Social Media Icons

torstai 27. kesäkuuta 2013

Viimeisimmät

7 kommenttia , , , , , , , , , Share It:
1

Täällä ei ole liiemmin nähty asukuvia, johon suurin syy on ollut kunnostautumattomuuteni oman vaatekaappini puolella. Olen esimerkiksi niin ikään kaksi vuotta luvannut ostaa ihan oikeat farkut, en legginssejä tai äitiyshousuja. Jotenkin silti sesonki toisensa jälkeen tuntuvat vaatehankinnat jäävän ja uusia ulkoiluvaatteita (tai niitä äitiysvaatteita) lukuunottamatta olen harvakseen ostanut mitään uutta. En tykkää ostoskeskuksissa pyörimisestä ja verkkokaupoissa usein klikkailenkin korin täyteen alennusmyyntien aikaan - ja sitten suljen sivun. Teen samaa päiväkausia, kunnes parhaat löytöni ovat jo napanneet toiset.

Etsin pitkään kesäksi täydellistä maksimekkoa, jossa voisi myös imettää. Kun ruotsalainen Me&I julkaisi kevätmallistonsa, noteerasin ensimmäistä kertaa aikuisten vaatteet ja erityisesti oliivinvihreän maksimekon. Verrattain kovan hinnan vuoksi mekko jäi ostamatta heti kauden alussa, mutta alennusmyyntien alkaessa lunastin sen itselleni periaatteen vuoksi hieman edullisemmin. Maksimekon helman pituuden sai leikata itselleen sopivaksi ilman että kangas lähtee purkautumaan. Käytännössä hommaan olisi tarvittu keittiösakset ja lisäkäsiparista huolimatta ensiyrityksellä, kiireessä, mekko jäi vielä turhan pitkäksi. Ohuehko kangas on mitä ihanin näin hellekeleillä ja pitkä helma peittää valkeina hohtavat sääreni (sellaisiksi ne tätä menoa jäävätkin). Ohuen kankaan miinuspuolena on tietenkin, että pitsirintaliivit (tai rintaliivit ylipäätään, kaula-aukko on aika avara) kuulsivat läpi ja alle jouduin pukemaan topin, joka rypistyessään näkyi sekin läpi, kuten kuvastakin huomaa. Ei siis mennyt ihan niinkuin Strömsössä, mutta menee näillä keleillä.

3 4 5 6 9 11

Mitä tulee itse mekon ulkoilutusreissuun, kävimme me taas parhaiden kaveriemme pihalla grillaamassa ja nauttimassa ihanasta säästä. Beibi sai hengailla alaosattomissa painostavalla ilmalla, Helmi taasen riisui kenkänsä heti kättelyssä. Ystäväpariskuntamme, jotka ovat myös Armaksen kummeja, odottavat oman esikoisensa syntyvän näinä aikoina. Vauvauutisista aina liikuttuvana olen tietenkin vaatinut päästä sisäpiirin tekstiviestilistalle ja hetken radiohiljaisuuden jälkeen kurkin uteliaana heidän parkkiruutuaan kauppamatkani varrelta. On ihanaa, että naapurissa asuva paras ystäväni saa kohta vauvan ja että olemme samaan aikaan äitiyslomalla!

Armaskin täytti viime viikolla puoli vuotta, ajatelkaa! Vauvavuotta on jäljellä vähemmän kuin takana päin. Helmin ollessa saman ikäinen annoimme toiselle lapselle luvan tulla, mutta juuri nyt nämä kaksi riittävät hyvin, pitävät minut liikkeessä. Hentoinen haave kolmannesta lapsesta elää silti, sitten joskus. Näin Armaksen odotusaikana unta tyttövauvasta jonka nimesin Venlaksi. Ehkä joskus... Sitä ennen keskityn kuitenkin jännäämään vain naapurin vauvan syntymäpäivää.

7 kommenttia:

 1. Oi vitsi tuo mekko on ihana, mulla on samanlainen! Niiin ihanan tuntunen. Mun ei tarvinu lyhentääkään sitä ollenkaan kun oon jotain 179cm pitunen :D

  VastaaPoista
 2. No niin on, niin ihanan viileä päällä, ja epilaattorikin saa lomailla! ;) Mä jouduin napsasemaan helmasta melkein 10cm vaikka oon 175cm ja mekko on M-kokoa. Mulle kaikki maksimekot on aina tosi pitkiä vaikka olenkin aika pitkä, ei tajua! :D

  VastaaPoista
 3. sini | [epätodellista toidellisuutta ]27. kesäkuuta 2013 klo 13.04

  Sinä niin kauniina! Oih!

  VastaaPoista
 4. Anna, näytät ihastuttavalta! :)

  VastaaPoista
 5. Lindexiltä bongasin toissa kesänä samantyylisiä mekkoja kaksinkappalein. Ne olivat ihania raskausaikana, kun kesä oli tajuttoman kuuma.

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia ja kaunis Anna. :-)

  VastaaPoista
 7. Mulla on kans toi mekko, tykkään :) Mä ratkaisin liika avaruuden laittamalla olkaimet ristiin, tai siis kiinni keskeltä jollain käsilä olevalla narun pätkällä :D Lyhenee just sopivasti, ei jää rintsikat näkyviin.

  VastaaPoista