Social Media Icons

torstai 18. huhtikuuta 2013

Kotipalasia

12 kommenttia , , Share It:
k2 b1p1 p2 u2b k1b

Long time no see! Me olemme asuneet muuttolaatikkomeressä kassien ja nyssäköiden keskellä jo viikon, ja uskokaa pois, kun sanon, että siihen viikkoon on mahtunut aika paljon kaikenlaista hulinaa ja tohinaa. Elämä kahden kodin kansalaisena ei ole ollut helppoa, ei edes viikon vertaa. Me olemme syöneet aamupalaksi elefantin muotoisia vohveleita, uineet kuralammikossa (tai lapsi on, ihan oikeasti, uikkarit vain puuttuivat) ja siivonneet remonttipölyä pölypussillisen verran. Kaikki tavarat tuntuvat olevan väärässä paikassa väärään aikaan. Minä olen kulkenut mieheni black horseissa yhden onnettoman päivän etsiessäni mummosloggejani vaatelaatikkojen uumenista, pessyt pyykkiä uudella, laulavalla (kyllä, se lurittelee varmaan kaksi minuuttia kun on valmis!) pesukoneella ja syönyt hävyttömän monta suklaapähkinäcroissanttia. Olen nukkunut huonosti, syönyt liian vähän mutta kaikkea hyvää, ja tehnyt vakaan lupauksen olla ikinä enää muuttamatta. Komerot ovat pohjattomia ja tavara tuntuu lisääntyvän laatikoissa. Toivotonta.

Vaan hankimme me silti jotain uuttakin, myönnän! Häälahjaksi saamallamme Stockmannin lahjakortilla ostettiin musta lepakkotuoli Hulluilta päiviltä ja parhaiden kavereiden vintiltä meille kotiutui ihana vanha työpöytä 60-lukulaisen Billnäsin kaveriksi. Mustat tuuletinvalaisimet olohuoneessa ovat herättäneet pelkoa ja inhoa lähipiirissä, mutta meistä ne ovat ihanat ja sopivat meille! Parempia kuvia saatte kunhan kirkuvanpunaiset muuttolaatikot muuttavat toiseen osoitteeseen ja saan laajakulmaobjektiivin lainaan, toivottavasti viikonlopun aikana. Sitä ennen luvassa olisi juttua ainakin automatkustamisesta, kestovaippailusta vastasyntyneen kanssa, välikausivaatteista ja kurjista kommelluksista... Stay tuned.

12 kommenttia:

 1. Mistä saa suklaapähkinäcroisantteja? Vai teitkö itse? Tää iski suoraan mun imetysruokahimolistan kärkeen jo ajatuksena..
  Yritin perustella miehelle mihin tänne meille mahtuisi hyvin lepakkotuoli (tai kaksi), mutta jäi ostamatta. Ehkä sinne seuraavaan (pysyvään) kotiin sitten. :)

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä tuo musta tuuletinvalaisin on tosi hieno. Tulee ihan reissut jonnekin lämpimään maahan mieleen. Mielelläni laittaisin omaankin kattoon. Mistä tuo on löytynyt?

  Oikein kivalta näyttää muutenkin!

  VastaaPoista
 3. Ooh! Kotijuttuja onkin jo odoteltu.
  Muutot ja remontit ovat siitä jänniä että jo silloin kun ei ollut edes lasta huollettavana vaan muutettiin tai remontoitiin "vain" eri kaupungissa ja päivätyön päälle, tuli kyllä syötyä ihan mitä sattuun ja milloin sattuun. Herkästi kiloja keräävänä lihoin 3kk kestäneen remonttimme aikana 5kg. Kolmessa kuukaudessa! Kiitos vaan pizzat.

  VastaaPoista
 4. No maailman parhaimmasta lähikaupasta, Lidlistä! Paistopisteestä. Hintakin on päätä huimaavat 69 senttiä kipale. ;)

  Meillekään ei olisi lepakkotuoli istunut vanhaan kotiin, mutta tänne se sopii. Ja sopisi toinenkin.

  VastaaPoista
 5. Mmmmm, Lidlin paistopiste... :P

  VastaaPoista
 6. Voi kiitos! Meillä on niin iso olohuone että tarvittiin kaksi, ja nuo sopi budjettiin. Ne on tyylikkäästi Hong Kongista, maksoi musta kai 59e/kpl. Ja ostettu viime viikolla eli eiköhän niitä halutessaan saa vieläkin. :)

  VastaaPoista
 7. Mä oon niin koukussa Lidlin paistopisteen juttuihin (Goudasämpylät...) etten ole uskaltanut niitä suklaapähkinäcroisantteja edes kokeilla... :D
  Kiva lukea muuttojuttuja :)

  VastaaPoista
 8. Kiva kuulla että on odotettu! :)

  Minä en edes halua mennä puntarille. Katsoin eilen illalla kauhulla mahaani. Kohta varmaan jo onnitellaan...

  VastaaPoista
 9. Minäkin olen heitellyt kärrynpyöriä kun muutettiin sellaiseen paikkaan, että lähikauppana on iki-ihana Liiteri! Jes! Vaan mitä se paistopiste ja maailman parhaimmat pakastepizzat tekevätkään mun vyötärölleni, hmmm...

  VastaaPoista
 10. Mmmmmmm, Lidlin pakastejuustopizza. ;)

  VastaaPoista
 11. Onneksi muillakin lammikossa uivia lapsia.... Meidän tyttö (vuosi ja kolme kuukautta) oli yhtenä päivänä aamupäivällä selällään vesilammikossa ja iltapäivällä sitten (samassa) lammikossa naamallansa.... En tajua miten se nyt silleen, pihassa oli tasan yks lammikko.... Ja siinä sitten pitää sitten uida....

  VastaaPoista