Social Media Icons

keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Treenikausi on avattu

7 kommenttia Share It:
b2 b3b1

...Enkä nyt puhu itsestäni, vaikka lenkkitossuni ovatkin pölyttyneet kaapissa hävettävän kauan ja liikuntaharrastusten elvyttäminen houkuttelisi. Sen sijaan pesueen kääpiöin askeltaa määrätietoisesti tukea vasten ja uusimpana valloituksena on taaperokärry. Horjuvia askeleita, muutamia mustelmia, pahalta kuulostavia  kopsahduksia, onnistumisen iloa, vienoja hymynkareita ja keskittyneitä ilmeitä - sitä on kävelyharjoitukset. Miltei yhdeksänkuinen kuopus ei pistänyt konttauskypärää puettaessa hanttiin, mutta vaatteiden ja tarvikkeiden suhteen aurinkoakin tarkempi isosisko nauroi ensin katketakseen ja sitten kiskoi "hatun" veljensä päästä pois. Meillä se on nähkääs tyyli ennen kaikkea...

b4 b5

Body Tutta (kirppis), henkselihousut KappAhl


Tänään neuvolakäynnillä reilun kymmenen kiloa ja seitsemänkymmentäneljä senttiä pitkä ukkeli sai vain hyvää palautetta, hyppi, pomppi, tutki huoneen jokaisen nurkan ja lopuksi nukahti kakat housussa vastaanottohuoneeseen. Miten sitä aina lapsia katsoessaan tajuaakin ajan kuluvan näin nopeasti? Muistan vielä sen huhtikuisen päivän, kun vauva oli salaisuus vain, kaksi tuoretta viivaa tikussa. Olisin halunnut kertoa teille heti ilouutiset, jakaa jokaisen etovan tunnin, ensimmäisten viikkojen kutkuttavan jännityksen ja piilotetun onnen, mutten voinut, koska blogiani lukee niin moni sukulainen ja kaveri, enkä halunnut vielä kertoa asiaa vielä lähipiirille - just in case. Oli hellyyttävää ja hämmentävää huomata, miten vahvasti ja aidosti kiinnostuneina niin moni teistä seurasi odotustani kummallakin kerralla ja odotti meidän kuulumisiamme - etenkin viimeisinä viikkoina. Ajatelkaa: täällä Armas opettelee kävelemään ja Helmi tavailee päivä päivältä enemmän lauseita ja uusia sanoja, vaatii ostamaan pillimehua ja laskee itse kylpyvetensä. Eikä aikaakaan, kun meillä vietetään yksivuotissyntymäpäiviä. Taas.

7 kommenttia:

 1. Uskomatonta tätä ajankulua!

  VastaaPoista
 2. Hyvä Armas! Ja ihanat pillimehun vaatimisjutut. :D Omat sanat on niin parhaita, kun niitä ei oikein muut tajua kuin ne lähimmät. Vähän kuin olisi joku salakieli.

  Just eilen muuten sanoin miehelle, että pitää meidänkin taaperokärrystä kiristää ne renkaiden ruuvit ja kääntää työntöaisa etukenoasentoon. Topsi myös kampeaa itseään sitä pitkin seisomaan, mutta kärry mokoma karkaa, kun se on isosiskosäädöillä.

  VastaaPoista
 3. Iik, kohtahan siellä on toinenkin taapertaja!

  Huvittaa sekin, miten eri tahtia lapset kasvavat. Meidän 1,5v painaa tosiaan 10,5kg ja koon 86 vaatteet otettiin vasta käyttöön.

  VastaaPoista
 4. No kyllä! En tiedä, mietittekö te pidempään meidän kuulumisia seuranneet, kuinka pitkän matkan ja ison palan arkea me ollaankin jaettu yhdessä - vaikka toki blogi onkin ihan vain pintaraapaisu siitä, mitä meillä tapahtuu, enempään kun ei olisi vain aikaa. :)

  VastaaPoista
 5. Sanopa muuta!

  Meilläkin muuten Helmi oli paaljon pienempi, ei edes kymmentä kiloa yksivuotisneuvolassa. Lapset on tosiaan erilaisia. :)

  VastaaPoista
 6. Voi, hän on valloittava! :) Meillä neiti opettelee myös kävelemään, en voi käsittää kuinka nopeasti aika menee. Hirvittää ajatus yksivuotissynttäreistä :D ps. Armas ja meidän neiti taitavat olla päivälleen samanikäisiä, 21.12. juhlitaan synttäreitä? ;)

  VastaaPoista