Social Media Icons

maanantai 15. heinäkuuta 2013

Saariston lapset

6 kommenttia Share It:
519 616 17 183 914b 12

Me päätimme suunnata sunnuntaisen hellepäivän kunniaksi appiukko-ja perhetuttuvahvistuksella koko koplan voimin veneellä saareen piknikille. Lasten kanssa lähteminen on aina oma lukunsa ja kuorma on harvemmiten kevyt, mutta teoriassa kotimaisemat vaihtuvat merenrantaan vartissa. Tunsin hetken olevani jossain muualla, minilomalla tyynellä säällä aaltojen lyödessä rantakallioon ja kahvin höyrytessä kuumana kupissa. Karjalanpiirakat maistuivat aivan erityisen ihanilta eikä suihkunkosteiden hiustenkaan pörröstyminen meri-ilmassa haitannut. Helmillä riitti hämmästeltävää kallion koloissa, saaren grillikatoksessa, kävyissä ja sammalessa. Armas nautti lämpimästä ilmasta yksinoikeudella sylissä, nukkui puolen matkaa ja no, chillaili ominaiseen, leppoisaan tyylinsä. tulat

Siirtymät veneestä maihin ja takaisin onnistuivat tietenkin reppuillen, ja juuri tällaisina hetkinä muistan taas, miten kätevää on, että taaperollakin on oma reppunsa (sijoituspaikka kun elämäntuska iskee eikä huvita kävellä rattaiden loistaessa poissaolollaan). Meillä on paitsi kaksi kannettavaa, myös kaksi kantajaa, mikä tuntuu tällaisina päivinä - ja tällaisissa paikoissa - kullanarvoiselta. Helmin kanssa en koskaan oppinut imettämään reppuillessa tai liinaillessa, mutta helposti taustamelusta ja mekkalasta häiriintyvää kuopusta olen imettänyt niin kantorepussa kuin liinassakin synnytyssairaalan lapsivuodeosastolta aina lenkkipoluille ja merimaisemissakin, ja se jos mikä tekee hyvästä repusta oikeasti "hands freen"!

21320

Ihana sunnuntainen irtiotto, kertakaikkiaan! Olen kai liian kauan asunut tukevasti kuivalla maalla kun olen unohtanut, minkälaisia ihmeitä raikas meri-ilma tekee mielelle ja tavallisille sunnuntaipäiville. Ja ymmärränpä paremmin myös miestäni, joka karkaa monta kertaa viikossa veneilemään - luulenpa vain, että enää hän ei pääse sinne yksin.

PS. Hauskuus-lisän toi myös se tosiasia, että eilen pelastusliivejä naapurista Oi mutsi mutsilta hakiessani jouduin samalla mozzarellapizzalle ja Fresitalle (ensimmäistä kertaa missään ilman vauvaa, wou!). Mun elämä kuulostaa tällaisina viikonloppuina varmasti ihan kertakaikkisen hirveältä, tiedän.

6 kommenttia:

 1. Aivan mahtava tuon tumman Tulan kuosi! :)

  Ja meillä oli samanlainen mekko kuin Helmillä, mutta kokoa 80cm muistaakseni. Oli tosi kätevä ja paljon käytössä. Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 2. Se on! Kuolasin tuota Folk Birdsiä siis varmaan siitä päivästä saakka kun se julkistettiin ja nyt keväällä kehtasin ostaa repun sillä kuosilla kun oli tarve toiselle repulle. Mun miehen mielestä se on vähän hippimäinen, mutta häntäpä ei kuosivalinnoissa kuunnella. :D Tai kuunneltiin sen verran että supermegamuodikas siksak-kuosi jäi Ipanaiselle, hahah...

  Ja tuo Popin tunika on ihan huikea! Ostin sen varmaan vuosi sitten (käytettynä) ja ollaan käytetty sitä ahkerasti siitä saakka, mutta se menee aina vaan vaikka pituuttakin on tullut kymmenen senttiä lisää. Jos en ihan väärin muista, niin tuo on kokoa 86, vaikka meillä on muuten käytössä 98cm.

  VastaaPoista
 3. Oi, mikä mahtava tunnelma tekstistä ja kuvista välittyy. Mahtava päivä teillä! Kelpaisi... ;-)

  Mä kuolaan sitä siksak-kuosia, mutta pitää tsekata ennen sen hankintaa, missä kondiksessa vihoitteleva selkä on synnytyksen jälkeen, että pystynkö edes harkitsemaan kantamista,

  VastaaPoista
 4. Äh, edellinen kommentti katosi jonnekin bittiavaruuteen.

  Aivan upea päivä teillä kuvien ja tekstien perusteella. Pienet irtiotot arjesta antavat voimia ja saavat asiat oikeisiin mittasuhteisiin. Retki merelle, mikäs sen parempi tapa viettää kesäpäivä. Kelpais ;-)

  Mä olen kuolannut sitä siksak-kuvioista ties kuinka kauan (kunnes sit ei varmaan enää edes saa). Mutta en uskalla tehdä kantovälinehankintoja, ennen kuin näkee, missä kunnossa tuo rämä selkä on synnytyksen jälkeen.

  VastaaPoista
 5. Hei!

  Nyt on pakko kysyä että mistä tuo ihana vihreä tutti on ostettu?
  Paljon kivemman näköinen kun kaupan perustutit!

  VastaaPoista
 6. Heippa!

  Anteeksi viivästynyt vastaus, me ollaan remonttievakossa ja vasta saatiin taas mun kone monen päivän tauon jälkeen seinään. Tutti on Elodie Detailsin Retro Revolution-sarjaa, josta pidän itsekin tosi paljon! Itse asiassa kummallakin lapsella on ollut samanlainen kirkkaanvihreä kukkakuosinen tutti, ja molemmat on saatu ystäviltä vauvalahjoina. :) Meillä on Elodien tutteja ja tuttinauhoja tosi paljon, perus-Ainuista kun en niin välitä, vaikka toki niitäkin löytyy.

  VastaaPoista