuskia vauvantuoksusta kuin suklaasta ja seksistäkin - eikä vauvan edes tarvitse olla oma!

  VastaaPoista
 3. Täysin off topic mutta ihana takki sulla! :) Tykkään.

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo ensimmäinen kuva! Pirteä!

  VastaaPoista
 5. Hih, kiitos! Tykkään siitä itsekin tosi paljon! Takista onkin tulossa ihan erillinen teksti, niin ihana se on. :) Sain tuon Haltin untuvatakin ihan sattumankaupalla, kun oli katselemassa talven mallistoja ja tuo kirkkaanturkoosi kuvaustakkina toisaalla ollut kappale olikin juuri mun kokoiseni ja kun se niin ikään turhan panttina heidän toimistollaan, sain sen omakseni. :)

  VastaaPoista
 6. Hahah! Kiitos! Mä olin niin onneissani mun uusista palmikkoneuloslapasista jotka miehen mummo mulle kutoi. :)

  VastaaPoista