Social Media Icons

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

7 kuvaa kesästä

6 kommenttia Share It:
blog2grillaamassa1b blog1 minajalapset b5 b9 IMG_6561

Oi mutsi mutsi haastoi minut kirjoittamaan muutamalla sanalla ja seitsemällä kuvalla viime kesästä, ja tottahan minä otin haasteen vastaan! Valitettavasti kuvakirjosta ei löydy kesän highlighteja, koska vaihdoin hiljan koneen käyttöjärjestelmineen ja osa kuvista on tallessa vain it-taidottoman tunarin ulottumattomilla - ulkoisella kovalevyllä, heheh!

Viime kesä oli toden totta monilla tavoin raskain kaikista. Olimme kaksi ja puoli kuukautta poissa kotoa, putkiremonttia paossa. Mökkeilimme, sukuloimme, teimme päiväreissuja, ja vaikka meillä oli mukavaa ja tulen anoppini kanssa toimeen tosi hyvin, niin koti-ikävä oli karmea. Elämän pakkaaminen muutamaan Ikea-kassiin tuntui rujolta, vaikka tiesinkin, että pääsisimme aikanaan takaisin kotiin. Borta bra men hemma bäst!

Toisaalta tulin huomanneeksi (tai arvostaneeksi) kaikkia niitä ihmisiä, jotka seisovat rinnallamme. Ihania ystäviämme, rakasta perhettämme, sukulaisia lähellä ja kaukana. Ilman heitä olisimme asuneet pölyn ja betoniämpäreiden keskellä. Join niin monet päiväkahvit ja söin maailman parasta pullaa laiturin mökkilaiturin nokassa, sain nukkua pitkään viikonloppuisin ja kun pyysin, minua autettiin.

Heinäkuinen kohokohta oli ehdottomasti, että parhaat ystävämme ja vauvan kummivanhemmat saivat esikoisensa, pienen pojan. Häntä olen käynyt nuuskimassa viikottain kuopuksen kanssa Helmin ollessa kerhossa. Kyllä vastasyntyneet ovat sitten hellyyttäviä!

Kesä oli myös huikeaa kasvun ja kehityksen aikaa lapsilla: ensimmäinen täytti kaksi vuotta, alkoi puhumaan, oppi ajamaan potkupyörällä ja hylkäsi pottatreenit tyystin. Toinen teki neljä hammasta, aloitti sormiruokailu-uransa puolen vuoden täysimetyksen jälkeen, lähti liikkeelle ja nousi ylös. Pieni vauva on vaihtunut kesän ja syksyn mittaan ihanaksi patukaksi, joka seisoo lyhyitä aikoja tuetta ja tavailee ensimmäisiä sanoja.

Erityisen ihanina hetkinä muistan veneellä tehdyn saaristopiknikin, juhannusherkut, kotiin paluun ja niin monet anopin iltapäiväkahvipöydässä vietetyt rauhaisat rupatteluhetket lasten käytyä päiväunille.

Seitsemän kesäkuvan haasteen heitän muille Kide-mimmeille, mutta kuulisin mieluusti myös teidän kesänne kohokohdat!

Seuraa blogiani BloglovinissaBlogilistallaFacebookissa tai Instagramissa

6 kommenttia:

 1. Jee, kiva et haaste tuli perille :) Tällä viikolla vois yrittää nähdä joku päivä/ilta!

  VastaaPoista
 2. Sain viimein osallistuttua! Kiitos muistutuksesta. ;)

  http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2013/10/28/kesalla-kerran-eli-kesakuvahaaste/

  VastaaPoista
 3. Oi kiitos kiitos kiitos Lempi vinkistä.
  Se salaatti on niin hyvää että sitä on kyllä tullut syötyä pussi kaupalla.

  VastaaPoista
 4. Hahah! Eipä kestä! Se ON todella hyvää! Mä olen koettanut etsiä hyvää vaihtaria mutta ei ole tullut toista yhtä ihanaa vastaan. Hiekkaisia ja nuhjuisia (huolellisesta huuhtelusta huolimatta) kylläkin...

  VastaaPoista
 5. Joo, en vaan ehtinyt toteuttamaan. Meillä on niin hirveän hullunmylly ollut päällä viime päivät. Apinanraivolla kohti joulusiivousta (raivausta). Kamalaa. Saatiin siis viedä viimein verkkokellariin tavaraa ja niin työhuone tyhjeni miljoonasta kassista, joihin lapset oli käyneet tunkemassa yhtä ja toista lisää.

  Ja hei, mennään pihalle kun K ei ole hoidossa? Ke ja to menossa (tosin silloin varmaan törmätäänkin), huomenna aamulla vaan menoa. Perjantaina iltapäivästä vapaata. Laita vaikka viestiä että mitkä teidän aikataulut on, niin sumplitaan ;)

  VastaaPoista