Social Media Icons

maanantai 5. elokuuta 2013

Voita kirpputoripöytä kahdeksi viikoksi!

49 kommenttia Share It:
kirppis14kirppis5 kirppis4

Moni ehkä muistaa megalöytöni uudelta Vantaalaiselta lastentarvikekirpputorilta, Mini Muksuista. Olen paitsi myynyt kovin tuottoisasti paaaljon lastenvaatteita ja -tarvikkeita, ostanut varmaan sitäkin enemmän.

kirppis6mv kirppiskollaasi1 kirppis8

Olen aktiivinen kirpputoreilla kiertelijä ja Mini Muksuissa tykkään erityisesti hyvästä hintatasosta, maksupäätteestä kassalla, kahviosta ja lasten leikkinurkkauksesta. Sekä ostajaa että myyjää palvelee minusta paitsi edullinen pöytävuokra, myös se, että pöytävuokraan kuuluu siivous - itse en jaksaisi hämmentää kirpputoripöytääni päivittäin tai edes viikottain, mutten myöskään ostajana jaksa kiinnostua sotkuisista ja pengotuista kasoista. Monta vuotta naapuritalossa asuneena en malta olla mainitsematta myös hyviä julkisia kulkuyhteyksiä suuntaan kuin suuntaan sekä runsasta pysäköintitilaa kirpputorin välittömässä läheisyydessä.

Kauppa Mini Muksuissa on käynyt minusta hyvin, vaikkei meidän myyntipöydästä järjettömästi löydykään Marimekkoa tai Nosh Organicsia. Parhaiten ovat myyneet tavalliset ketjuvaateliikkeiden perusbodyt ja housut. Itse tartuin tarjoushintaisiin pöytävuokriin ja niiden jälkeen tuottoa kuukaudessa on tullut yli 200 euroa, mikä on aika hyvin, koska hintahaarukka on pääosin kymmenestä sentistä euroon, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta.

Sainkin järjestää teille oman myyntiaikani pidentämistä vastaan mitä kivoimman arvonnan, nimittäin kahden viikon kirpputoripöydän Mini Muksuista valitsemananne ajankohtana! Jokaisella varmasti löytyy nurkista ylimääräistä tavaraa, lastentarviketta ja -vaatetta, ehkä kestovaippoja, kantovälineitä, äitiysvaatteitakin, joista haluaisi päästä eroon. Ennen kuin kukaan harmittelee sijantia tai sen tuomia rajoituksia, niin pääkaupunkiseudun ulkopuoleltakin kannattaa tulla katsastamaan valikoimaa ja myymään - ainakin parin kilometrin päässä sijaitsevan Ikean, edullisen sisustamisen ihmekaupan, vuoksi.

Arvontaan osallistuaksesi jätä kommentti alle ja ilmoita myös sähköpostiosoite, josta sinut saa kiinni (ei näy muille). Aikaa osallistua on 16.8 klo 12 saakka. Arpaonnea!

Sisältöyhteistyö, Kideblogit


PS. 50-80cm poikien vaatteita ja 68-86cm tyttöjen vaatteita löytyy pöydästämme edelleen runsaasti, ja nyt kaikki vaatteet on -50%, kestovaipat (NB-M-kokoa) irtoavat 30% alennuksella. Hopsan, ostoksille!

49 kommenttia:

 1. Hiphei! Itse olen myös käynyt tuolla ja tehnyt löytöjä. Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 2. Juu, löytyisi kirpparille tavaraa myyntiin, osallistun!

  VastaaPoista
 3. mukana arvonnassa! :) kävin tuolla viikko sitten ja hyvältä kirppikseltä vaikutti ja oli onneksi helppo löytää vaikka siellä suunnilla en oo ennen paljon pyöriny :)

  VastaaPoista
 4. Kaapeista löytyisi monta pahvilaatikollista lastenvaatteita joten olen ehdottomasti mukana arvonnassa! :)

  VastaaPoista
 5. Myytävää riittää..mukana!

  VastaaPoista
 6. Myytävää riittää, siskon kontolle täytyisi laittaa kun hän asuu sielläpäin, mutta onneksi tosiaan siivous kuuluu hintaan! :)

  makitalo.laura(a)gmail.com

  VastaaPoista
 7. Mukana. Pöydän siivous on kyllä ehdoton plussa autottomalle, jonka naapurissa ei ole kirppareita...

  VastaaPoista
 8. Arvonnassa mukana! :) kuulostaapa todellakin toimivalta kirpparilta, täytyis käydä joskus ehdottomasti.

  VastaaPoista
 9. Tähän on nyt kyllä tartuttava kun oon niin pihi itse maksamaan vuokraa. Etäisyyskään ei haittaisi ja varsinkin kun ei tarttis itse ravata siivoamassa ;D

  VastaaPoista
 10. Olisipa hyvä syy käydä kaapit läpi :D eli mukana!

  VastaaPoista
 11. Kiva arvonta, mukana ollaan:)

  VastaaPoista
 12. Juu huippua, mukana ollaan! :)

  VastaaPoista
 13. Mukana kisassa, rompetta löytyy! Kävinkin jo edellisen kirpparia käsitelleen postauksesi jälkeen katsastamassa uuden paikan. Ikean lisäksi kauempaa (ja toki lähempääkin) tulevien kannattaa muistaa Lanttilan perhekirppis Ikean vieressä - viikonloppuina kiertely on tosin aika hikistä ja ahdasta, mutta viikolla päiväsaikaan suuressa hallissa saa penkoa rauhassa.

  VastaaPoista
 14. Mukana! Tässä melkeen naapurissa kun asustellaan, niin just passeli paikka :)

  VastaaPoista
 15. Mukana arvonnassa! Näkyi muuten tuttuja vaatteita sinun pöydässä :)

  VastaaPoista
 16. Mukana arvonnassa :) täytyypä käydä tuo liike katsastamassa.

  VastaaPoista
 17. Hyvä ja hyödyllinen arvonta! Käyn itse aktiivisesti kirppareilla, mutta liian harvoin saan aikaiseksi myydä omia juttuja. Ja niitä kyllä riittäisi..Tosin on kiva antaa osa kiertoon tutuille, mutta voisihan sitä vaivalla hankituista jutuista jokunen lantti takaisinkin tulla.

  VastaaPoista
 18. Mukana arvonnassa siskoni puolesta. Hän voisi lähempänä asuvana viedä molempien lasten vaatteita myyntiin.

  VastaaPoista
 19. Täältä olen ostanut, on hyvä kirppis! Olisi kyllä myytävääkin paljon!

  VastaaPoista
 20. Hei nyt on arvonta, minkä todella tahtoisin voittaa! Meillä on edessä muutto, ja justiinsa pähkäilin,miten saisi aikaiseksi tyhjentää varastoja ennen sitä urakkaa. Kävin myöskin täällä kerran, ja löysinkin yhtä sun toista:)

  VastaaPoista
 21. Hei, huippu arvonta. Kellarissa odottais kassi jos toinenkin pieniä lastenvaatteita. Pääsiskö niistä näin näppärästi eroon? ;)

  VastaaPoista
 22. Mukana arvonnassa!! Olisi paljon käyttöä kirppis pöydälle!!

  VastaaPoista
 23. Mukana arvonnassa! :)

  VastaaPoista
 24. Loistokirppari, itsellä juuri pöytä siellä parhaillaan ja kauppa käy :) Mukana siis, myytävää löytyy kyllä :)

  VastaaPoista
 25. Mukana! Saamaton ihminen kun olen, enkä ole vieläkään saanut aikaiseksi varata kirpparipöytää mistään, vaikka vuoden päivät oon sitä jo suunnitellut.

  VastaaPoista
 26. Jee! Muutenkin menossa, mutta tämähän olisi oikein hyödyllinen voitto ;)

  VastaaPoista
 27. Tavaraa todellakin olis myytäväksi. Vaunut, rattaat, pari liinaa, kestoja, vaatteita jajaja...

  VastaaPoista
 28. Mukana arvonnassa! :)

  VastaaPoista
 29. Mukana, mukana! Oi, arpaonni, suosi nyt..

  VastaaPoista
 30. Tähän on pakko osallistua :)

  VastaaPoista
 31. Mukana ollaan! :) Pari vuotta oon ainakin jo miettinyt, että pitäisi mennä tavaraa myymään, mutta aina se vaan jää...

  VastaaPoista
 32. Mukana arvonnassa! :)

  VastaaPoista
 33. Ois paljon myytävää kirpparilla :)!

  VastaaPoista
 34. mukana ollaan ! :) Pitäisikin mennä katsastamaan tuo kirppari!

  VastaaPoista
 35. Mulla on siellä pöytä nyt, tyttöjen vaatteita 116 cm kokoon asti. Myytävää löytyy vielä, joten osallistun arvontaan.

  VastaaPoista
 36. Ehdottomasti mukana:) mulla on ollu siel jo 2 vk pöytä heti kun se aukes, mutta ainahan sitä lisää löytyy. :)

  VastaaPoista
 37. Mukana arvonnassa! :)

  VastaaPoista
 38. Nämä arpajaiset on kuin mulle tehdyt! Myytävää olisi paljon, mutta en ole löytänyt hyvää myyntipaikkaa. Kaikki, joita olen katsellut, ovat olleet joko täysin varattuja marraskuulle saakka (kyllä, omg!), epäsiistejä tai puolet pöydistä tyhjänä useammalla käynnillä tai pöytävuokraltaan tosi kalliita. Tämä mainitsemasi kuulostaa ja näyttää kuvissa niin houkuttelevalta, että taidanpa lähteä tutustumaan hetimiten... :)

  VastaaPoista
 39. Mukana arvonnassa, myytävää löytyy kyllä kosolti!

  VastaaPoista
 40. Mukana arvonnassa! Kuulostaa kivalta kirppikseltä.

  VastaaPoista
 41. Arvonnassa mukana:) Täytyypä käydä kyseisellä kirpparilla. En ole koskaan siellä aiemmin käynnyt, vaikka tykkään kierrellä kirppareilla. Sinulla on kiva blogi!

  VastaaPoista
 42. kerran jo myyjänä mini muksuilla,voisin tulla toistekkin :)

  VastaaPoista
 43. Tänään vien myyntiin pojalle SIISTEJÄ ja uusiakin vaatteita 116-> ja leluja ja lasten-KIRJOJA jotka on siistejä ja edullisia!
  Lisäksi xxl=50-52 vaatteita naiselle.

  Perjantaina ekan kerran paikan löysin ja oli musta kivan kokoinen ja hyvä että hintaan kuuluu siivous :) Ja tein peräti kerrankin löytöjä pojalle eli 6 e uudenveroiset suorat hm houosut, kauluspaita (t-paitamallinen ensi kesäksi), urheilupaita pihapelailuun.

  VastaaPoista