Social Media Icons

perjantai 20. syyskuuta 2013

Pitkän päivän kuuma ilta

5 kommenttia Share It:
IMG_9331 IMG_9343 IMG_9481 IMG_9480

Anna: tuubihuivi / Oikukas, jakku / YourFace, maksipaita / H&M, farkut / Zara, tennarit / Luhta. Helmi: Pipo / Onni & Ilona, paita / Seppälä, velourtakki / Me&I, legginssit ja takki Villervalla (saatu), tennarit Crocs. 

Tänään päätin jakaa lapset mieheni kanssa ja nappasinkin Habitare-messuille ja Biolanin bloggaajailtaan mukaani vain kaksivuotiaan Helmin. Olin ihan unohtanut, millaista on elämä yhden lapsen kanssa; vaatimukset ovat kyllä yhä järjettömiä ja lapsi voi kilahtaa mistä hyvänsä näin uhmaiässä, mutta kun raivokohtaus loppuu, niin se todella loppuu. Sitä ei säestä toinen, syliin rauhoittumaankin kiipeää vain yksi.

Toisaalta kaipasin vieressä viihtyvää sylikissaani, lahkeessa roikkuvaa, kuolaavaa ja ölisevää pientä miestäni. Märistä suukoista ja tiukasta halausotteesta päätellen hänkin kaipasi minua. Niin hauska kuin toisinaan on jossain käydäkin ilman vauvaa, on aina ihanampaa tulla takaisin.

Tänään ehdin monta kertaa hämmästellä poikkeuksellisen rauhallista lasta, päiväunien pitkää kestoa ja tavallista pienempiä uponneita ruoka-annoksia. Perillä anoppilassa syykin selvisi; yötä vasten nousi 39,4 asteen kuume ja allekirjoittaneellakin on jotenkin vetämätön olo. Pää jäässä, syyslenssu tehnee tuloaan.

Kauden ensimmäinen flunssa, check! Habitare miljoonine tarjoussohvineen ja seitsemäntoista kojun samanlaisine designvalaisimineen, check! Vaikka ihastuin minä pariin mahtavaan juttuun, esimerkiksi läpinäkyvään (!) amppeliin...

 

5 kommenttia:

 1. Yh! Syysflunssaa odotellessa.

  Saa nähdä, tuleeko meidän ukko kipeäksi nyt saman tien nyt kun imetys viimein puolentoista vuoden rutistuksen jälkeen loppui; Kaikki ryhmätoverinsa ovat olleet kerrasta kahteen kipeinä jo elo-syyskuun aikana, muttei meidän töpöttäjä.

  Parantukaa pian!

  VastaaPoista
 2. Joo, imetys on melkoisen hyvä flunssa-suoja. Meillä oltiin kipeinä sen loppumisen jälkeen aina kun perhekerhossa joku oli kipeänä, yyh. Toivotaan, että tauti pysyy teistä kaukana :)

  VastaaPoista
 3. Meillä ne oli villasukan kanssa kovimmilla pakkasilla käytössä, mutta toisinaan käytettiin myös Kuoman villavuorisia goretex-kenkiä. En huomannut eroa näiden lämpimyyden välillä - ei Helmillä ole koskaan ollut talvella kylmät varpaat, sormet kylläkin.

  VastaaPoista
 4. Ai että, kun ootte trendikkäinä! Ihana tuo Oikukkaan huivi ja Helmin keltaiset byxat ja raidat ja tennarit ja mustat ja keltaiset, kaikki! :)

  VastaaPoista
 5. Hahah! Kiitos! Oli kliseitä oikein olan takaa, mutta Oi mutsi mutsi tarvitsi Helmiä projektiinsa. ;) Mä kyllä oon tykännyt raidoista aina, ja ekat Marimekon Nimikko-pyyhkeetkin olen ostanut varmaan kymmenen vuotta sitten :) Harlekiinikuosi on musta yleensä jotain ihan kauheaa, ehkä siksi että sitä on nyt joka paikassa, mutta viikko sitten Korjaamon Lastemarkkinoilla näin tuon tuubihuivin Oikukkaan pisteellä ja se tuntui HETI omalta, vaikka onkin varsin trendikästä harlekiinikuosia. ;)

  VastaaPoista