Social Media Icons

perjantai 3. toukokuuta 2013

Zipit-kimppatilaus

66 kommenttia Share It:
Zipit-kimppatilaus 15.5 saakka!l1616zipitkollasi612

Mitä isommaksi lapset kasvavat, sitä enemmän olen oppinut arvostamaan aikaa säästäviä ja kestäviä ratkaisuja. Hankin aika harvoin mitään "vain vähäksi aikaa" tai "kunnes löydän jotain parempaa", vaikka toki sellaisiakin tavaroita meiltä löytyy. Esimerkiksi raskausajan tukivyö tuntui hyvältä hankinnalta vaikka käyttöikä oli lyhyt (vaikka eipä se siltä tuntunut...) eikä vuosia haaveilemastani Lokki-valaisimestakaan katoa hohto vuosiin tai vuosikymmeniin. Työhuoneen valaisin tosin maksoi vitosen, eli noin tuhatseitsemänsataa euroa vähemmän kuin siihen täydellisesti sopiva Poulsen, joka kyllä antanee odottaa itseään vuosikymmenen verran...

Kun kyse oli lastenhuoneen hankinnoista, oli selvää, että tiettyihin asioihin panostetaan, sillä ne säilyvät vuosia ja edelleen vuosia niillä sijoillaan. Lastensänky muuntautuu osaksi kerrossänkyä ja kestää värikyniä ja pomppimista ja reuhaamista. Kerrossängyssä ja parvessa nukkuneena muistan kuitenkin kaikki ne aamut, kun sänkyä pedattiin lapsuudenkodissa lastenkirjaa apuna käyttäen kun päiväpeitto piti sulloa patjan ja sängyn rungon väliin. Kun vetoketjuin suljettava Zipit-päiväpeitto ensimmäisen kerran vilahti Esmeralda's-blogissa, tiesin, että kun joskus muutamme kotiin, jossa on lastenhuone (siis sänky, jossa loikoilla, riehua, leikkiä eikä vain käydä nukkumassa..), olisi meilläkin samanlainen vetoketjuin suljettava päiväpeitto.

Beditin Zipit on siis suomalainen innovaatio, vetoketjuin suljettava, mittatilaustyönä käsin ommeltu päiväpeitto, jonka alle pedataan vuodevaatteet, ja joka suljetaan napakaksi, pussimaiseksi paketiksi sivujen vetoketjut kiinni vetämällä. Paketti on ryhdikkään näköinen ja myös säilyy sellaisena vaikka sängyllä makoiltaisiin tai remuttaisiin. Zipit sopii sänkyihin, joissa on irrallinen patja, eli lastensänkyihin, parisänkyihin, vieraspatjoihin jne. Zipit-peittoja saa lukuisissa eri väreissä ja kuoseissa, tietysti myös yhteen mätsäävien (tai täysin eri väristen!) vetoketjujen kanssa, mutta halutessaan peiton voi myös teettää omasta kankaasta. Beditin valikoimista löytyy myös runkopatjoille sopivia Zipit-päiväpeittoja ja laadukkaita tavanomaisia päiväpeittoja.

17

Kävin väripohdintaa pitkään, tilasin kasan mallitilkkuja, mallailin niitä verhojen väreihin ja aprikoin, mutta päädyin kuitenkin turvaväriini, valkoiseen valkoisin vetoketjuin. Ajatuksenani kun todella oli, että peitto säilyy niin kauan kuin sänkykin, ja että toiseen juniorisänkyyn aikanaan ostetaan toinen samanlainen peitto. Valkoinen väri tuntui ensialkuun hieman aralta valinnalta, mutta meillä peitto on käynyt vasta kerran pesukoneessa (vrt. lepakkotuolin päällinen kolme kertaa, ja se on musta!), kun olin erehdyksissäni jättänyt meikkipussini karvan vajaan yhdeksänkymmentäsenttisen tuholaisen ulottuville vain löytääkseni vedenkestävän eyelinerin valkealta mittatilauspäiväpeitolta. Onneksi pesukoneeseen ei tarvinnut irroittaa kuin peiton "kansi", eli käytännössä avasin vetoketjut kokonaan. Sappisaippualla eyelinerista selvittiin, ja peittokin kuivui yön yli oven päällä. Yllätyksekseni kuulin, että valkoinen on ollut etenkin lastensänkyjen Zipiteissä ihan huippusuosittu ja se eniten tilattu väri! Eikä ihme - valkoisen kanssa sopii kaikki, eikä siihen voi kyllästyä, vai?

Hassua on, etten oikeastaan keksi mitään pahaa sanottavaa saadusta Zipitistä. Ennakko-odotukset olivat kovat kaiken hypetyksen vuoksi, ja yllätyin itse positiivisesti, kuinka helposti ja vaivattomasti pitkät vetoketjut toimivat (jos teillä on koskaan ollut talvitakkia huonolla vetoketjulla varustettuna, ymmärrätte pelkoni). Peitto oli ohuempi ja pehmeämpi kuin ajattelin, mikä tarkoittaa sitä, että kun ensi vuoden puolella Armas muuttaa meidän makuuhuoneestamme lastenhuoneeseen ja jatkettavaan lastensänkyyn, ostan minä hänellekin täysimittaisen peiton ja taitan vain ylijäävän osan pituudesta patjan alle. Se taittuu kauniisti patjan allekin, ja sitä voi näin ollen pidentää sängyn mukana tarpeen vaatiessa.

Zipit-päiväpeiton hintahaarukka on 92-210 euroa (käytännössä lastensänkykoot, täysimittaisetkin, ovat sadan euron paikkeilla), mutta siihen olisi nyt tarjolla kevennystä kimppatilauksen muodossa! Saatte sähköpostitse minulta alennuskoodin, jolla tehdä tilauksen Beditin verkkokaupassa. Alennuksen määrä riippuu tilaajista, mutta Beditin Lotan kanssa otaksuimme, että se tulee olemaan aika tuntuva! Eli...Zipit2

Jos tilaukseen tulee vähintään 10 Zipit-peittoa, jokainen tilaaja saa 20 % alennuksen tilauksestaan, tai jos kimppatilaukseen saadaan 5-10 peittoa, on alennus 10%. Jokainen hoitaa tilauksensa itse. Jos kimppatilaukseen ei saada kymmentä peittoa (mitä epäilen!), niin he, jotka ovat jo ehtineet tehdä tilauksen, saavat päättää, haluavatko tilata peittonsa 10% alennuksella vai perua tilauksensa. Beditin sivuille pääset tästä!

Zipit on näkynyt myös...

Mintun värikkäässä Mami Go Go-blogissa, jossa poikien kerrossänkyyn valittiin valkoisten peittojen kaveriksi turkoosit vetoketjut. Tätä vaihtoehtoa minäkin mietin pitkään, koska se oli superhauskan ja freesin näköinen!

Riikan blogissa, jossa vieraspatja sai päälleen Zipitin Riikan omasta kankaasta.

Väri-epä-suorassa, jossa kerrossängyn patjojen ilmettä muutettiin erivärisin vaihtokansin.

66 kommenttia:

 1. Täällä olis heti yksi jo pitkään peitosta haaveillut :). Saisinko ale-koodin s-postiin. Kiitos :).

  VastaaPoista
 2. Mä voisin tarttua tähän, kun meidän pitäisi saada beduiinisohva yhdestä vieraspatjasta. Olin itse asiassa jo aiemmin tilaamassa ja sain lisäkuviakin väreistä s-postiin, mut sitten tuli juuri uuden asunnon osto, eikä uskallettu tehdä mitään päätöksiä. Mut nyt on haisua siitä mitä 2v päästä uudessa asunnossa tuleman pitää niin uskaltaa ehkä tähänkin satsata... Koen kyllä vähän pettäväni vanhan ystäväni avaroomin, jolta meillä on vastaava päiväpeitto. Mutta näissä zipiteissä taitaa olla se plussapuoli, että systeemi kulkee kauttaaltaan myös patjan alta ja on ikään kuin pussi, kun taas avaroomin peitot vain käännetään reunoista patjan alle, mikä toki sängyssä toimii just hyvin, muttei lattialla sohva- ja leikkikäytössä olevalla patjalla.

  VastaaPoista
 3. Olen myös haaveillut k.o. peitoista ja nyt kyllä tartun tilaisuuten. Eli tänne saisi myös laittaa alekoodia tulemaan :)

  VastaaPoista
 4. Alekoodin voi laittaa minullekin. Tämä oli ihan uusi tuttavuus ennen kun luin blogistasi ja juuri sitä mitä olen etsinytkin :)

  VastaaPoista
 5. Laitoin sähköpostia! Minä törmäsin tähän tosiaan ensimmäisen kerran kuukausia sitten, ja luettuani ylistäviä tekstejä sen toimivuudesta päätin hankkia sen itsellenikin - eikä kaduta, kyllä tää vaan toimii, paremmin kuin edes ajattelin (vetskari vaan liukuu sulavasti ja laittaa paketin kiinni). :)

  VastaaPoista
 6. Laitoin sulle viestiä naamakirjassa. :)

  Ja kyllä, näissä se tosiaan on koko patjan ympärillä, pohjassa kangas on vaan hieman ohuempaa, sivuissa on siis vetoketjut joilla paketin saa kasaan helposti ja nopeasti. Ja se PYSYY kasassa ja ryhdikkäänä, mikä on myös musta käänteentekevä seikka tavanomaiseen päiväpeittoon verrattuna.

  VastaaPoista
 7. Saiskos tännekin alekoodia.

  VastaaPoista
 8. Tää ois kyllä niin kätevä! Lapseni sänky pölyttyy, kun on niin hankalaa laittaa päiväpeittoa petivaatteiden päälle. Siis semmoista, joka pysyisi eikä olisi heti mytyssä. Käsitinkö siis oikein, että päiväpeiton saisi jotenkin ujutettua patjan alle, jos tilaa täysmittaisen päällisen? Tällä hetkellä meidän tyttö nukkuu siis jatkettavassa sängyssä ja haluaisin sängyn vielä olevan suht "lyhyt". :) Äh..ymmärsiköhän tästä mitään :D
  No kuitenkin, alekoodia voisin minäkin ottaa!

  VastaaPoista
 9. Saako alennuksella siis myös runkopatjaan version? Jos saa, olisin kenties kiinnostunut! :)

  VastaaPoista
 10. Juu, tietenkin saa! Koodi käy kaikkiin Beditin tuotteisiin. :)

  VastaaPoista
 11. Olisin kiinnostunut tilamaan kaksi peitettä kerrossänkyyn :)

  VastaaPoista
 12. Tuttua, tuttua! Tai OLI tuttua! ;)

  Kuten meilissäni vastasinkin, niin ymmärsit ihan oikein. Leveyttä ei tietenkään voi ottaa ylimääräistä (mutta harvemmimpa patjoja pystyykään jatkamaan leveyssuunnassa) koska paketin on tarkoitus olla ryhdikäs ja napakka (vetoketju menee silti hyvin kiinni, ei huolta), mutta ylijäävän pituuden voi taittaa patjan alle. Kokeilin itse. :)

  VastaaPoista
 13. Ottaisin myös mielelläni alekoodin, päiväpeitto tytölle onkin ollut meillä ostoslistalla jo pitkään ja tämä vaikuttaa just passelilta :)

  VastaaPoista
 14. Alekoodia tänne myös :) oon kuolannut tällaista jo pitkään, mutta en ole raskinut ostaa. Nyt ei ole sitäkään estettä ja lapsikin siirtyi sopivasti lastensänkyyn :)

  VastaaPoista
 15. Hep, ihan huippujuttu! Tähän on pakko tarttua, ko. päiväpeitto on ollut meillä harkinnassa jo pitkään useampaan sänkyyn. Eli laittele s-postia minullekin, kiitos :)!

  VastaaPoista
 16. Moikka!

  Mulle voisi kanssa laittaa koodia. Kerrossänkyyn pitäisi saada päiväpeitot. :) Meillä on meidän jenkkisängyssä Zipit-päiväpeitto ja on ihan paras päiväpeitto mitä on ollut´ja saa aina kehuja, kun vieraita käy.

  VastaaPoista
 17. Mulle koodi myös! Kiitos!

  VastaaPoista
 18. Mahtava tämä onkin :) Meiliä laitettu eilen!

  VastaaPoista
 19. Moikka!

  Sulle olisi koodia sähköpostissa. :) Onpas kiva kuulla jenkkisänky + zipit-kombosta kehuja - mun mies haluaisi meidänkin sänkyyn tuollaisen kun meidän sänky on niin ahdingossa, että on vaikea pedata (ja siksi jää aika usein petaamatta..).

  VastaaPoista
 20. Hei, loistava idea tuo, meillä ukkokin innostui, joten eiköhän meillekin kotiuteta zipit-peitto.

  VastaaPoista
 21. Minulle myös alekoodia! Näitä on kuolattu jo pitkään :)

  VastaaPoista
 22. Mahtavaa! :) Laitoin sähköpostilla kimppatilauskoodin.

  VastaaPoista
 23. Pohdiskelen tilaisinko avonaisen vai umpinaisen peitteen.
  Kumpi teillä on ollut? Onko muilla kokemuksia umpi- tai avomalleista?

  Lainaus yrityksen tilauslomakkeesta: "Zipit-peitoissa on oletuksena avonainen pääty ilmanvaihdon ja tyynyjen istuvuuden vuoksi. Halutessasi saat myös umpinaisen pussin, jolloin vetoketju kulkee peiton ympäri kokonaan."

  VastaaPoista
 24. Mullekin vois laittaa koodia :)

  VastaaPoista
 25. Hei, laitatko koodin minullekin. Tilaan, mikäli uusi sänky ehtii tulla ennen 15. päivää.

  VastaaPoista
 26. Aivan ihana ja näppärä keksintö. Saiskos tääkin alekoodin?

  VastaaPoista
 27. Heippa, minullekin koodi kiitos ;)

  VastaaPoista
 28. Minulle myös alekoodi, kiitos! :) Pakko saada tytön huoneeseen! Ja ehkäpä meidänkin... :D

  VastaaPoista
 29. Niin on! Juuri sanoin mun miehelle, että yleensä ne yksinkertaisimmat on niitä, jotka jää käyttöön ja joille on aina tarvetta. Ne vaan toimii. :) Sähköpostissa on kimppatilauskoodi.

  VastaaPoista
 30. Sähköpostissa on! Meillä on vain lastenhuoneessa, mutta mitä enemmän asiaa mietin, sitä enemmän haluaisin tuollaisen myös meidän jenkkisänkyyn.. ;)

  VastaaPoista
 31. Olisi varmaan näppärä tytön sängyssä, joten eiköhän kokeilla tuota kehuja saanutta:-)

  VastaaPoista
 32. Mulle myös alekoodi, kiitos:)

  VastaaPoista
 33. Kokeile! Et pety! :) kimppatilauskoodi on sähköpostissa.

  VastaaPoista
 34. Hei!
  Olen katsonut meidän parisänkyyn kyseistä peittoa jo monia kertoja mutta aina se on jäänyt tilaamatta. Lapsen sänkyyn ostetaan peitto sitten kun sen aika koittaa..

  Tilauksessa on kohta jossa kysytään haluaako peitteestä umpinaisen pussin? Eli, kannattaako haluta vaiko ei? :)
  Yritin lukea noita peiton tilausohjeita ja siellä sanottiin että tilausten lisätiedot kohtaan voi kirjoittaa sängyn mitat jos oikeaa kokoa ei löydy.. Itse en löydä sitä oikeaa kokoa enkä sitä lisätieto kohtaa vaikka kuinka yritän..
  Kimppatilaukseen haluaisin kuitenkin päästä mukaan:) (selvitän nämä puuttuvat kohdat tavalla tai toisella) :)

  VastaaPoista
 35. Heippa!

  Voit laittaa myös Beditin asiakaspalveluun meiliä, he voivat laittaa yhtä lailla tilauksen eteenpäin. Laitan sinulle näillä hetkillä kimppatilauskoodin sähköpostiin, joka oikeuttaa kimppa-alennukseen.

  Meillä on avonainen pääty lastensängyn peitossa, enkä osaisi kuvitellakaan sen olevan umpinainen. Avonainen pääty ei törrötä sängyn rungossa mitenkään, ja kokisin ehkä suljetun päädyn joutuvan vähän ahtaaseen paikkaan tyynyn "taakse". Tämä on toki vain minun tuntumani. ;)

  VastaaPoista
 36. Kiitos vastauksestasi!
  Eli naputtelen asiakaspalveluun viestiä ja jään innolla odottamaan peittoa:)

  VastaaPoista
 37. Mahtavaa, just olin aikeissa tilata peiton täydellä hinnalla! Eli koodia ottaisin vastaan, kiitos :)

  VastaaPoista
 38. Peitto vaikuttaa tosi kätevältä, varmaan pakko tilata kaksi tyttöjen kerrossänkyyn. Tällä hetkellä ilman päiväpeittoja ja aina tosi epäsiistin näköset ja sikinsokin ;)

  VastaaPoista
 39. Hei,
  Saisinko myös koodin,kiitos!

  VastaaPoista
 40. Viime hetken himoshoppaaja päätti tilata itselleen äitienpäivälahjan :) Koodia kiitos!

  VastaaPoista
 41. Saisinko minäkin koodin, kiitos?

  VastaaPoista
 42. Hei Anna, viitsisitkö mullekin viskata meiliin alekoodin :) Tuollainen päiväpeitto olisi niiiiin kätevä meidän pikkuneidin sänkyyn.

  VastaaPoista
 43. Saisinko minäkin alekoodin? Peitteitä himotaan!

  VastaaPoista
 44. Kaikille laitettu koodeja. Tilanne näyttää tosi hyvältä, koodeja on jaettu yli 40, eli eiköhän saada kymmenen peittoa ja 20% alennus kaikille! ;)

  VastaaPoista
 45. Osaatkohan sanoa miten kauan koodi on voimassa? Meille vois laittaa yhden, mutta kesän mittaan tuleva muutto määrittää uuden patjan koon... Tai sitten tilaan vaan, kiitos! :)

  VastaaPoista
 46. oi, minäkin kovasti tuon koodin tahtoisin! c:

  VastaaPoista
 47. Minäkii tahtoisin koodin :)

  VastaaPoista
 48. Oi, miten ihanaa että löysin sivuillesi!! :) Muutto uuteen kotiin ja uusi sänky, johon ehdottomasti haluan zipit-peiton. Eli saisinko alekoodin, kiitos :)

  VastaaPoista
 49. Saisinko minäkin vielä alekoodia :)

  VastaaPoista
 50. Alekoodia olisin myös vailla, kiitos!

  VastaaPoista
 51. Hei!

  Onko tälläistä kimppatilausta tulossa tänä keväänä? Olisin kiinnostunut! :)

  VastaaPoista