Social Media Icons

lauantai 24. elokuuta 2013

Viikonlopun törsäilyvinkki: Villervalla-alennuskoodi

2 kommenttia Share It:
villervalla1 villervalla3 villervalla5

Sain tarjottavaksi alennuskoodin näin viikonloppua vasten yhdeltä suosikkimerkiltäni, Villervallalta. Brändi tuli minulle tutuksi oikeastaan viime kevään Lapsimessuilla, joissa rytistelin tarjousrekkejä kumpanakin päivänä. Villervallan pisteeltä ostin tuolloin mm. raitajumppikset kummallekin ja vaikka kumpikin on kasvanut monta kokoa sitten kevään, rennot jumppikset ovat käytössä edelleen. Lisäksi saimme keväällä välikausivaatteet Helmille, joihin olen ollut enemmän kuin tyytyväinen - ne pitävät vettä, istuvat hyvin ja menevät mallinsa ja värityksensä puolesta pikkuveljelle ensi keväänä.

Villervalla on vuonna 2005 perustettu ruotsalainen lastenvaatemerkki, joka tuottaa värikkäitä, unisexejä ja lapsekkaita lastenvaatteita. Suomeen Villervalla rantautui vuonna 2009. Itse pidän Villervallan selkeistä mutta lapsekkaista kuoseista, kivoista värityksistä ja tietenkin unisexiydestä; minulla on kuitenkin pienellä ikäerolla kaksi lasta jotka ovat eri sukupuolta ja mahdollisuuksien mukaan ostan vaatteet niin, että ne voi kierrättää yhdeltä toiselle. Kaikissa näkemissäni mallistoissa kivaa on ollut se, ettei vaatteita ole heti ensinäkemältä voinut jakaa selkeästi kahtia, tyttöjen ja poikien pukimiin, vaaleanpunaisiin kukkiin ja sinisiin autoihin, tiedättehän. Toki tytöille löytyy mekkoja ja hameita, mutta myös sinisinä, vihreinä ja harmaina, Villervallalaiselle ideologialle tyypillisesti kuitenkin yksinkertaisin ja lapsekkain kuosein, ilman prinsessalinnoja ja strasseja. Inhoan sitä tosiasiaa, että vauvakokojen jäädessä taa lapsekkaiden ja värikkäiden vaatteiden valikoima kaventuu ja tilalle tulevat sarjakuvahahmot ja tyllihelmat. Villervallan kokokavalkadi on onneksi kuitenkin mittava 80-140cm, eli unisexejä ja lapsekkaita vaatteita löytyy ihan koululaiskoossakin ja lähestulkoon valikoiman kaikista vaatteista (pl. bodyt, luonnollisestikin). Syysmallistosta löytyy raikkaiden perusvärien lisäksi murrettuja sävyjä ja tummempia värejä sekä lämpimämpiä materiaaleja, esimerkiksi pehmeää velouria. Tykkään!

Eniten Villervallan vaatteissa pidän käytännöllisyydestä, kestävyydestä ja pestävyydestä. Meillä ei ole käyttöä vaatteille, joita ei voi pukea ulkohaalarien alle tai joita ei voi pestä kerta toisensa jälkeen. Siksi minusta on mukavaa, että heidän valikoimastaan löytyy esimerkiksi hupparien sijaan vetoketjutakkeja ilman huppuja - ne tuntuvat olevan kiven alla vaikka ovat niin käteviä vuodenajasta toiseen ja helppoja ulkovaatteidenkin alla kun huppua ei tarvitse survoa mihinkään. Bodyt ovat kestovaippailijallekin kiitollisia pitkän ja kapean alaosansa vuoksi, joka antaa hyvin tilaa vaipalle ja nepparilistankin paikka on mietitty järkevästi edemmäs sen sijaan että se olisi haarovälissä. Kaikki Villervallan vaatteet rentoja jumppiksia lukuunottamatta ovat hyvin istuvia, joten kasvunvaraa saattaa ottaa reilustikin ilman että vaate lököttää - meillä Armaksella on ollut sama 80cm-kokoinen body jo puoli vuotta käytössä.

Erityisen paljon tykkään Villervallan asustevalikoimasta ja etenkin syötävän suloisista solmupipoista. Meidän vaatekaappi ihan huutaa pulleat posket kruunaavaa keltaista solmupipoa ja raidallisia pusakoita teeppareiden päälle syksyn kerhorientoihin! Mitä teillä on ostoslistalla?

Alennuskoodilla SYKSY13 saatte 10% alennuksen Skidi.fi-verkkokaupan normaalihintaisesta valikoimasta 8.9 saakka.

 Sisältöyhteistyö, Kideblogit

2 kommenttia:

  1. Miia Merikivi-Daban24. elokuuta 2013 klo 1.15

    Itsekin tykkään kanssa Villervallasta ja hankkimani tuotteet ovat olleet todella kestäviä eikä juurikaan nukkaanu pesussa. Minua jäi vähän mietityttämään tuo tekstisi "samaa sukupuolta", eikö lapsesi olletkaan eri sukupuolta? Esikoinen tyttö ja nuorimmainen poika?

    VastaaPoista
  2. Voi ei! :D Kyllä, nimenomaan ERI sukupuolta. Mun moka. Ei pitäisi kirjoittaa enää tähän aikaan mitään, haha!

    VastaaPoista