Social Media Icons

torstai 12. syyskuuta 2013

Kylpyhuone-sneak peak

8 kommenttia , , Share It:
IMG_20130911_091734

Seitsemän ja puoli viikkoa putki-kylpyhuoneremonttievakkoa takana, pari vielä edessä. Itäsiiven day span tilanne näytti eilen kännykän kameran rullan mukaan tältä, tänään lattia oli jo peitetty ja kattopaneelitkin odottavat olohuoneessa. Myyjäliikkeen kanssa kävi pieni kömmähdys, ja lattian laatoituksen jälkeen selvisikin, että saimme väärät lattialaatat, kuvitelkaa! Ero alkuperäiseen suunnitelmaan ei ole katastrofaalisen suuri, nykyinen lattialaatta (jota ei piru vie vaihdeta) vain on pienempää ja hiukan eri muotoista, kuin mitä kaavailimme (ja jota tilasimme).

Vedeneristystyöt on nyt tehty, ja seuraavaksi odotellaan vesiputkien, kalusteiden, hanojen, vessanpöntön ja ammeen asennusta. Lasiseinä pitäisi vielä käydä tilaamassa ja katsetta kestävien pyyhenaulakkojen etsintä on vielä edessä päin. Koska me tykkäämme projekteista ja uudistamisesta (not), päätimme me samassa rytäkässä vaihtaa keittiön välitilan laatan, joka on jonkun upean tee se itse-tyypin aikaansaannoksia; vinoon asennettua harmaata lattialaattaa, nams! Kylpyhuoneen fasettihiottua seinälaattaa kun sattui jäämään sopivasti yli tarpeen.

Roosanväriset ja koboltinsiniset saniteettitilat olkoon nyt siis historiaa. Yritän itsepintaisesti huijata kaikkia ja sanoa, että kun tämä remontti loppuu, me emme tee kotona mitään uudistuksia. Vaikka teemme me - kaksi mattoa odottaa rullalla vaatehuoneessa, samoin muovikassillinen kehyksiä. Porakone laulakoon!

8 kommenttia:

 1. Me like! Pian saatte nauttia ylellisyydestä... ihan pian... jaksaa jaksaa! :D

  VastaaPoista
 2. tosi makee! :) vaihtelua perinteiseen

  VastaaPoista
 3. Mäkeen näköistä! Olin huomaavinani sun joskus vastanneen jollekin, että Helmin päiväpeittoon liittyen on tulossa jotain yhteistyökuvioita. Oonko jo missannut ne kuviot kun en ole huomannut, vai onko ne vasta tuloillaan? Kovasti odotan postausta siitä, päiväpeitto tytön huoneeseen on meinaan hankintalistalla.

  VastaaPoista
 4. Joo, tosiaan on tulossa huojennusta Beditin peittoihin ja samassa yhteydessä niin ikään pääsen esittelemään yhtä uutuusjuttua. Sain juuri toissapäivänä viestiä, että pakettia olisi tulossa ja alea olisi kuun lopussa viimeistään tarjolla. Maltatko odottaa sinne saakka? Voin kysellä tilannetta Beditin puolelta kyllä, jos olet joka tapauksessa tilaamassa ja tiedät mitä haluat? ;)

  VastaaPoista
 5. Kyllä! Meille siis SE juttu oli amme. Mä olen aina halunnut ammeen ja löydettiin ihan täydellinen amme ja tingattiin jo valmiiksi hyvästä hinnasta. Can't wait!

  VastaaPoista
 6. Maltan odottaa, enkä tiedä edes vielä mitä haluan! Mutta ilmeisesti olette olleet päiväpeittoon tyytyväisiä? Ja heillä taisi olla värivalikoimakin hyvä, eikö?

  VastaaPoista