Social Media Icons

lauantai 7. syyskuuta 2013

Viikonlopun pika-arvonta: voita liput Korjaamon Lastenmarkkinoille!

15 kommenttia , Share It:
korjaamo1KORJAAMO korjaamo2 korjaamo3

Pyöräytetäänpä viikonlopun kunniaksi käyntiin koko perheen kulttuuritapahtuman lippuarvonta ensi viikon viikonlopulle! Sain siis liput itselleni ja kolme lippua arvottavaksi teille. Arvon ne kahtena pakettina, kahden ja yhden lipun setteinä. Arvonta on sikäli poikkeuksellinen, että kahden lipun lippupaketti arvotaan blogin facebook-sivun tykkääjien kesken (jätä kommentti tämän arvontapostauksen linkin alle) ja yhden lipun voi voittaa kommentoimalla tämän tekstin alle. Aikaa osallistua on maanantaihin saakka, eli toimikaa n-y-t!

Kyseessä on siis Helsingin Kulttuuritehdas Korjaamon Lastenmarkkinat-tapahtuma, josta luvataan seuraavaa:

Lastenmarkkinoiden ohjelmassa katsotaan kulttuuria lasten näkökulmasta: mukana on teatteria, kuvataidetta, musiikkia ja puheohjelmaa. Viikonlopun ohjelmassa riittää elämyksiä ja oppimista eri ikäisille lapsille. Lastenteatterista, konserteista, puuhapajoista, taidekasvatuksesta ja askarteluleikeistä löytyy kaikille kivaa katsottavaa ja koettavaa.

Ohjelmassa painotetaan lasten omaa osallistamista. Filosofiakoulussa lapset saavat kertoa omia aatteitaan, sirkuskoulussa saa temppuilla ja Unelmien kaupunki -työpajassa pääsee suunnittelemaan oman näköistään kaupunkia.

Samalla voi tutustua Ratikkamuseoon ja nauttia Korjaamon baari & keittiön sekä Sushibar + Wine Korjaamon antimista.

Vanhemmat voivat halutessaan jättää perheen pienimmät viihtymään puuhapajoihin ja itse kiertää myyntipisteitä. Näytteilleasettajina on lapsille ja perheille suunnattujen tuotteiden ja palveluiden tarjoajia lastenvaatteista leluihin, kirjoihin ja harrastusvälineisiin. Mukana ovat mm. Lasten Parhaat kirjat (Tammi & WSOY), Loru-design, Lastenpuoti Pieni Ihminen, Pikku DelfiinitHöö ja Marakattimarssi, Mehujehu, BabboeTanyasum, Sirkulta, Tarleena K, Muotokieli, Bedit, Babyidea, Lingon & Blåbär, Tinttu.com, Young Life, Oikukas, Pop-kornin lastentarvikkeet, Onni ja Ilonan lasten design-tuotteet sekä Tarramonsterin nimikointitarrat.

Lippujen hinnat ennakkoon ostettuna ovat 8 € + Tiketin toimitusmaksu alk. 1,50 €, ovelta 10 €. Korjaamolaisille 7 € + Tiketin toimitusmaksu alk. 1,50 €, ovelta 9 €. Alle kaksivuotiaat pääsevät maksutta.

Sisältöyhteistyö, Kideblogit

15 kommenttia: