Social Media Icons

perjantai 11. lokakuuta 2013

Henni

5 kommenttia Share It:
bb1

"Henni menee. Henni auttaa. Henni laittaa. Miimi ei pottaa. Miimi pipi. Tinä äiti, tuo ikka, issska, Miimi. Hyvä Miimi, hyvä Henni!". Tyllihameinen ninja, joka viskoo peltisiä teekuppeja ja kieltäytyy istumasta potalle koska on omien sanojensa mukaan vauva, papattaa nykyään kuin papupata (mistäköhän lie peritty, kröhöm). Tänään kenellekkään ei jäänyt epäselväksi, että Helmin äiti on sovituskopissa ja aikoo ostaa takin. Takki jäi kauppaan mutta tarinaa takista ja kauppakeskuksessa käytetystä hissistä on kerrottu kyllä kaikille. "Henni mennään, Henni hissi! Äiti takki! OSTAA! OSTAA!".

Uusimpana lisäyksenä sanavarastossa on nyt oma nimi, Helmi eli Miimi tai Henni. Kaikista sanoista se tuntuu minusta hellyyttävimmältä, se että osaa sanoa oman nimensä. "Henni vau-vau, Miimi hyvä", kuten hän itse sanoisi. Pienestä Aarteesta on kasvanut iso Helmi. Oih ja voih!

5 kommenttia:

 1. Meijänki puoltoista vuotias neiti sanoo itteää Henniks ja on siis Nelli :)

  VastaaPoista
 2. Meidän vajaa 2v tyttö taas sanoo setäänsä Henryä Henniksi! :)

  VastaaPoista
 3. Hahaah! Ihana! Lapset on mahtavia keksimään uusia nimiä ja nimityksiä.

  Mua nauratti eilen kun oltiin Elsan pihalla leikkimässä ja hänen poikansa iloisesti totesi "Helmianna tulee!". Me ollaan ilmeisesti samaa yksikköä, no matter what. Toinen naapuruston lapsista taasen kutsuaa mua "äiti-Helmiksi". Se jos mikä on hieno lempinimi. ;)

  VastaaPoista
 4. Hahah! Henni taipuu moneksi! ;)

  VastaaPoista
 5. Minä olen vain äiti myös naapurin 2 1/2vlle, tai välistä keekun äiti :D

  VastaaPoista