Social Media Icons

sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Lauantai-iltamat

11 kommenttia , , , , , Share It:
43 5 6 kidevauvat 8 9 10boma 12b 13 15b 16 18

Turhautuneen hengailun ja kotona seinille hyppimisen sijaan päätimme ottaa tänään suunnan kohti naapuritontin Iinaa ja niin hyökkäsin pesueineni ynnä Anniinan kanssa viettämään lauantaipäivää mutakakun ja hyvän seuran pariin. Kun samassa tilassa on kolme suulasta äitiä, kaksi taaperoa ja kaksi vauvaa, ei menoa ja melskettä puuttunut.20

Helmillä oli taas vauhdintäyteinen, uhmakas päivä ja siistiin kolmioon saatiinkin ennätysnopeasti väriä ja vauhtia kun kumisen uimarenkaan kanssa ympäri asuntoa sinkoillut lapsi pääsi irti.

Ihanaa että on tällaisia ihmisiä, ystäviä, joiden luokse voi mennä lyhyelläkin varoitusajalla ja ilman sen ihmeempiä suunnitelmia. Toisinaan riittää vain, että saa istahtaa hetkeksi alas, puhua jollekulle joka taitaa vaivatta yli kolmesanaisia lauseita, kuuntelee ja vastaa. Yliaktiivinen taapero kesyyntyi illalla yllättävän rauhallisesti nukkumaan ja vauvakin simahti ennätysnopeasti iltapuuron jälkeen. Enää pesukone pyörii taustalla. Naapurista kuuluu hiljaista rahinaa. Vauhdikkaan päivän jälkeen parasta on aina rauhallinen ilta - ja yö, jos uskallan toivoa.

Ennen nukkumaan menoa tulin luvanneeksi, että suunnistamme superihanien melkein-naapureiden kanssa puistoilemaan aamutuimaan. Helmi pakkasi pyöränsä oven eteen odottamaan ja kiingat on jo valittuna. Aamiainen on the go, otaksun!

11 kommenttia:

 1. Täälläkin kiireinen päivä 1-v muksun kanssa takana. Saavuimme nimittäin koko päivän kestäneistä polttareista :D
  Kuulostaa hullulta, mutta hyvin meni. Toiveissa siis rauhallinen yö myös täällä...

  VastaaPoista
 2. Anna, luoja miten kaunis sinä olet. :)

  VastaaPoista
 3. Ettet nyt vaan katsonut pitkähiuksista naapurintontin Iinaa? :D

  VastaaPoista
 4. Oh, kuulostaa aika tehokkaasti väsyttävältä kombolta! :D Mä olen miettinyt, että kun ihan jo päiväkahvit väsyttää, niin minähän vallan kuolisin oikeissa kemuissa - etenkin lasten kanssa. Kuukauden päästä on yhdet häät taputeltavana, tietysti toisessa läänissä. Niitä odotellessa...

  VastaaPoista
 5. En, kun juurikin sinua. :)

  T. Itsekin samanlaista arkea pyörittävä ja jo piiiitkään blogiasi seurannut. Olet kyllä niin äitibloggarien parhaimmistoa. Se miten kirjoitat, on ilo lukea.

  VastaaPoista
 6. Oli niin kiva nähdä pitkästä aikaa :)
  Mun oli tietenkin pakko varastaa sulta tuo mun ja pikku murun kuva Facebookiin. Pallero <3

  VastaaPoista
 7. Olisipa ollut kiva päästä mukaan! Mutakakku, seura ja lapset, joilla on potentiaalia saada omaa lasta enemmän tuhoa aikaan kuulostavat kaikki hyvältä. ;)

  VastaaPoista
 8. No voi kiitos! Mähän ihan punastun - etenkin kun meikkipussi on ollut mökillä kolme viikkoa ja oon korvat punaisena kulkenut ihmisten ilmoilla BB-voiteen ja ripsivärin voimin! :-D

  Ihanaa kuulla että olet viihtynyt mun blogini parissa pitkään. Et arvaakaan, miten hyvin mun aamuni alkoi kun join miehen keittämää aamukahvia ja luin kommenttiasi, ihana olet! :)

  VastaaPoista
 9. Hih, A tykkäsi susta tosi paljon! Ihanaa, kun ei osaa vielä vierastaa. Ja tuntuu tuo muutenkin olevan ihan eri tavalla ulospäin suuntautunutta tyyppiä kuin Helmi. :)

  VastaaPoista
 10. Voi, tule seuraavalla kerralla! Me aina treffataan aika extempore kun ollaan huonoja tekemään suunnitelmia pitkälle eteenpäin. Iinalla on tahdonvoimaa, eli oli valmiina mutakakkua jääkaapissa. Mulla ei säilyisi vierasvarana sellaiset herkut! ;)

  VastaaPoista
 11. Pitää toivoa, että sattuu olemana kalenterissa aukko silloin.
  Hahah, ei meilläkään voi pitää mitään vierasvaraa tai voi, muttei vieraat niitä koskaan pääsisi näkemään saati maistamaan.

  VastaaPoista