Social Media Icons

maanantai 16. syyskuuta 2013

Autenttista

5 kommenttia Share It:
Aamu alkoi perinteisesti: kaksivuotias hyppäsi syöksyi vatsani päälle pomppimaan matkasängystään ja kirkkaanpunaisesta pinnasängystäkin alkoi kuulumaan iloista mölinää. Helmi tarrasi minua kasvoista kiinni, katsoi syvälle silmiin ja sanoi: "äiti mamma, tumma lemmä" (=tuhma lehmä). Sillä lailla.

Ennen aamukahvia toinen ehti olla jäähyllä kaksi kertaa tönittyään veljensä kumoon kerta toisensa jälkeen, toinen tuli rauhoittumaan syliini ja oksensi rintaliiveihini (älkää kysykö miten) ja nauroi makeasti päälle. Tämä ei ole siis karsea aamu laisinkaan; viime aikoina olen herännyt useammin siihen, että minua kaksvee tuijottaa tiukasti pesäpallomaila hyppysissään ja jäähyllä käydään jo ennen kuin pikkuveljeä ehtii nostaa sängystä pois - pinnojen välistä töniminen ja raapiminen kun on erikätevää. Tuhman lehmän lisäksi olen sitä paitsi erityisen taitava; olenhan koko aamun saanut taputuksia ja kehuja osakseni, sekoitin sitten aamupalamysliäni tai imetin pikkuveljeä. "Hyyväää äiti!".

PS. Blogin facebook-sivulta löytynevät parhaiten viimeisimmistä kommellukset ja möläytykset, jotka eivät tänne saakka usein päädykään.

5 kommenttia:

 1. Ou nou! Kuulostaa aika vauhdikkaalta aamulta. Kuten viikonloppuna jo puhuttinkin, niin kovin onnellinen olen istuessani nyt ratikassa matkalla kouluun. :-D Meillä(kin) ehdittiin aamulla vääntää hampaiden pesemisestä, sisarusten kahnaamisesta ja huonosta aamupalasta.

  Tsemppiä päivään! <3

  VastaaPoista
 2. Muah, tätähän tämä on. :D Meilläkin kannustetaan, päivittäin kuuluu "reipas iskä/äiti" ja taputuksen päälle. :)

  VastaaPoista
 3. Ajatella kuinka mahtavaa onkaan olla jonkun silmissä ihana ja mahtava ihan vaan käymällä vessassa ja käynnistämällä auton. Toisaalta samasta syystä voikin sitten kamalin maan päällä tallannut olio...

  VastaaPoista
 4. Hahahahahah !!! Päivän naurut tuosta "tummasta lemmästä" :D Luulin ekaksi, että haluaa "tummaa leipää", mutta... HAHHAHAHAH! Ihana Helmi <3

  VastaaPoista