Social Media Icons

tiistai 17. syyskuuta 2013

Välähdyksiä

3 kommenttia Share It:
104 IMG_0100 IMG_0545 IMG_0807 IMG_2411IMG_3784 IMG_5803 IMG_5760 IMG_5943IMG_8077 IMG_7873 IMG_7904 IMG_7913 IMG_7860

I used to laugh at my mom when she told me she hoped I had kids just like me some day. Well played, Karma, well played.


Kaksi tervettä tahtopakkausta, kolmin verroin vauhtia, neljän lapsen verran melua. Parhaat ja raskaimmat vuodet tähän mennessä, ruuhkavuodet. Kuluneeseen kolmeen vuoteen on mahtunut yksi yllätysraskaus, toinen suunniteltu raskaus, pikahäät, kaksi muuttoa, synnytysmasennus, muuttuneita koulu-ja työkuvioita, neljä kuukautta remonttia, kaksi kuukautta karavaanarielämää, kaksi huonosti nukuttua vuotta, märkiä hyvänyönsuukkoja, yllätyshyökkäyksiä, imetettyjä öitä ja päiviä. Kerhon aloitus, uhmaikä (milloin se sitten loppuukaan), ensiaskeleita, ylitse pursuavaa rakkautta, itkua, potkua, huutoa, naurua. Virttyneitä villasukkia, likaisia nutturoita. Juhlatuulia ja pohjamutia.

Ensi viikolla pääsemme takaisin kotiin. Se tuntuu uudelta alulta, toiveelta paremmasta. Viimein.

3 kommenttia:

 1. Kyllä! Tuttuja ovat ruuhkavuodet. On todellakin tullut nukuttua huonosti. Neljän kans väsyttää välillä enemmän ja välillä vähemmän;) Voi kun kiva, että pääsette takas kotiin! <3

  VastaaPoista
 2. Voi, kuulostaa tutulta! Yllärivauvaa odotellaan täälläkin, toinen tekemällä tehty 1v3kk pyörii jaloissa (nyt onneksi sängyssään), valvottuja öitä takana, hormoonimyrskyjä, kiirettä... Elämää!

  Vaihe, jolloin imettää ja kroppa on jotenkin kuin ilmansa päästänyt ilmapallo, on hirveä pukeutumisen kannalta... Mikään ei tunnu sopivan, uusien vaatteiden osto ei tunnu järkevältä, aina on puklua paidassa, pitäisi olla käytännöllistä imetyksen kannalta jne. Tiedän tunteen ja aion taistella sitä vastaan seuraavalla kerralla - just joo! :)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa niin tutulta! Kaksi pientä poikaa, aika tarkkaan vuoden ikäerolla. On muutettu, laitettu kotia, kiukuttu ja kitinöity, puhuttu ja pussattu. Opiskeltukin ja laskettu rahoja. Onneksi ei kuitenkaan valvottu öitä tai asuttu anopilla! Ruuhkavuodet tuntuu kyllä välillä hermostuttavan hitailta ja työläiltä. Vielä kun muistaisi tässä välissä sen, kuka minä olen? Muista pitää huolta itsestäsi.:)

  VastaaPoista