Social Media Icons

torstai 8. elokuuta 2013

Lusikkalakko, missä lienet?

16 kommenttia Share It:
ub1 ub2 ub3

Toisen kohdalla usein on toisin, monikin asia. Kun esikoisen syöminen takelteli neuvolan kasvukäyrien irvistellessä, ei pikkuveljellä ole ollut samanlaisia ongelmia. Hän ehtii komentaa jokaisen lusikallisen välissä lisää ruokaa, syö joka välissä ja nauraa aina. Tänään Armas popsi Helminkin aamupuurot - tietysti oman annoksensa, yhden banaanin ja hedelmäsosepurkin jälkeen. Kun lounasaika viimein koitti kolme tuntia aamupalan jälkeen, pistettiin blenderiin peruna, porkkana ja kauhallinen pastakastiketta. Kiireinen mies ei malttanut odottaa uuden annoksen valmistumista vaan hienonsi kunnioitettavalla tahdilla kahden hampaannökön voimin allekirjoittaneenkin (suolattomasta) annoksesta leijonanosan.

Yösyöttöjenkin määrä on laskenut eksponentaalisesti, onneksi. Ei tarvitse allekirjoittanenkaan herätä vatsa kurnien ja tuupertumista peläten hoippua kiukkuisena keittiöön. Anoppini aina sanoo, että maailmassa on kahdenlaisia ihmisiä; niitä jotka eivät kestä nälkää, ja niitä jotka eivät kestä väsymystä. Arvatkaahan, kumpaan kastiin me kuopuksen kanssa kuulumme...

16 kommenttia:

 1. Olen kyllä anopin kanssa ihan samoilla linjoilla!
  Meillä mies ei kestä väsymystä ja minä en t-o-d-e-l-l-a-k-a-a-n kestä nälkää. Lapsi ei tunnu kestävän kumpaakaan. :D

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavia kuvia! =)

  VastaaPoista
 3. Haluisin painaa "tykkää" sekä postauksen että Phocahispidan kommentin kohdalla. Meillä myös sama mies ei kestä väsymys ja mä en kestä nälkää - ja tosiaan se lapsi on ei-niin-kivaa-seuraa oli ongelma kumpi tahansa.

  Mukavaa, että ruoka maistuu. Se on aina jotenkin ärsyttävä ylimääräinen murheenkryyni jos ei lapselle maistu.

  VastaaPoista
 4. Mahtavat kuvat. :) Mä kyllä kuulun niihin jotka ei kestä kumpaakaan, ei nälkää eikä väsymystä...

  VastaaPoista
 5. Niin, entäs tosiaan me jotka emme kestä kumpaakaan...? :D Olen sitten nälkäinen tahi väsynyt, olen ihan karmeaa seuraa. Jos olen nälkäinen JA väsynyt, parempi pysyä 10 metrin etäisyydeltä. Heittotarkkuuteni on onneksi olematon, eli se 10 metriä on ihan riittävä väli.

  VastaaPoista
 6. Voi Armas, mikä ihana pieni mies! Niin mahtavia kuviakin taas!

  VastaaPoista
 7. Minä näen varsinkin kahdessa alemmassa kuvassa pikku-Helmin! :D Onko lapsillanne teidän mielestä samaa näköä?

  Ja komppaan yllä kommentoinutta Sonjaa: IHANAA kun ruokailu sujuu eikä siitä tarvitse ottaa ylimääräistä stressiä. Esikoinen oli todella hankala ja hidas oppimaan syömään, ja pienen kokonsa vuoksi paine oli kova neuvolankin suunnalta. Tosikoinen on onneksi samaa maata kuin Armaskin ja pikkumasu vetää uskomattomia määriä sapuskaa, on maittanut alusta asti. Hyvä meidän "pikkukakkoset"!

  VastaaPoista
 8. Meillä mies kestää kumpaakin pelottavankin hyvin, mä en kestä kumpaakaan yhtään :D

  VastaaPoista
 9. Meidän lapsissa kummassakin on kyllä vähän samaa vikaa.. ;)

  VastaaPoista
 10. Khihih! Meillä on muuten sama tilanne miehen kanssa, eikä ruuhkavuodet ainakaan helpota tilannetta kun aikuiset syö miten syö ja nukkuu miten nukkuu. Hmph.

  VastaaPoista
 11. Kiitos! Luulenpa, että kukaan ei ole parhaimmillaan väsyneenä tai nälkäisenä, vaikka jompaakumpaa saattaakin kestää paremmin :)

  VastaaPoista
 12. Tunnustan! Ei se väsymys kyllä pue allekirjoittanuttakaan ja toisinaan hienovaraisista toiveista huolimatta kahdesta kolmeen ihmistä tuntuu silti kulkevan vanavedessä, oli hyvä tai huono päivä, hahah! ;)

  VastaaPoista
 13. Voi kiitos! Sinun tontiltahan niitä mahtavia ja upeita kuvia vasta löytyykin.. ;)

  VastaaPoista
 14. Tosi paljon on samaa näköä, mutta vielä enemmän samanlaisia ilmeitä ja eleitä; innostuessaan kummatkin tärisevät kikattaen ja räkättävät suorastaan kun jokin on oikein hauskaa. :D

  Oh, hyvä tosiaan meidän kuopukset! Itse pelkäsin sitä kiinteiden aloittamisesta ja syömisestä koituvaa stressiä ja hiusten halkomista, niin helpottavaa että toisen kanssa on toisin. :)

  VastaaPoista
 15. Hahaha! Jospa pinnan alla kuohuu? ;)

  VastaaPoista