Social Media Icons

keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Lapsiperheiden Helsinki Design Week-tärpit

Ei kommentteja Share It:
 

Meillä on viikonloppuna ohjelmassa kulttuurikierros lasten kanssa ja ajattelin vinkata teillekin Helsinki Design Weekin viimeisten päivien lapsiperheille suunnatusta ohjelmasta. Tapahtumien kirjo on laaja ja löysin monta tutustumisen arvoista paikkaa - olemmekin varmaan koko viikonlopun menossa!

HDW-IKEA-Tulli-JaPakkahuone-1 HDW-IKEA-Tulli-JaPakkahuone-2

Valokuvat Ville Maljan


Tulli-ja pakkahuoneelle rakennetaan viikonlopuksi (eli 21.-22.9) pääyhteistyökumppanin Ikean toimesta Småland-henkinen leikkimaailma leikkikeittiöineen ja piirrustuspisteineen, johon on vapaa pääsy. Tapahtumasta muistoksi voi tuunata ikiomaksi saatavan Ikea-pehmolelun ja löytyypä Tulli-ja pakkahuoneelta myös välipalatarjoilu, jonka tekemiseen lapset saavat itse osallistua. Meidän Helmimme ihastui tavattoman paljon Ikean lasten maailman puoleen remontti-ja muuttoaikana, joten tiedämme kyllä, mihin suuntaamme ainakin!

design_week_150mmx100mm


 Tutustumisen arvoiselta vaikutti myös Teurastamon Harvest action-syysmarkkinat 21.9 klo 12-18, josta löytyy niin poniratsastusta, paloauto, parkour-rata ja trampoliini kuin Ruffle Army-performanssiryhmän saippuakuplashow'kin sekä yllätyselokuva ulkoilmanäytöksenä, ihan vain muutaman jutun mainitakseni. Herkutteluun taipuvaisena intouduin tietysti myös paikalta löytyvistä pientuottajien sadonkorjuuherkuista, grilliruoista ja erilaisista kojuista. Tapahtuma-alueelle on tietysti myös vapaa pääsy.

Kolmas henkilökohtainen tapahtumasuosikkini oli Urban Kids Love Action Torikortteleissa lauantaina, josta löytyy nähtävää ja koettavaa aina odotusajan joogasta lasten joogaan, luentoihin, ipanajameihin, kirpputoriin, brunssiin kuin vauvahierontaankin. Lue lisää ohjelmasta ja järjestäjistä täältä.

Helsinki Design Weekin monipuolinen lastenohjelma löytyy kokonaisuudessaan täältä! Me olemme ainakin menossa ja liikkeellä - nykäiskää hihasta jos törmätään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti