Social Media Icons

maanantai 29. huhtikuuta 2013

Miksei meillä ole "cityvaatteita"

19 kommenttia , , , , , , , , Share It:
h6 h7 h5b

Kirpeiden pakkasilmojen ja ensimmäisten leskenlehtien väliin mahtuu ihan oma kautensa. Kuran ja ravan aika. Meillä kotipiha on myllätty auki lähestyvän putkiremontin vuoksi ja parhaimmillaan lammikot olivat halkaisijaltaan arviolta seitsemän metriä. Syvimmässä kohdassa vettä oli taaperon reisiin saakka. Kun vahinko käy, kiitän itseäni siitä, että olen panostanut laadukkaisiin ja tarkoituksenmukaisiin ulkoiluvaatteisiin. Vaikka toisinaan ei voikaan kuin laittaa silmät kiinni ja ajatella, että teipatut saumat pääsevät näyttämään todellisen mahtinsa. Tai sitten kaivaa kamera esiin.

h15h14bh12h16b

Valkoiset tennarit ja duffelitakki arkikäytössä eivät polttele, kun miettii, missä käytössä meillä vaatteet oikeasti ovat. Etenkin kevätkausi on meillä kovan kulutuksen aikaa, me kun ulkoilemme kahdesti päivässä. Onnekseni isoimmat lätäköt ovat historiaa ja ulkoa selvitään jo kuivin vaattein. Vaan eipä naurattanut raahata huutavaa ja vettä valuvaa miltei kaksivuotiasta väkipakolla kotiin kun haalari ahmaisi kaula-aukosta vettä sisään niin että hirvitti. Vaikka pidin ulkovaatevalikoimaamme melko kattavana, niin selvää on, että märkäpukuhan meiltä enää puuttuu..

Perun siis sanani - älä, älä tule sadesää.

Helmin vaatteet: Sadehaalari / Mikk-Line, Oulaava, Pipo / Kade, MiniMint, Nauhalliset kumisaappaat / Bisgaard, MiniMint, Kurarukkaset kirppikseltä.

19 kommenttia:

 1. Teillä sama meno kuin meillä ja sama puku :) Kolme vee kahlaa ja ui minkä ehtii kun yritän pitää yks veetä poissa :D Onneks alkaa kuivumaan!!!

  VastaaPoista
 2. Pisti kyllä naurattamaan. :) Ihana kuvasarja. Meillä oli vaihe, jolloin lapsi heittäytyi aina kunnon lätäkköön mahalleen uimaan.

  VastaaPoista
 3. Ihana kuvasarja ja ihana Helmi :)

  VastaaPoista
 4. Mitä kuvia! :D Ihana Helmi! Onneksi nyt alkaa kelit olemaan jo kuivemmat ja toivottavasti sateet pysyvätkin poissa.

  VastaaPoista
 5. Tää on kyllä hyvin demonstroitu. :D

  Ihania kuvia, mieletön vesipeto.

  VastaaPoista
 6. Mahtava kuvasarja- tutulta näyttää! ;)

  VastaaPoista
 7. Ai kamala! Onneksi meidän beibi vaan nukkuu rattaissa tai repussa... :D Tuo haalari on kyllä niin huippu märillä keleillä. Tosin nyt on ihan kuivaa jo (koputan puuta..).

  VastaaPoista
 8. Nauratti muakin toisen riemu, muttei se sisälle raahaaminen. :D Onneksi me ei olla ainoita pihan vesipetoja!

  VastaaPoista
 9. Voi kiitos! Helmi on hurmuri. :)

  VastaaPoista
 10. No sanopa muuta! Vaikka kyllä ne mutaiset viikot tuntui kestävän iiiikuisuuden. Onneksi on kesä välissä ennen kuin alkaa taas loskakelit. ;)

  VastaaPoista
 11. Musta on jotenkin helpottavaa, ettei meidän Helmi ole ainoa lätäköissä kylpevä, että tämä jotenkin kuuluu ikään....

  VastaaPoista
 12. Kyllä tuo kuuluu ikään...meillä poika 4-v. harrastaa tuota vieläkin. Mitä isompi ja syvempi lätäkkö, sitä parempi.

  VastaaPoista
 13. Ihan huiput kuvat! Ihana Helmi. ♥

  VastaaPoista
 14. Hih, voin sanoa, ettei tuo vaihe mene kovin pian ohi. Meillä on pihassa n. 30 lasta, joista kaikki 1-12-vuotiaat rypevät lammikoissa ihan samalla tavalla. :) Vaatteet kastuvat, repeävät, kuluvat puhki.. Mutta lasten riemu - se on upeaa ja tarttuvaa. Joten kura roiskukoon ja nauru raikukoon! :)

  VastaaPoista
 15. Niin ja siis upeat kuvat! Pitää alkaa itsekin räpsiä kuvia kuraleikeistä. Hyviä muistoja.

  VastaaPoista
 16. Hieno kuvasarja, tämähän oli niin kuin joku vitsi-sarjakuva, jossa edettiin uskomattomien toilailujen (pipo lätäkössä-asennon !!) kautta loppuhuipennukseen eli kitakieltään esittelevään lapsiraukkaan! :D

  VastaaPoista
 17. Kysyin yksi päivä aika märältä 6-vuotiaalta, että mitä te siellä pihalla teitte, uitte niissä lätäköissä vai - "Joo! Me leikittiin uima-allasta!" kuului iloinen vastaus. Joopa joo.

  VastaaPoista